Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)


  • @ATS16 çok teşekkür ederim sizin dediğiniz gibi yaptım oldu hakkınız helal edin..


  • @mertcanaydin Gözünüz aydın hayırlı olsun

  • A aysegul bu başlıktan bahsetti
  • SharmS Sharm bu başlıktan bahsetti
  • ATS16A ATS16 bu başlıktan bahsetti

  • @ATS16 Ödemeyi Akbank debit kart ile yapabiliyor muyuz yoksa kredi kartı ile mi yapmak zorunlu


  • Ferhat beyin güncel anlatımı için teşekkür ederim. Enpara kredi kartı ile ödedim ben. Adres olarak Green Card'ın gideceği adresi yazdım. Hatta adreste "kardeşim, amerika posta sisteminde bu adres şöyle gözüküyor, güncelleyeyim mi?" diye sordu. Ben de güncelle dedim. Zaten bir cadde, bir numara, körler de bulur. Geriye kaldı 1 Mart 2026'da giriş yapmak. O zaman da ilk giriş tecrübelerine yazmak düşer bana.


  • @Ferhat-Demirkol Ferhat bey merhaba MasterCard olan debit kart ile ödeyebiliyor muyuz yoksa kredi kartı şart mı


  • Immigrant fee ödemesini yaptım şimdi, Add A Case To Your Account kısmından hesabıma eklemek istiyorum takip etmek için ama Online code soruyor, daha önce postayla böyle bir kod almadım. Bu kodu postayla yolluyorlar sanırım değil mi? Başka bir yolu var mı takibin?

    uscis online code.png


  • @media Benim anladığım o gerçek mail adresine geliyor e-mail'e değil.

    https://www.reddit.com/r/USCIS/comments/1c2cnmx/access_code_uscis/

    Ben de online takip etmeyi düşünmüştüm ama kredi kartı son harcamalarda USCIS'ı görünce sıkıntı olmadığına inandım.


  • @rainwhenidie evet postayla adrese gidiyor email degil. Ama baska bir yolu var mı ogrenmek istemistim. Talep edeyim bakalım gelecek mi


  • burada yazan herşeyi denememe rağmen halen ödeyemedim bir türlü ödeme ekranına gelmiyor tüm ailenin bilgileri giriyorum devam ediyorum isim soyisim mail yazan yerleri dolduruyorum devam dediğim anda loading data diyip takılıp kalıyor pc den telefondan vpn den mobil veriden herşeyeden denedim olmadı bir fikri olan olur mu


  • @emre-cebeci Merhabalar benim de en korktuğum şey buydu.Ben hiç hesap açmayla falan uğraşmadım ama wifi kullanmadım telefonumdan yaptım Usciss der sayfasına girip aşağıda pay bölümunden ödeme yaptım bazı yerlerde kutularda hata var gibi oluyo devam edin oralardan oluyo


  • dediğiniz gibi de yaptım yine başaramadım bu işlemi benim için yapabilecek olan var mı normalde sistem izin verse ezberledim 4 dk da yapacağım ancak olmuyor ) :


Benzer Başlıklar

  • 4 Oy
    2 İleti
    417 Bakış
    crazycellsC
    @bionicks bilgilendirme icin tesekkurler. Normalde islem sureclerini gorebilmek icin suradan bakmak gerekiyordu: https://egov.uscis.gov/processing-times/ Ama direkt hesaplardan bu bilgilere erisim kolaylik saglamis olacak.
  • Green card kazandıktan sonrası

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • USCIS'e gonderilecek paketin hazirlanisi

    Taşındı Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler
    10
    1 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @flower, içinde söyledi: USCIS'e gonderilecek paketin hazirlanisi Merhaba, Amerikan vatandasi esim ile formlari dolduruyoruz. Kendisinin bir banka hesabi yok, form ucretini odemenin baska yollari var midir? Simdiden tesekkurler. money order da kabul ediyorlar, USPS ofislerinden yapabiliyorsunuz.
  • USCIS Randevulari (InfoPass Appointment)

    Taşındı Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler uscis
    58
    2 Oy
    58 İleti
    6k Bakış
    Recep ToramanR
    @gucarslan teşekkür ederim bebeğimiz türkiyede doğdu be 2 aylıkken ABD ye giriş yaptık girişteki memur Na3ve 551 mührünü pasaporta basmış fakat Anumber ve receipt number yok buyüzden randevu almakta zorlanıyoruz birde sağlık sorunu sebebiyle 1 ay sonra türkiyeye dönecek randevu için acelemiz de bu yüzden uscisden greencard başvurusunda yapıp işimizi garantiye almamız gerekiyor yardımlarınız için teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum