Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ozzyy evet, çok teşekkür ederim. Ama hu adres ve telefonlara ulasilmiyor maalesef

• Merhaba, birkaç hafta önce yardım istemiştim sarı dosyamin kaybolmasi hakkında. Çok şükür uscis den 28 Ocak tarihine randevu verildi. Şimdi de şöyle bir sorum var. Sglik belglerimiz dosyayla teslim edildi bizden tekrar böyle bir şey isterlerse elimizde bu konuda evrak yok ve kayıp olması tamamen onları hatası.Yine de bunu sorun ederler mi? Birde vizemizde bir yıl geçerli mühür var . Girişte bu mührü basan memur bunun bir yıl greencard yerine geçeceğini söylemişti buna güvenerek aktarmalı uçuş aldık. Fakat bazı yerlede bunu aktarmadansorun olacağı yazıyor. Gerçekten sorun olur mu ?olursa ne yapabilirim

• @crazycells merhaba,ben de aynı durumdayim ve 28 Ocakta uscisde randevum var. Tekrardan sağlık raporlarıni da istediler mi . Ve kartınızı alabildiniz mi. Ayrıca bir formdan bahsedilyorlar attıkları mailde ,en başta doldurdugumuz ds260 i mi istiyorlar yoksa başka bir form mu doldurmamiz gerekiyor.

• @Necatiarslan merakk ettiğim bi konu var abd giriş yaptıktan sonra elimizde kartın geleceği bir adres yoksa yerel bir postaya gelmesini ve bizimde ordan gidip almayı talep ede bilirmiyiz

• Herkese merhaba, 07 Ocak’ta Amerika’ya Boston’dan ilk defa giriş yaptım görevliye sarı zarfı teslim ettim parmak izi almadı 09 ocakta immigrant fee ödememi yaptım 17 ocakta SSN geldi şimdi şuan kart statüm immigrant visa payment received durumda basım aşamasına geçilmedi beni parmak izi almadıkları için biyometrik randevuya çağırma ihtimalleri nedir ? Yada henüz bir şey söylemek için erken mi ?

• ⭐⭐⭐⭐

@umitbircan

https://yesilkartforum.com/forum/post/475370

Maksimum 120 güne kadar gelmesi muhtemel, bir çok dosyada daha erken geliyor. 120 güne kadar gelmez ise USCIS ofis ile irtibata geçmeniz gerekecek. Biraz sabırla beklemeniz gerekiyor

• @ATS16 Bilgi için teşekkür ederim. Anladım, bir yandan Re-Entry permit başvurusu yapmak üzereyim sürecin tekrardan gel gitli bir aşamaya gelmemesi için kaygım oldu.

• Herkese merhabalar 20 Ocakta Abd ye giriş yaptık ancak havalimanında adres değiştirmeyi unuttuk ssn ve greencardın şu an bulunduğum şehre gelmesi için ne yapabilirim

• @Can-Uğur-0 Merhaba, ben de 10 Kasım’da giriş yaptım. Benim de hala ödeme alındı durumunda görünüyordu. Bugün live agent ile yazıştım, kart ulaşmadığına dair bir kayıt açmamı söyledi. Kontrol ettiğinde ülkeye girişimin görünmediğini belirtti. Dosyayı teslim edip etmediğimi sordu. Bana herhangi bir dosya teslim edilmedi. Vizemle gelen kâğıtta dosya dijital olarak iletilecek yazıyordu ve girişte de hiç sorun çıkmadı aslında. Bugün kayıt açtım, 30 gün içinde cevap verilecek yazıyor. Bu siteden oluşturdum: http://egov.uscis.gov/e-Request/Intro.do

• Merhaba bilgilendirmeniz için teşekkür ederim bende kayıt oluşturdum ve 19 ocakta Card Is Being Produced aşamasına geçtim @smyrna16

• @Can-Uğur-0 Gözünüz aydın, umarım bir an evvel ulaşır elinize. Siz o siteden kayıt oluşturduktan ne kadar süre sonra statü değişti?

• Teşekkür ederim sizinkide umarım biran önce ulaşır 7-8 gün sonrasında değişti şuan hala bekliyorum @smyrna16

• merhaba ilk girişimi 17 ocakta yaptım fakat ne ssn ne de greencard adresime geldi. greencardın 90 güne kadar sürdüğünü biliyorum ama ssn 1-2 hafta içinde geldiğini okumuştum case durumu hala payment recevied olarak gözüküyor ssn nin bile gelmemesi normal mi? uscis fee'yi vize onayından 1 hafta sonra ödemiştim

• @rezanclz, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

merhaba ilk girişimi 17 ocakta yaptım fakat ne ssn ne de greencard adresime geldi. greencardın 90 güne kadar sürdüğünü biliyorum ama ssn 1-2 hafta içinde geldiğini okumuştum case durumu hala payment recevied olarak gözüküyor ssn nin bile gelmemesi normal mi? uscis fee'yi vize onayından 1 hafta sonra ödemiştim

SSN’inizin bu hafta icinde gelecegini umuyorum. Bu hafta da gelmezse 3 hafta bitmis olacak, SSA ofise gidip durumunuzu izah ederseniz, yeni bir basvuru olustururlar. GC’nin gelmesi de 40-50 gunu buluyor. 90 gune kadar gelmezse USCIS ile iletisime gecebilirsiniz.

• ⭐⭐

Selamlar herkese, az once green cartimin postaya verildigi bilgisi geldi. Ornek olmasi acisindan tarihlerini asagiya ekliyorum.

USCIS fee odemesi: 8 Kasim
    Abd ye giris: 15 Aralik
    Dosya isleme tarihi: 17 Aralik
    Produced: 30 Ocak
    Mailing: 3 Subat

Bekleyen herkes en kisa surede kartina kavusmasi dilegiyle. Selamlar.

• @rezanclz Selamlar,

Bi de 16 Ocak'ta giriş yapmıştık. SSN'ler 1 şubatta elimie ulaştı. DAha dorusu benim ve eşimin SSN'leri ulaştı çocuklarınkiler daha yolda. Fakat biz zaten 4 gün sonra SSA ofise gidip (önceden randevu alıp) bizim SSN numaralarını ğrenmiş ve çocuklar için SSN taleplerinin daha oluşmadığını ğrenmiştik ve gittiğimizde onlar için de SSN talebi oluşturulmuştu. Muhtemelen onların da bu hafta sonu gelir diye umuyoruz.

GreenCard kısmına gelirsek bizim de maalesef halen Payment Received kısmında. (28 Kasım'da ödeme kısmını yapmıştık.)
    Bakalım Şubat sonuna kadar elimize ulaşacak mı?

• @deebee, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

@rezanclz, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

merhaba ilk girişimi 17 ocakta yaptım fakat ne ssn ne de greencard adresime geldi. greencardın 90 güne kadar sürdüğünü biliyorum ama ssn 1-2 hafta içinde geldiğini okumuştum case durumu hala payment recevied olarak gözüküyor ssn nin bile gelmemesi normal mi? uscis fee'yi vize onayından 1 hafta sonra ödemiştim

SSN’inizin bu hafta icinde gelecegini umuyorum. Bu hafta da gelmezse 3 hafta bitmis olacak, SSA ofise gidip durumunuzu izah ederseniz, yeni bir basvuru olustururlar. GC’nin gelmesi de 40-50 gunu buluyor. 90 gune kadar gelmezse USCIS ile iletisime gecebilirsiniz.

@ridetowild, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

@rezanclz Selamlar,

Bi de 16 Ocak'ta giriş yapmıştık. SSN'ler 1 şubatta elimie ulaştı. DAha dorusu benim ve eşimin SSN'leri ulaştı çocuklarınkiler daha yolda. Fakat biz zaten 4 gün sonra SSA ofise gidip (önceden randevu alıp) bizim SSN numaralarını ğrenmiş ve çocuklar için SSN taleplerinin daha oluşmadığını ğrenmiştik ve gittiğimizde onlar için de SSN talebi oluşturulmuştu. Muhtemelen onların da bu hafta sonu gelir diye umuyoruz.

GreenCard kısmına gelirsek bizim de maalesef halen Payment Received kısmında. (28 Kasım'da ödeme kısmını yapmıştık.)
    Bakalım Şubat sonuna kadar elimize ulaşacak mı?

Selamlar ssn‘im bugün adrese ulasti verdiginiz bilgiler icin cok tesekkür ederim

• Merhaba, ne yazık ki hala ne oluşturduğum kayda dönüş oldu ne de statüde değişiklik. Hala Payment Received durumunda. Pasaporttaki immigrant visa tarihi doldu. SSN’in geldi. Bu durumda kart elime ulaşmasa da çalışabiliyor muyum? Bilen ya da bu durumda çalışan birileri var mıdır?

• Merhaba benim yeşil kartım 106 günde elime ulaştı yeşil kartınız olmadan çalışabilirsiniz SSN numarası ile @smyrna16

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |