Herkese merhabalar 2 Şubat Cuma günü 08:15 olarak mülakat tarihini belirten mailimi aldım
Can Uğur 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Bu sabah sistemi kontrol ettiğimde ıssued yazısını gördüm ve bugün vizem basılmış bir şekilde pasaport elime ulaştı
7 aylık zorlu bir sürecin ardından sonunda yolun sonu mutlu bitti
Bu süreçte her türlü soru ve cevaplarıma yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim -
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
Herkese merhaba 10 ekimde JFK Havalimanından Newyorka giriş yaptım uçaktan indikten sonra Abd vatandaşlarının beklediği sıraya geçerek pasaport kontrolüne geçtim görevli memur sadece üstünde ne kadar nakit var bagajında ne var gibi bir kaç soru sorarak beni oradaki göçmen ofisine götürdü bir süre orada bekledikten sonra başka bir görevli memur yanına çağırdı ve ilk gelişin mi diye sordu kart teslimimin formdaki aynı adrese mi istediğimi sordu çok kısa sorular la beni çok güler yüzlü bir şekilde karşıladılar ve hiç bir sorun yaşamadım
19 Ekim günü ssn adresime geldi green card teslimi için henüz beklemedeyim -
RE: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar bu sabah bende sürecin tamamlandığına dair mail aldım
-
RE: Amerika'da Ehliyet AlmakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
Herkese merhaba bugün Newyork college Point DMV ofisinde Learner permit için sınava Türkçe bir şekilde girdim ofisteki bilgisayarda 20 sorudan oluşuyordu
-
RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
@Ryback çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için
-
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim @Hamuchera
-
RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
@ayvalik10 bilgilendirmeniz için teşekkür ederim
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Tebrikler biran önce sevdiklerinize kavuşmanız dileğiyle . @cufer
Can Uğur 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD'de Araba SigortasıEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
Progressive ve geicodan bende aynı şekilde online teklif aldığımda oldukça yüksek çıkıyor 6 aylıkda olsa ilk etapta yüksek ödemek hiç mantıklı gelmedi bana 800 dolar çok yüksek bir rakam @ATS16
-
Evet bayi kendisi yapmaya çalıştı online olarak geico ve progressive Türk ehliyetim den de ayrıca bahsetmiştim ama newyorkta yeni ehliyet diye malesef çok yüksek bir fiyat çıkıyor @Emre-Kurtulmuş
-
RE: Amerika'da ikinci el araba almakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
Merhabalar bir konuda yardıma ihtiyacım var yol gösteren olursa sevinirim bu gün finance olarak bir bayiye araç almak için gittim ama ehliyetim newyorkta henüz 1 aylık olduğu için aylık ödemem 750- 800$ olarak çıktı aylık araç sigortası bu yüzden araç alamadım bu konuda ne yapmalıyım acaba düşük araç sigortası için
-
Merhabalar bir konuda yardıma ihtiyacım var yol gösteren olursa sevinirim bu gün finance olarak bir bayiye araç almak için gittim ama ehliyetim newyorkta henüz 1 aylık olduğu için aylık ödemem 750- 800$ olarak çıktı aylık araç sigortası bu yüzden araç alamadım bu konuda ne yapmalıyım acaba düşük araç sigortası için
-
Newyork college Point DMV ofisine giderseniz size yardımcı olucaklardır ben Türkçe girdim sanırım Türkçe dili yeni başladı @atilla-04
-
Herkese merhaba bugün Newyork college Point DMV ofisinde Learner permit için sınava Türkçe bir şekilde girdim ofisteki bilgisayarda 20 sorudan oluşuyordu
-
RE: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhaba benim yeşil kartım 106 günde elime ulaştı yeşil kartınız olmadan çalışabilirsiniz SSN numarası ile @smyrna16
-
RE: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Teşekkür ederim sizinkide umarım biran önce ulaşır 7-8 gün sonrasında değişti şuan hala bekliyorum @smyrna16
-
Merhaba bilgilendirmeniz için teşekkür ederim bende kayıt oluşturdum ve 19 ocakta Card Is Being Produced aşamasına geçtim @smyrna16
-
Merhabalar 10 ekimde Newyork giriş yaptım benimde henüz elime ulaşmadı kartım
“ Immigrant Visa Fee Payment Received“ hala bu aşamadayım