@deebee, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
@rezanclz, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
merhaba ilk girişimi 17 ocakta yaptım fakat ne ssn ne de greencard adresime geldi. greencardın 90 güne kadar sürdüğünü biliyorum ama ssn 1-2 hafta içinde geldiğini okumuştum case durumu hala payment recevied olarak gözüküyor ssn nin bile gelmemesi normal mi? uscis fee'yi vize onayından 1 hafta sonra ödemiştim
SSN’inizin bu hafta icinde gelecegini umuyorum. Bu hafta da gelmezse 3 hafta bitmis olacak, SSA ofise gidip durumunuzu izah ederseniz, yeni bir basvuru olustururlar. GC’nin gelmesi de 40-50 gunu buluyor. 90 gune kadar gelmezse USCIS ile iletisime gecebilirsiniz.
@ridetowild, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
@rezanclz Selamlar,
Bi de 16 Ocak'ta giriş yapmıştık. SSN'ler 1 şubatta elimie ulaştı. DAha dorusu benim ve eşimin SSN'leri ulaştı çocuklarınkiler daha yolda. Fakat biz zaten 4 gün sonra SSA ofise gidip (önceden randevu alıp) bizim SSN numaralarını ğrenmiş ve çocuklar için SSN taleplerinin daha oluşmadığını ğrenmiştik ve gittiğimizde onlar için de SSN talebi oluşturulmuştu. Muhtemelen onların da bu hafta sonu gelir diye umuyoruz.
GreenCard kısmına gelirsek bizim de maalesef halen Payment Received kısmında. (28 Kasım'da ödeme kısmını yapmıştık.)
Bakalım Şubat sonuna kadar elimize ulaşacak mı?
Selamlar ssn‘im bugün adrese ulasti verdiginiz bilgiler icin cok tesekkür ederim