Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mesut1905 Yanlış mı yazmşım. Düzeltelim hemen 🙂

• Merhabalar Piegon Forge TN ekibinden LC onaylanlar var mı ?

• @grounddreamer Çoğu onaylandı.

• @kngslyr06

Düne kadar ANALYST REVEIW yazıyordu .

Bugün baktım DENIED yazıyor .

Şok içindeyim 😢

• Yasaklı

@grounddreamer
    Kabul olanlar varken sizin neden denied eğer önceki süreçlerde bi eksiklik olmuşsa herkesi etkilemez mi PWD felan sürecinde?

• @nbbyr inanın bende anlamadım şu anda firma sahibinden bilgi bekliyorum , cevap verdiğinde burayada yazacağım.

• ⭐⭐

@grounddreamer sponsor yada avukat kaynaklı LC formunuzda hata yapılmış olabilir sizde bir örneği varsa kontrol edin tabi gönderileni kontrol etme şansınız yok ama belki sizden kaynaklı eksiklik hata da olmuş olabilir. Sponsorda diğer adayların LC onayları geldiyse sizinki de düzeltildikten sonra gelecektir takip edin

• @mesut1905, Eğer dosya hazırlanırken bir hata yapılmışsa, reconsideration sürecinde bu hatanın düzeltilmesine izin veriliyor mu? Yoksa sadece “tüm evraklar doğruydu, bir kez daha gözden geçirin” mi deniyor?

benim için çok büyük hayal kırıklığı oldu 17 aydır bu dosynın cevabını bekleyip sonrasında DENIED yazması gerçekten çok kötü

• ⭐⭐

@grounddreamer evet yasal süre olan 30 gün içinde düzeltme talebi girilebilir bence formsal bir hata var düzeltme yapılıp onayınız gelecektir takipte kalın avukatlardan bilgi isteyin

• @grounddreamer Siz TN Whatsapp grubunda değil misiniz? Avukat açıklama yapmıştı.Sanırım 17 kişinin onaylanmamış.Sebep ise EIN numarası doğrulanmamış görünüyormuş,o yüzden red gelmiş.Şirket aynı olduğu için şaşırdık ancak şirketin vergi numarası yüzünden red geldiği için ya sistemsel bir hata yada başka birşey var.Perm avukatı olumsuz bakmıyormuş konuya. EIN'i doğrulayan belgeleri tekrar gönderip itiraz edilecekmiş.Bu arada grupta değilseniz sizi dahil edelim.

• @kngslyr06 Merhaba hayır grupta yokum ben,
    dahil olabilirsem çok sevinirim. size özelden numaramı yazıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@grounddreamer cok gecmis olsun, gercekten uzucu bir durum.
    RFI gelmeden direkt denied olmasi ciddi bir sorun oldugunu gosteriyor. Bu konuyu en net sekilde araci firmaniz aciklayabilir. Umarim en kisa zamanda duzelir ve sureciniz normal sekilde devam eder.

• @tufank Çok teşekkür ederim evet maalesef oldukça üzüldüm.

Aracı kurumla görüştüm ve yukarıda @kngslyr06 bahsettiği gibi Şirketin EIN numarasında DOL un sistemlerinde bir uyuşmazlık görünmüş( Doğrulanmamış). Dosyanın içeriği ile ilgili herhangi bir hata olmadığını ,hatta teknikt bir hata olmadığını fakat bu durumdan dolayı toplu bir red olduğunu ( tam sayı belirtmedi ama muhtemelen 20 civar ) şimdi Reconsideration talebinde bulunacaklarını söylediler . İlgili evraklar hazırlanıyormuş.

Muhtemelen bu süreç 5-6 ayı bulur diye hissediyorum. Bültenden dolayı totalde süre olarak bir kaybımız olmayacaksada( Umarım Reconsideration sonrası onay alırız ) bir an önce I-40 onayını alıp dosyayı kilitlemek mental olarak rahatlatacaktı .

Ama elimizden gelen birşey yok maalesef. Sonunda güzel haberler duyarız inşaallah

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   heyysanadiyom heyysanadiyom 

• @grounddreamer aynı franchise olduğu için Charleston grubu içinde aynı şey geçerli maalesef

• @sametyavuz çok geçmiş olsun umarım biran önce reconsidiration yapılır ve olumlu sonuçlanır. Charleston grubunda hiç onay alan yok mu ? Kaç kişi toplam Charleston grubu

• ⭐⭐

Sponsor firma ünvan değişikliğine gitmiş sanırım. Ondan kaynaklı bir uyuşmazlık var. İtirazla/izahla hızlıca çözülür umarım.

• @Riethian Merhaba, bu bilgiyi eb3 vize mi verdi?

• Merhabalar, TN grubu için onay alanlar nasıl aldı ve onay alamayanlar neden alamadı? Şirketin EIN numarasında DOL un sistemlerinde bir uyuşmazlık görünmüş( Doğrulanmamış). diye belirtilmiş. Bu durumda bir çelişki yok mu? RFI almadan denied olması bu yüzden mi? yoksa daha başka bir nedeni var mı? Tabiki üzücü bir durum, umarım en kısa zamanda olumlu olarak çözülür.

• ⭐⭐

Excelimiz pek güncel değil arkadaşlar bazılarımızın kaydı bile yok.
    Bu veriler hepimiz için ve gelecekte bu vize türünü araştıran, başvuran kişiler için en değerli veri kaynağı olacağı için kayıtlarımızı ve süreçteki adımlarımızı güncelleyebilir miyiz.

✏ Formu doldurma & düzenleme adresi: https://forms.gle/YMZfBYVRKFyDBwSM6

📄 Forma doldurulan tüm kayıtların yer aldığı excel tablosu: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1z9VvHB4wKk5t8qILfEC96pXbtNEwSTymel61TYX55ew/edit?usp=sharing

• @grounddreamer Kaç kişi bilmiyorum tam sayısını ama hiç onay alan yok. Bizde 18 ay sonunda hayal kırıklığına uğradık sizin gibi. TN grubunun ilk yarısı onay alıp kalan kişilerin alamaması daha da ilginç bence. Sponsor şirket ile alakalı bi problem olmadığı vakit bu sorun giderilecektir diye umut ediyoruz. Ama dediğiniz gibi, bir an önce I-140 aşamasına geçip tarihimizi kilitleyebilseydik güzel olurdu, her gün bir şey değişiyor çünkü.

Benzer Başlıklar

• 972
  • 1
  • 5191
  • 42
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |