@hadi para herşey olmuyor bence. İzin alamayabilirsin, işlerin denk gelmeyebilir 2-3 gün izin alabilirsin anca gider dönersin o süreye. Dediğiniz gibi olmanın yanında kimsenin size hesap soramayacağı çok ciddi konumda işiniz de olması lazım aynı zamanda bence
sametyavuz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: amerika'da yillarini gecirip "artik ulkeme doneyim" diyen var mi? varsa, neden bu karari verdiniz?Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Henry-bloor bdv şirketi 2013 te kurulmuş, 10 yıllık her mesajınızda 30 diyip yanlış bilgi veriyorsunuz bağlantı metni. Bdv de sonuçta bu işlere sıfırdan başladı havadan gelmedi, oda dolandırıcı olabilirdi oda ilk zamanı denk gelseydi onada başvurmayacaktınız. Bdv 27.500 istiyor ve taksit istersen 32 bin küsür ödemen oluyor, çalışmaya başlayıncada toplu kapatman gerekiyor. Bu şirkete veriyorsun gider diyorsunuz ama zaten ara ara para veriyorsun işlem ilerliyor(0 faiz), bi anda al sana toplu para hadi 2-3 yıl bekliyim yok. En son yüklü meblayı son aşamada veriyorsunuz ve konsolosluk randevusunu beklemeye başlıyorsun. Sözleşme demişsiniz, sözleşmeyi silah dayayıp imzalatmıyorlar aklına yatmazsa atmazsın imzayı. Bdv yüzlerce kişiyle uğraşıyor siz onlar için sıradansınız bi özelliğiniz yok ama bu şirket butik şuanda ve daha titizlenir. Avukat demişsiniz şirketin yabancı avukatı var o seçilebiliyor. Bdv’de yalnızsın, ama burda başvuran kişiler tanışıyorlar aynı şehirlere gidecek kişiler belki beraber ev tutacak, belki sosyallik anlamında yalnız kalmayacak kader birliği yapacak. Sizin iddia ettiğiniz gibi olursa tanışan insanlar birlik olup gerekeni yapar, kötü niyetli şirket bunu göze alır mı, insanları tanıştırır mı? Siz de Bdv orda başvurabilirsiniz.
-
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@mesut1905 bu örnek aos yapan birisinin örneği cp değil oda gözden kaçmasın
-
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Uscis 2024 itibariyle bir kaç mali yılı bulabilecek şekilde Eb2 ve Eb3’e Hindistanlılar için dosya kabul etmeyecekmiş. Eb2 ve Eb3’ten artan kotalardan bize aktarıldığı için pozitif etkisi olur inşallah.
-
@Riethian charleston ekibininde Pwd 25 ekim tamamlandı. Hala ilana çıkmamış Aralık ortası radyo, gazete ilanı ve avukat ücreti ödemesi planlamışlar, sonrasında gazete ve radyo uygunluğuna göre yayın planı oluşturuluyormuş, artık ne zaman boşlukları varsa. En iyi ihtimalle Mart başı Lc başvurusu yapılır. Buda demek oluyor ki neredeyse bi Lc bekleme süresi kadar Pwd ve ilana harcıyoruz

-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Riethian teşekkürler, aynen sıraya girdik bizde. İnşallah cümlemiz auditsiz geçeriz

-
RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@serin sabahtan beri deniyordum forumdaki arkadaşların @cahit4 ve @Rüzgar uyarılarına uydum fotoları 50 kb altına düşürdüm hemen oldu
-
RE: Hangi e-mail servisini kullanıyorsunuz?Gündem ve Sohbet içinde yayımlandı
@FreeWoRLD öyle düşünüyorlar ama 2009 lu yıllarda aldım mailimi o zaman kombinasyonları başkasının almasına izin vermemeliydi. Şu an vermiyor galiba emin değilim ama ben sevdiğim mail adresimi kullanamıyorum maalesef. Google a da yazıyorum arada aklıma geldikçe ama durum nötr
bir kişide değil birkaç kişinin faturaları vs falan geliyor. Hiç yakışmıyor Google markasına da yapacak bir şey yok. -
Yetkili kişi yıllardır bu siteden insanlara bilgileriyle, tecrübeleriyle yardımlarını görüyordum yardımcı olmayı seven biriydi bence o güven veriyor açıkçası. Böyle bi sisteme ön ayak oldu umarım isteyen herkese faydalı olur.
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Final-Approach valla eskiden samimilerdi galiba şimdi oturduğum yerden 3 bakkal ve ortalarında a101 var, bakkallara giriyorum selam veriyorum almıyorlar, çıkarken hayırlı işler diyorum almıyorlar, 3 de aynı bende gitmiyorum artık markete gidiyorum markettekilerle muhabbet onlardan daha iyi.
sametyavuz tarafından gönderilen son iletiler
-
@Riethian tebrikler gözünüz aydın

-
@grounddreamer aynı franchise olduğu için Charleston grubu içinde aynı şey geçerli maalesef
-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
@okokok girişiniz hayırlı olsun. Çok çok geçmiş olsun
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@okokok tebrikler gözünüz aydın yeni hayatınızda bol şanslar

-
RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminlerİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@finalhope çok teşekkür ederim hocam. Sizden böyle şeyler duymak beni çok onore etti. Saygılar

-
RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminlerİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@finalhope ilerlettim ben süreci hocam. Finale yaklaştım. Mayıs sonuna kadar inşallah içeri vereceğiz dosyayı. Tavsiyelerinizi süreci ilerlettikçe daha iyi anladım çok teşekkür ederim, eksik olmayın.
-
@finalhope vizeniz hayırlı olsun. Gözünüz aydın