Selamlar,
Benim özelimde işler düzgün ilerlemedi maalesef.
Ankara’da biometrik randevusuna katılmayı başardım, ancak ortam o kadar amatördü ki, loş ışıkta foto çektiler vs biometriğim kabul edilmedi, tekrar abd’de posta adresime randevu geldi.
Ocak ayında abd’ye gidip döndüm. İkinci kez biometrik randevusuna katılmış oldum.
Abd’de gittiğim yer application support center, tam bir stüdyo gibiydi. Bir problem olmadı ve nihayet 120gün sonra kartım teslim edildi.
Ankaradaki yer USCIS ofisi. Abd’de çağırdıkları yer ise uscis application center. Tam teşekküllü bir foto ofisi gibi bir şey. Mesele biraz da bundan kaynaklanıyor sanırım.
Siz de ankara’da deneyebilirsiniz tabiki, herkesin süreci benimki gibi olacak diye bir şey yok.
Sorunuza gelecek olursak ben çocuğun okulu ve eşimin hasta olmasını bahane ettim zar zor kabul ettiler. Süreç yazışma şeklinde bir kaç gün sürüyor.
Durumunuzun özetini aşağıdaki mail adresine ingilizce olarak gönderin.
Mesai saati başlamadan veya sabah tam 8.00gibi gönderirseniz mailinizi cevaplama olasılıkları artıyor, bazen kafalarına göre cevap vermeyebiliyorlar.
[email protected]
Yine soracağınız bir şey olursa sorabilirsiniz.
@mstf58, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
@cttl Merhabalar, bizde de aynı durum var şu anda ve okulu bırakıp gitmek gibi şansımız da yok. Siz nasıl bir gerekçe gösterdiniz acaba, sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz? Nasıl bir yol izleyeceğiz hiç bilemiyorum. USCIS hesabımıza dosya ekleyemiyoruz. Live agent ile de hallolmayacak gibi anladım yazdıklarınızdan. Cevabınız için çok teşekkür ederim.