Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mertcanaydin Ben de ödedim bir sorun çıkmamıştı, harf veya rakam hatası yapıyor olabilir misiniz?

• @Selimdiskaya52 harfleri ve sayıları ezberledim diyebilirim 🤦♂

• @mertcanaydin Telefondan mobil veri ile denediniz mi diye sormak istiyorum fakat halihazırda tüm yöntemleri de denediğinizi düşünüyorum

• @Selimdiskaya52 öncelilke cevap verip yazdığınız için çok teşekkür ederim, evet son aşamaya kadar gelip 235$ doları görüp ödeme ekranını geçince hata veriyor bazende giriş yapmamı istiyor

• ⭐⭐⭐⭐

@mertcanaydin

Türkiye’de iseniz desktop/laptop üzerinden cep telefonu internetini paylaşarak bağlantı sağlamanız veya işleminizi gerçekleştirmenizi tavsiye ederim. Bir diğer seçenek VPN kullanarak işlemi yapmanız, mevcut hatayı yaşamanızın muhtemel sebebi geo-blocking yaşıyorsunuz IP’niz yüzünden.

• @ATS16 çok teşekkür ederim sizin dediğiniz gibi yaptım oldu hakkınız helal edin..

• @mertcanaydin Gözünüz aydın hayırlı olsun

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Sharm Sharm 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @ATS16 Ödemeyi Akbank debit kart ile yapabiliyor muyuz yoksa kredi kartı ile mi yapmak zorunlu

• Ferhat beyin güncel anlatımı için teşekkür ederim. Enpara kredi kartı ile ödedim ben. Adres olarak Green Card'ın gideceği adresi yazdım. Hatta adreste "kardeşim, amerika posta sisteminde bu adres şöyle gözüküyor, güncelleyeyim mi?" diye sordu. Ben de güncelle dedim. Zaten bir cadde, bir numara, körler de bulur. Geriye kaldı 1 Mart 2026'da giriş yapmak. O zaman da ilk giriş tecrübelerine yazmak düşer bana.

• @Ferhat-Demirkol Ferhat bey merhaba MasterCard olan debit kart ile ödeyebiliyor muyuz yoksa kredi kartı şart mı

• Immigrant fee ödemesini yaptım şimdi, Add A Case To Your Account kısmından hesabıma eklemek istiyorum takip etmek için ama Online code soruyor, daha önce postayla böyle bir kod almadım. Bu kodu postayla yolluyorlar sanırım değil mi? Başka bir yolu var mı takibin?

uscis online code.png

• @media Benim anladığım o gerçek mail adresine geliyor e-mail'e değil.

https://www.reddit.com/r/USCIS/comments/1c2cnmx/access_code_uscis/

Ben de online takip etmeyi düşünmüştüm ama kredi kartı son harcamalarda USCIS'ı görünce sıkıntı olmadığına inandım.

• @rainwhenidie evet postayla adrese gidiyor email degil. Ama baska bir yolu var mı ogrenmek istemistim. Talep edeyim bakalım gelecek mi

• burada yazan herşeyi denememe rağmen halen ödeyemedim bir türlü ödeme ekranına gelmiyor tüm ailenin bilgileri giriyorum devam ediyorum isim soyisim mail yazan yerleri dolduruyorum devam dediğim anda loading data diyip takılıp kalıyor pc den telefondan vpn den mobil veriden herşeyeden denedim olmadı bir fikri olan olur mu

• @emre-cebeci Merhabalar benim de en korktuğum şey buydu.Ben hiç hesap açmayla falan uğraşmadım ama wifi kullanmadım telefonumdan yaptım Usciss der sayfasına girip aşağıda pay bölümunden ödeme yaptım bazı yerlerde kutularda hata var gibi oluyo devam edin oralardan oluyo

• dediğiniz gibi de yaptım yine başaramadım bu işlemi benim için yapabilecek olan var mı normalde sistem izin verse ezberledim 4 dk da yapacağım ancak olmuyor ) :

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |