Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

• Arkadaşlar greencard için USCIS ödemesinde what is your current mailing address kısmına Amerika’daki adresi mi yazmalıyız Türkiye’deki adresi mi? kimisi Türkiye yazmış kimi amerika net bir bilgi bulamadık

• @mrs-green Ben hiç adres yazmadım. Türkiye adresinizi yazmanız iyi olur.

• Merhaba arkadaşlar, USCIS, ABD'deki bir banka hesabından elektronik ödeme kullanarak ücret ödemelerinin gerçekleştirilmesi ile ilgili yeni bir uygulama yürürlüğe koymuştu 28 Ekim 2025 itibariyle geçerli olmak üzere. İşlem yapacak olan kişiler Form G-1650, Authorization for ACH Transactions formunu doldurarak işlemlerini tamamlayabilecekti. Ya da ABD'de bir banka hesabı yoksa Form G-1650 yerine Form G-1450, Authorization for Credit Card Transactions formu gönderebilir ve dosyalama ücretlerini ödemek için ön ödemeli kredi kartları kullanabilirsiniz şeklinde bir bilgi vardı.

ABD'ye ilk girişimi yapmam için 1 aydan kısa zaman kaldı ve maalesef USCIS Immigrant Fee'yi ödememiştim. Sizler ödemeyi acaba nasıl gerçekleştirdiniz. Herhangi bir form doldurdunuz mu? Dikkat edilmesi gereken ilave şeyler var mıdır? Türk banka kartlarıyla ödeyenler olmuş gibi anladım ama emin olmak adına sizlere sormak istedim. Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Ayırdığınız zaman için şimdiden çok teşekkürler...

• @sezen_thelittlebird Bahsettiğiniz tarihten bu yana birçok arkadaşımız USCIS Fee ödeme deneyimlerini paylaştılar, detaylı yazan arkadaşlarımız da olmuş, ödemeyi nasıl gerçekleştirdiklerini, form doldurup doldurmadıklarını vs hep yazmışlar sağolsunlar.

• Merhabalar, biz de ödememizi bugün itibariyle tamaladık. Hem ilk sayfadaki gönderiden hem de Birkaç gönderi üstteki Ferhat Bey in gönderisinden faydalandık. Adres için şu anki TR adresini yazdık. Ödemeyi asıl talihlinin TR kredi kartı ile yaptık. (Evlilik sebebiyle soyisim değiştiği için yeni soyisimli kartı kullandık.) herhangi bir sorun yaşamadık. Mail ile IOE numaralarımız geldi. Daha önce yine bu başlıkta paylaşılan app üzerinden kontrol sağladık. Ödendi olarak gözüküyor. Yapacak arkadaşlar için bilgilendirme olsun. Green card sürecindeki en sorunsuz kısım özellikle ustraveldoc tan sonra 😂

• SSN bilgilerini içeren zarflarımız bugün adresini verdiğimiz arkadaşımıza teslim edilmiş görüntüsü bize ulaştı 🙂 artık sadece green cardlarımızı bekliyoruz

• SerappS Serapp bu başlıktan bahsetti
  • A aysegul bu başlıktan bahsetti
  • ⭐⭐⭐⭐

Az önce 4 kişi için ödemeyi yaptım. Siteye Türkiye den girebilmek için vpn kullandım. (Bir diğer yöntem de telefonunuzun mobil verisini bilgisayarınızla paylaştırıp mobil veri kullanarak siteye girmek)
    Create Account diyerek hesap oluşturdum, Verification Method olarak email seçtim, bir backup code verdi (eğer verification methodla ilgili sorun yaşar hesaba erişemezsem bu lazımmış), security questionların da cevaplarını not ettim. Hesabımı oluşturduktan sonra,
    https://yesilkartforum.com/forum/post/519232
    bu linkteki adımları tamamladım(ileti sahibine de teşekkürler bu arada), 1 farkla; ben tr adresi yazdım ki bence birşey farketmiyor zaten.
    Herkeste olduğu gibi A-numberları yazarken kendi kendine refresh yapar gibi oldu ve hata verip durdu, ama yine herkes gibi devam edebildim ben de.
    Hesap benim adımaydı, kredi kartı eşimindi, hiç sorun olmadı, successfully submited oldu sonuç olarak, email de geldi. IOE ile başlayan numarayla hemen USCIS check status ten kontrol ettiğimde Visa Fee Payment Received yazısı da çıkıyor. Yani işlem tamam.

• Herkese merhabalar 1 haftadır ödemeyi deniyorum sürekli hata veriyor hata görseli ise şu şekilde;

• @mertcanaydin “We are having trouble submitting your form(s). Please try again later.

• @mertcanaydin Ben de ödedim bir sorun çıkmamıştı, harf veya rakam hatası yapıyor olabilir misiniz?

• @Selimdiskaya52 harfleri ve sayıları ezberledim diyebilirim 🤦♂

• @mertcanaydin Telefondan mobil veri ile denediniz mi diye sormak istiyorum fakat halihazırda tüm yöntemleri de denediğinizi düşünüyorum

• @Selimdiskaya52 öncelilke cevap verip yazdığınız için çok teşekkür ederim, evet son aşamaya kadar gelip 235$ doları görüp ödeme ekranını geçince hata veriyor bazende giriş yapmamı istiyor

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mertcanaydin

Türkiye’de iseniz desktop/laptop üzerinden cep telefonu internetini paylaşarak bağlantı sağlamanız veya işleminizi gerçekleştirmenizi tavsiye ederim. Bir diğer seçenek VPN kullanarak işlemi yapmanız, mevcut hatayı yaşamanızın muhtemel sebebi geo-blocking yaşıyorsunuz IP’niz yüzünden.

• @ATS16 çok teşekkür ederim sizin dediğiniz gibi yaptım oldu hakkınız helal edin..

• @mertcanaydin Gözünüz aydın hayırlı olsun

• SharmS Sharm bu başlıktan bahsetti
  • ATS16A ATS16 bu başlıktan bahsetti

• @ATS16 Ödemeyi Akbank debit kart ile yapabiliyor muyuz yoksa kredi kartı ile mi yapmak zorunlu

• Ferhat beyin güncel anlatımı için teşekkür ederim. Enpara kredi kartı ile ödedim ben. Adres olarak Green Card'ın gideceği adresi yazdım. Hatta adreste "kardeşim, amerika posta sisteminde bu adres şöyle gözüküyor, güncelleyeyim mi?" diye sordu. Ben de güncelle dedim. Zaten bir cadde, bir numara, körler de bulur. Geriye kaldı 1 Mart 2026'da giriş yapmak. O zaman da ilk giriş tecrübelerine yazmak düşer bana.

• @Ferhat-Demirkol Ferhat bey merhaba MasterCard olan debit kart ile ödeyebiliyor muyuz yoksa kredi kartı şart mı

• Immigrant fee ödemesini yaptım şimdi, Add A Case To Your Account kısmından hesabıma eklemek istiyorum takip etmek için ama Online code soruyor, daha önce postayla böyle bir kod almadım. Bu kodu postayla yolluyorlar sanırım değil mi? Başka bir yolu var mı takibin?

uscis online code.png

Benzer Başlıklar

• eski DV talihlisinin WAT yapması

Work and Travel (WAT) Programı work and travel ds260 gocmenlik gocmen vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    247 Bakış
    W
    @dontoliver önemli olan Türkiye ile bağlarınızın güçlü olması , mülakatta sorulursa mali yıl bitti bu yüzden vizemi alamadım diyebilirsiniz
  • Green card kazandıktan sonrası

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    943 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • Vatandaşlık Sertifikası Başvurusu (N-600)

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri us citizenship n-600 uscis
    15
    1
    4 Oy
    15 İleti
    2k Bakış
    saulgoodmanS
    @saulgoodman, içinde söyledi: Vatandaşlık Sertifikası Başvurusu (N-600) N-600 icin biyometrik randevusu tamamlandıktan ne kadar süre sonra sertifika çıkıyor? Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi lütfen? Soru cevapsız kalmasın, 3 ay.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k