• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Talha Furkan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 7
    • Konu 0
    • İleti 72
    • En İyi 32
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Talha Furkan

@Talha Furkan

67
    İtibar
    259
    Profil Görüntülemeleri
    72
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Türkiye

Talha Furkan Takip etme Takip Et

Talha Furkan tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sonunda pasaportları aldım. Yardımlarını esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Umarım artık kimsenin dosya taşımasına gerek kalmayan süreçler yaşarız. Hele ki AP kimsenin kapısına uğramasın. Saygılar

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Talha Furkan
      Talha Furkan
    • RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

Amerika'ya Los Angeles'dan girişimizi yaptık. Girişte hiç sıkıntı yaşamadık uzun sürmedi. Üzerimizde ne var ne yok diye sorgulamadılar. Evraklarımızı teslim ettik ama benim çok büyük bir hatam olmuş. Tiflis biraz stresli süreç yaşattığı için pasaportları alırken kontrol etmeme rağmen eşimin doğum günü gözümden kaçmış ve bir gün farkla girilmiş vizeye🥴 görevli zarf üstüne de USCIS e not olsun diye yazdı birşeyler. Artık hayırlısı bakalım.

Yolculuk içinde yayımlandı
      Talha Furkan
      Talha Furkan
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Umut-P Tiflis'te 10 haziran 25 te girdiğim mülakat sonrası güvenlik soruşturmasına kaldım ve yaklaşık 3 ay süren inceleme 2 eylül 2025 te pasaport istemiyle son buldu.

Talha Furkan
      Talha Furkan
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@Kardelen-Serin-0 hanım dosya numaranız 2026 olmalı. Ve yanlış konu başlığına yazdınız sorunuzu. Hiç bir evrağın renkli olmasına gerek yok. Formül a vs e devlet belgeleri arkalı önlü olmalı.

Talha Furkan
      Talha Furkan

@burkingham Ankara böyle devam😃 kimse dosya taşımak zorunda kalmasın artık.

Talha Furkan
      Talha Furkan
    • RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

@dogukan-altn ssnler 20 günde, gc lar 34 günde belirttiğim adrese ulaştı.

Gündem içinde yayımlandı
      Talha Furkan
      Talha Furkan

Tiflis AP sürecimin sonuçlandığını ve pasaportları göndermemi istediğini belirten mail yolladı. Yönergesini okudum ancak kafam karıştı çok net gelmedi. Gönderdik diyelim geri bana nasıl göndereceğine dair bir şey yok. Ya da ben anlayamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Talha Furkan
      Talha Furkan
    • RE: FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

@Talha-Furkan mülakattan(10/06/2025) bir ay sonra Tiflis sadece kanun maddesinin çevirisini yaptırıp göndermemi istediler.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Talha Furkan
      Talha Furkan

@serap hanım merhaba, dosyam AP'den çıktı pasaportları götürüp teslim ettim. Bugün CEAC sistemine baktığımda ıssued görünüyordu. Ancak biliyorsunuz aile bireylerini göstermek için sistemde 01 02 03 ... Şeklinde her bir vakayı gösteriyor. Sistemde ilk üç vakada ıssued yazarken 04 olanda AP olarak görünüyor. Burada şöyle bir şey aklıma takıldı. Oğlum ds260 doldurduktan sonra doğdu. Bende mülakat tarihi alınca konsolosluğa bu durumu bildirdim. Kendileri ds260 ı açmadan tamam oğlunu ekledik maili attılar. Şimdi bu şekilde görününce aklıma takıldı böyle AP görünmesi bir sorun mu yoksa sistemsel bir şey mi acaba?

Talha Furkan
      Talha Furkan
    • RE: FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

@Talha-Furkan 29 Ağustos tekrar bir case last updated gerçekleşti. Sürekli update ama sonuç yok 🙂 bekleyip görelim bakalım

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Talha Furkan
      Talha Furkan

Talha Furkan tarafından gönderilen son iletiler

@aysegul girişiniz hayırlı olsun çok mutlu oldum. Bulunduğunuz süre boyunca güzel deneyimler edinmeniz dileğiyle....

Talha Furkan
      Talha Furkan

@Umut-P Tiflis'te 10 haziran 25 te girdiğim mülakat sonrası güvenlik soruşturmasına kaldım ve yaklaşık 3 ay süren inceleme 2 eylül 2025 te pasaport istemiyle son buldu.

Talha Furkan
      Talha Furkan
    • RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

@dogukan-altn ssnler 20 günde, gc lar 34 günde belirttiğim adrese ulaştı.

Gündem içinde yayımlandı
      Talha Furkan
      Talha Furkan

@goktug1122 ds260 formunda belirttiğiniz adrese gitme zorunluğu yok. Sadece çıkarken istanbul havalimanında adres istemişlerdi. Oraya farklı bir yer olan Airbnb adresi yazdırdım ve sorun olmadı. İyi uçuşlar.

Talha Furkan
      Talha Furkan

@ayvalik10 6.11.2025 tarihinde çıktım ve kimse ile bu konuda muhatap olmadan geçtim.

Talha Furkan
      Talha Furkan
    • RE: Social Security Number (SSN) ve Basvurusu

Merhaba arkadaşlar, green cardlarımızın basım aşamasında olduğunu, bildirdiğim adrese geleceğini öğrendim. Bu arada adrese ssnlerde gelmiş ancak 14 aylık oğlumun ssn gelmemiş. Bu durumda aklıma yaşı küçük olduğu için tekrar randevu verip fotoğraf mı çekecekler acaba diye bir soru düştü. Randevu verirlerse bunu mail ile mi bildiriyorlar? Yada tamamen rastlantısal bir durum ve yakında onunki de gelir diye mi düşünmeliyim. Teşekkürler

Vergi Sistemi içinde yayımlandı
      Talha Furkan
      Talha Furkan
    • RE: Amerika'da Green Cardla Yaşayanların Tecrübeleri

@ATS16 hocam istekleriniz ve beklentileriniz en iyi şekilde ve gönlünüzce olsun.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      Talha Furkan
      Talha Furkan
    • RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@aysegul çok teşekkürler. Evet zorlu bir süreç oldu. Umarım her birimiz için sonu güzel olur😊

Talha Furkan
      Talha Furkan
    • RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@aysegul hocam çok sevindim. Yolunuz açık olsun. Sizler ve özellikle çocuklarınız için güzel bir gelecek diliyorum.🙏

Talha Furkan
      Talha Furkan

Amerika'ya Los Angeles'dan girişimizi yaptık. Girişte hiç sıkıntı yaşamadık uzun sürmedi. Üzerimizde ne var ne yok diye sorgulamadılar. Evraklarımızı teslim ettik ama benim çok büyük bir hatam olmuş. Tiflis biraz stresli süreç yaşattığı için pasaportları alırken kontrol etmeme rağmen eşimin doğum günü gözümden kaçmış ve bir gün farkla girilmiş vizeye🥴 görevli zarf üstüne de USCIS e not olsun diye yazdı birşeyler. Artık hayırlısı bakalım.

Talha Furkan
      Talha Furkan