28 Aralıkta washington dc dulles airport dan ülkeye giriş yaptım, sorunsuz bir geçiş oldu geçiş sürem yaklaşık 10dk hiç bir şey sormadılar.
mertcanaydin
@mertcanaydin
mertcanaydin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
-
Herkese merhabalar, SSN’lerimiz bugün geldi, 28 Aralıkta giriş yapmıştım ülkeye. Greencardlarımız için de “Immigrant Visa Fee Payment Received” hala aynı yerdeyiz, inş oda sorunsuz gelir.
-
RE: Amerika'da Ehliyet AlmakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
Herkese selamlar Virginia ehliyet alacaklar için kaynağı alta bırakacağım sadece bunu çalışıp ezberlemeniz yeterli olacaktır genelde aynısı çıkıyor

sadece burdan çalıştım ve geçtim darısı diğer sınava eğer bununla ilgili bir tecrübesi olan varsa yazarsa çok memnun olurum.
-
RE: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@ATS16 çok teşekkür ederim sizin dediğiniz gibi yaptım oldu hakkınız helal edin..
-
Herkese selam 28 Aralıkta ülkeye giriş yapmıştım, 19 Şubatta green cardımı teslim aldım.
-
RE: Adres Kaniti (Proof of Address)Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
@Göktuğ-Yılbaşı Bu gün DMV VA, ofisine gittim SSN ve banka hesap dökümüyle başvuruyu kabul ettiler. yarın teste gireceğim bilgi vermek istedim herkese yardımları için teşekkür ederim.
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Herkese merhabalar bu gün Japonya’da vize mülakatına girdim her şey güzel geçti detaylı olarak zaten gruba süreci yazacağım

Ama öncesinde bir sorum olacak vize durumumu nerden göreceğim ?
-
RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)Gündem içinde yayımlandı
@gucarslan hocam öncelikle size ve foruma katkı veren herkese minnettarım bütün yazılanları tek tek okuyup hatta forum da yatıyorum diyebilirim, sorum yanlış anlaşılmış olabilir anlık güncel bir karar vs kaçırmış olabilirim anlamında sordum sosyal medya çok kötü en temiz ve net bilgiyi hep burdan alıyoruz.
-
@Ekremi merhabalar ilk giriş deneyinimizi okurken SSN hala gelmediğini belirtmişsiniz, yaklaşık 1 ay olacak bu süre normal mi bende 28 aralıkta girdim ülkeye Cuma günü SSN ofisine gittim işleme alındı 2 hafta içinde adresinize gelicek gelmezse lütfen buraya gelin dedi. Yada sizin yazınızı okuduktan sonra bende 1 ay bekleyecekmiyim diye kara kara düşünmeye başladım
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
merhabalar Tiflis ve japonya oturum istiyor mu bu konu da bilgisi olan var mı ?
mertcanaydin tarafından gönderilen son iletiler
-
Herkese selam 28 Aralıkta ülkeye giriş yapmıştım, 19 Şubatta green cardımı teslim aldım.
-
Virginia yakınlarda driver test giren var mı bizden ?
şöyle bir sorum olacak; yazılı testi geçtim ve görevli bana yanında amerikan ehliyetli birisi olsun arabayı o getirsin sen tek başına gelme dedi, bana biraz saçma geldi çünkü benim türk ehliyetim var ve süresi dolmadı arabada kuzenimin sigortada ismim de yazıyor zaten
ben mi yanlış anladım yoksa kural burda böyle mi acaba ?
-
merhabalar rica ederim, yine bir şey lazım olursa ulaşabilirsiniz her zaman faydam dokunursa mutlu olurum.
-
Herkese selamlar Virginia ehliyet alacaklar için kaynağı alta bırakacağım sadece bunu çalışıp ezberlemeniz yeterli olacaktır genelde aynısı çıkıyor

sadece burdan çalıştım ve geçtim darısı diğer sınava eğer bununla ilgili bir tecrübesi olan varsa yazarsa çok memnun olurum.
-
@ATS16 merhabalar DMV Virginia yazılı test 3 hakkımız var olarak okudumm resmi sitede ama bazı eyaletlerde bu sınırsız olduğunu gördüm acaba ben mi yanlış anladım diyorum yoksa TR ehliyeti ve +18 ise bu haktan herkes muaf mı ?
-
@Göktuğ-Yılbaşı Bu gün DMV VA, ofisine gittim SSN ve banka hesap dökümüyle başvuruyu kabul ettiler. yarın teste gireceğim bilgi vermek istedim herkese yardımları için teşekkür ederim.
-
@ATS16 adres kanıtı için kullanacağımız evrak ordan mı verirler yoksa acaba mail mi atarlar bu konu da bilginiz var mı ?
-
@ATS16 tekrardan merhabalar U.S. Postal Service change yaptım fakat 20 gün askıya aldı yada posta ofisine gitmemi istiyor bu normal mi ?
-
@ATS16 çok teşekkür ederim harikasınız.