Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Mert-Ab Merhaba, büyük ihtimal posta kutusunda isminiz yoktur, eğer posta kutusuna sizin de isminiz yazılmazsa postalar geri döner, siz isminizin olup olmadığını tekrar teyit edin bence. Eğer isminiz posta kutusunda yoksa isminizi ekletip aynı adrese isteyebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mert-Ab, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

Merhabalar case state online da mailed olduktan 14 gün sonra Card Was Returned To USCIS oldu yani geri dönmüş. Ssn aynı adrese problemsiz gelmişti. Abd giriş yaptıktan 2 gün sonra döndüm hala turkiyedeyim. Adreste bulunan kişide 2 gün önce kendi greencardını teslim almis(benden bağımsız biri bayadır abd de yaşıyor) alirken gorevli ile konusmuslar onlara usps adresleri arasında benim ismim kayıtlı değilse kart geri usps e gönderirler demiş. Ds260, mülakat ve ilk girişte hep ayni adresi verdim hiç adres değişikliği yapmadım. Usps adres kaydım için ekstra birsey yapmalı mıydım yani bugüne kadar okuduklarımda boyle birseye gerek olmadığını düşünüyordum. Yapay zekayada sorunca posta kutusunun üzerinde senin ismini yazmadılarsa bu sebepten geri dönmüş olabilir diyor daha once teslim alanlar veya almayanlar posta kutusuna ekstradan isim ekledi mi acaba? Ne yapmam gerekir posta kutusuna ismi ekleyip tekrar mi ayni yere isteyeyim yada baska bir adres mi bulayım?

Kartınızın teslim edileceği adreste yaşamadığınız için posta kutusunda isminizin yazmaması normaldir ve ayrıca ekletmenize gerek yok. Zaten SSN sorunsuz bir şekilde gelmiş. Green card gönderilirken verdiğiniz adreste yaşayan kişinin adı da (C/O) şeklinde yazılır; yani “care of XXXX” anlamına gelir. Kart sorunsuz bir şekilde gelecektir, merak etmeyin.

• @rezanclz merhaba giristeki memurla adresimizi degistirdik ancak dogru adres yazip yazmadigini ya da guncellenmis oldugunu nasil kontrol edebilirim dediginiz I-551 i nasil bulabilirim

• Bu ileti silindi!

• @Meliha-Yalın uscis hesabiniza giris yapin aktif dosya kisminda görebilirsiniz

• Merhaba, USA'ya ilk girişimizi yaptıktan sonra verdiğimiz adreste bir değişiklik yapmadık ve Türkiye'ye döndük. Oğlum ve benim GC'larımız verdiğimiz adrese sorunsuz geldi. Eşiminki ise bizden 6 gün sonra postaya verildi ve 6.Mart tarihine kadar gelmezse yeni kart isteyin notu bulunmakta. Boston tarafında USPS'de kış şartları nedeniyle gecikmeler var bu nedenle beklemedeyiz ancak USPS'in informed delivery kısmında herhangi bir izine de henüz rastlayamadık postanın. Bugün itibariyle kartın elimize ulaşması için sistemde verdikleri tarih üzerinden 1 hafta geçti. Ayrıca myuscis'de dosyamızın kapalı konumda olması nedeniyle sistemde görünen adresi de göremiyoruz. Eşim 2022 yılında USCIS'ten başka bir adrese çalışma izni başvurusu yapmıştı, acaba o adrese mi gitti diye şüphelenmeye başladık ve o adreste ismimiz olmamasından dolayı geri dönmüş olabileceğini düşünüyoruz. Bu noktada tekrar istesek de aynı adrese gitme ihtimali var. Bu aşamada ne yapmamızı önerirsiniz?

• 30 Ocak Miami den giriş yaptım, Greencard 16 Martta teslim edildi

• merhabalar. tecrübesi olan arkadaşlardan yorum rica edeceğim. EB2NIW üzerinden green card aldım. oğlumla 13 mart 2026 da amerikaya girişimi yapıp 10 gün kalıp döndük. 10. gün ssn lerimiz avukata ulaştı. Benim fiziki green cardım avukatın ofisine 8 Nisan tarihinde ulaştı. ancak oğlumunki aradan geçen 2 haftaya rağmen case status kısmında ''Immigrant Visa Fee Payment Received'' şeklinde ilerleme olmadan duruyor. merak ettiğim şu: 1- kart basımı başlamış olmasına rağmen status bu şekilde kalabilir mi? 2- aile fertleri arasında kart teslimi süreleri arasında uzun süreler oluyor mu? teşekkürler.

• Durum ''Immigrant Visa Fee Payment Received'' şeklindeyse kart kesinlikle basılmamıştır. Ancak takip için direkt kendi sitesini kullanın. Eğer bir uygulamadan takip ediyorsanız sürekli refresh yapmanız lazım. Hatta refresh yapmanıza rağmen güncellenmeyebilir.

Resmi site: https://egov.uscis.gov/

İkinci sorunuza gelirsek, benim kartım eşimin kartından yaklaşık 4 ay sonra geldi. Kart basımları tamamen bağımsız ve bireysel.

@80-s, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

merhabalar. tecrübesi olan arkadaşlardan yorum rica edeceğim. EB2NIW üzerinden green card aldım. oğlumla 13 mart 2026 da amerikaya girişimi yapıp 10 gün kalıp döndük. 10. gün ssn lerimiz avukata ulaştı. Benim fiziki green cardım avukatın ofisine 8 Nisan tarihinde ulaştı. ancak oğlumunki aradan geçen 2 haftaya rağmen case status kısmında ''Immigrant Visa Fee Payment Received'' şeklinde ilerleme olmadan duruyor. merak ettiğim şu: 1- kart basımı başlamış olmasına rağmen status bu şekilde kalabilir mi? 2- aile fertleri arasında kart teslimi süreleri arasında uzun süreler oluyor mu? teşekkürler.

• @cttl teşekkürler cevap için.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |