• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. dogukan.altn
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    D
    • Takip Edilenler 14
    • Takipçiler 7
    • Konu 0
    • İleti 131
    • En İyi 23
    • Tartışmalı 4
    • Gruplar 0

dogukan.altn

@dogukan.altn

35
    İtibar
    271
    Profil Görüntülemeleri
    131
    Takipçiler
    14
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

dogukan.altn Takip etme Takip Et

dogukan.altn tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba arkadaşlar 4 eylülde Hong Kongta girdiğim mülakatımdan şükürler olsun ki sağ salim vizemi alıp evime dönmüş bir şekilde sizlere yazıyorum.Bu süreci beraber yaşadığım 4 talihli arkadaşım ve onların değerli eşlerine de gösterdikleri destek ve yardımlarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri🙏🙏 .Bu forumun açılmasına vesile olan herkese sonsuz teşekkür ederim hiç danışmanlara para kaptırmadan yeşilkart forumdan öğrenebileceğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz.Süreçle alakalı sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz.Kendinize iyi bakın.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      D
      dogukan.altn

@Cansu-mer Merhaba Cansu hanım bunları söylemek için biraz daha erken gibi bütün taşlar ocaktan sonra yerlerine oturacak aslında bekleyip göreceğiz inşallah bizlere de sağ salim Hong konga gidip vizelerimizi alıp dönmek nasip olur.

D
      dogukan.altn
    • RE: Sayılarla DV2025

Herkese merhaba değerli arkadaşlar benim öngörüm Dv2025 sürecinde bu güne kadar ilerleyen bütün bültenleri baz alırsak mayıs ayı bülteni için açıklanacak dosya numara sayısı 5000 case kadar, tabikide bir sürpriz olmazsa.Haziran ayında bu caseler current olur ya haziran içersinde ya da temmuz ayı içerisinde mülakat maili alacak.Yaklaşık 1 yıldır süreci yakinen takip ediyorum gerçekten çok yorulduk çok sıkıldık çok strese giriyoruz paronayak olduk diyebilirim 😅İnşallah bu senenin sonunda herkes vizelerini alırda bu süreci alnımızın akıyla tamamlarız.

D
      dogukan.altn

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar KCC ye 4.kez atmış olduğum mail sonunda dosyamı ankaradan Hong Kong’a taşıdılar.Umuyorum ki inşallah hepimiz sağ salim bir şekilde mülakatımızı alıp hayallerimize kavuşuruz.

D
      dogukan.altn

@rezanclz Hayırlı uğurlu olsun yolun bahtın açık olsun değerli kardeşim darısı bizlerin başına inşallah

D
      dogukan.altn

Herkese merhaba değerli arkadaşlar kıl payı ile bu bültende de cut off sürecine giremedik gerçekten beklemekten artık çok sıkıldık vardır bunda da bir hayır diyerek beklemeye devam diyoruz.Temmuz ayında artık kesin gözüyle bakıyorum da sormak istediğim bir soru var haziran bülteniyle ağustosa mülakat alan arkadaşlar ağustosun sonuna kadar mülakat alıp ağustos kotasını dolduruyor mu yoksa temmuz artık son bülten olduğu için temmuz bülteninde ağustosta current olup ağustosun sonunda bir mülakat alma olasılığı olabilir mi umarım açıklayabilmişimdir.

D
      dogukan.altn
    • RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

@Buse-Demir-0 Teşekkür ederim Buse hanım bilgilendirdiğiniz için bende öyle düşünüyordum aslında

Gündem içinde yayımlandı
      D
      dogukan.altn
    • RE: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

@ATS16 Anladım peki o zaman teşekkür ederim 😊

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      D
      dogukan.altn

@kelebek Haklısınız peki 2024 te neden mülakat almamış bunun sebebi nedir biraz anlatabilir misiniz bende Ummana taşıyacağım çünkü dediğiniz gibi hem turist vizesi alınabiliyor hem de yakın

D
      dogukan.altn

@rasitcenngiz Bu arada canlı destekle iletişime geçtim durumu anlattım bana şunu yazdılar Your inquiry(Bu kısımda bir inqury numarası verdiler T ile başlıyor )was succesfully submitted the target date for a response to your inquiry is 02/10/2026 chatgpt ye sordum dosyanı işleme almışlar diyor bu saatten sonra bişey yapma. I 90 kaybolan green card için yani zaten basılmış olan içindir bence yanlışınız var benim durumumu kapsamıyor

D
      dogukan.altn

dogukan.altn tarafından gönderilen son iletiler

@apexcruel Peki siz nasıl bir yol izlediniz tam olarak

D
      dogukan.altn

@apexcruel Selamlar ben uscis live agentla degalarca konustum en sonunda dosyanız incelemeye alınmıştır mesajını aldım mail olarak bildirilecek 10 şubat tarihine kadar onun dışında uscisı telefonla defalarca aradım ama bir türlü bağlanmıyor görevli memura emin olamadım aslında yarın uscis ofisine gidip bir sorsam mı bilemiyorum chatgpt ye yazıyorum dosya incelemeye alındıysa bekleyin mutlaka diyor

D
      dogukan.altn

@rasitcenngiz Haklısınız hocam şöyle izah edeyim benim case statuesi kontrol ettiğimde hala vize ödemenizi aldık diyor yani hiç postalanmadı bile

D
      dogukan.altn

@rasitcenngiz Bu arada canlı destekle iletişime geçtim durumu anlattım bana şunu yazdılar Your inquiry(Bu kısımda bir inqury numarası verdiler T ile başlıyor )was succesfully submitted the target date for a response to your inquiry is 02/10/2026 chatgpt ye sordum dosyanı işleme almışlar diyor bu saatten sonra bişey yapma. I 90 kaybolan green card için yani zaten basılmış olan içindir bence yanlışınız var benim durumumu kapsamıyor

D
      dogukan.altn

@rasitcenngiz Hocam benim abd ye gireli neredeyse 100 günden fazla olucak ssn 10 günde geldi gc hala gelmedi uscis canlı desteğe bağlanıyorum şöyle bi link atıyor verdiği linke tıklıyorum vaka sorgulama gönderiyorum receipt numberımı kabul etmiyor. Your case will process until USCISmakes a decision on the case. USCISwill notify you if additional information ifneeded. There's no updates at thistime. I will not have access to confirm ifyour case is assigned or reviewed byany officer. You can get an idea of howlong it will take to process your casefrom the processing time tableavailable on our website ategov.uscis.gov/processing-times. Enterthe Form, Form Category, and FieldOffice or Service Center, from the dropdowns. You will be given a processingtime frame. You can then enter yourreceipt date and Service Item the "GetInquiry Date" box. If the messageindicates "You can send us questionsabout your case by submitting aService Request online" you cansubmit a "Case outside normalprocessing time" e-request ategov.uscis.gov/e-request/Intro.do.

D
      dogukan.altn

Arkadaşlar selamlar 90 gün oldu abd deyim hala green cardım elime ulaşmadı sebebini soruyorum live agent böyle bi mesaj atıyo ne yapmam gerekiyor anlamıyorum.Vaka dorgusu göndermeye çalışıyorum IOE ile başlayan receipt numberımı giriyorum hata veriyor kabul etmiyor receipt numberı.

You can check your case status online on our website at https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do. Your card has not been sent toproduction. I cannot state why yourcard has not been sent to productionand mailed out. You will need tosubmit a request to the office incharge of producing your card toreceive an update on the production ofyour card. Our e-Request tool isavailable online at egov.uscis.gov/e-Request/Intro.do for you to submit aninquiry about the Non Delivery of yourPermanent Resident Card. Yourrequest will be sent to the office withjurisdiction over your case. Pleaseallow the USCIS office 30 days torespond to your request. You cansubmit an e-Request by going toegov.uscis.gov/e-request. Our e-Request tool is available online ategov.uscis.gov/e-request/Intro.do foryou to submit an inquiry about the(Choose from: status of your case;notice; card; document; other; or torequest an accommodation). Yourrequest will be sent to the office withjurisdiction over your case. Pleaseallow the USCIS office 30 days torespond to your request via email. Ifyou do not see it in your email inbox,please check your spam or junkfolders. If you encounter any issues,please call the USCIS Contact Centerat 1-8 0 0-3 7 5-5 2 8 3 and a USCISrepresentative will create servicerequest for you.

D
      dogukan.altn

@apexcruel Keşke ds260 formunda bir adres bulup yazsaydınız durumunuza net bir yorum malesef yapamıyorum.İnşallah en kısa sürede ssn ve gc niz gelir

D
      dogukan.altn

@apexcruel ds260 formunda adresinizi görüyor konsolosluk sarı zarfın beyaz olan görünen kısmında bilgilerinizin yazdığı kısımda da yazar adres ama havalimanında sormuş olmaları lazım adresinizi doğrulamak için

D
      dogukan.altn

@cttl Biyometrik randevusu ilgili hiç bir şey söylemedi canlı destek ekibi bilgilerimi istiyor sorguluyor 90 günü bekleyin deyip vaka sorgulaması için link atıyor ve offline olup çıkıyorlar ya bu bencr çok düşük bir ihtimal neden tekrar fotoğraf istensin ki çünkü ben Hong Kongdayken bile işimi sağlama alıp orada yeniden bir biometrik çektirdim ve konsolosluğa sundum kabul ettiler onlarda

D
      dogukan.altn

@ATS16 Anladım peki o zaman teşekkür ederim 😊

D
      dogukan.altn