Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
-
Merhabalar, forumda yeniyim, doğru başlığı buldum sanıyorum ☺️cevap da yazan olursa çok mutlu olurum. Temmuz 2024 de perm onayım geldi, evraklarım konsolosluğa yakında girecek ancak bu aos değişikliğinden dolayı endişeliyim, yığılma olur mu mülakat tarihlerinde diye, ortala ma deneyimlerinize göre özellikle yakin zamanda tarih alanlar için bekleme süreleri ne kadar? İlerlemeleri nereden takip edebiliyoruz. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim ☺️
-
Bu konuda çok tecrübesi olanlar vardır diye düşünüyorum, cevap gelirse çok mutlu olurum
-
@Aslı-Yıldırım merhaba vize türünüz nedir ve hangi aşamadasınız? IV scheduling tools üzerinden yaklaşık randevu tarihlerine bakabilirsiniz.
-
@scholarway eb3 benim pd temmuz 2024, welcome letter Nisan 17 de geldi ancak henüz evraklarım konsolosluğa girmedi
-
@Aslı-Yıldırım, içinde söyledi: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
@scholarway eb3 benim pd temmuz 2024, welcome letter Nisan 17 de geldi ancak henüz evraklarım konsolosluğa girmedi
Muhtemelen yakın bir zamanda randevu maili gelir diye düşünüyorum.
-
@scholarway çok teşekkür ederim, size bir sorum daha olacak Dq olduğunuzda o gün mu mu
mülakat maili geliyor, vize bülteninde temmuz itibarıyla current olduk şimdi mülakat bekleyeceğiz, bekleme süresi ne kadar oluyor ve tarih ne ara bildiriliyor onu merak etmiştim. Sizin de mülakat tarihiniz yaklaşmış sanıyorum, kolaylıkla geçmesini dilerim. Tekrar teşekkür ederim. -
@Aslı-Yıldırım Hayır, öncelikle DQ olduğunuzda DQ olduğunuzla ilgili bir mail geliyor ve sonrasında da yaklaşık 1 ay içinde (eğer current olunduysa) IL (yani mülakat mektubu) geliyor; ama bu belki kişiden kişiye göre değişiyor olabilir. Ayrıca, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum