Amerika'da Green Cardla Yaşayanların Tecrübeleri
-
@caglaror bank of america da işim vardı. tabi ilk zamanlar call center dan anlamıyorum tercüman istedim. konferansa aldılar atlanta da bir abiyle tanıstım hala görüşüyoruz boa nın tercümanı. bana dedi ki sakın vazgeçme abd de işe girmek şans işi vazgeçersen kaybedersin dedi. kulağımdan çıkmaz o sözleri. gerçekten şans oldu bana. eminim sen de başaracaksın...
-
@kivo Sute dusen iki kurbaga olayi var ya durum aynen o. Daha once bahsetmistim, esim sayesinde buradaki TR comunitysi ile bir piknik yaptik. Genelde ailede babalar calisiyordu ama hepsi IT sektorunde. NVIDIA, Facebook, Google, Apple da ve adini unuttugum baska 1-2 buyuk firmada calisiyorlar. Number game diyorlar is basvurusuna. 100 basvurudan 3 geri donus ve 3 geri donusten 1 ise alim gibi bir oran. Hatta daha dusuk.
Lyft yaparken karsi taraf azcik sohbeti acarsa (ben once atliyorum genelde "How was your day?" diye ) konular yine is bulmaya geliyor. Aynen benzer dusunuyoruz. Burasi biraz daha ucuz olaydi o iyi olurdu sadece.
5 yil sonra bunlara guler gecer miyiz bilemem ama yeni gelenlere cok guzel bir tecrube almanagi ve klavuz olusturuyoruz. Bu beni cok mutlu ediyor. -
bu başlık bence çok güzel olmuş. teşekkürler.
-
@caglaror yolun açık olsun hayallerine kavuşursun umarım en kısa zamanda
-
@kivo Yeni işin Hayırlı olsun. Her şey gönlünce olsun
-
@deathzombie çok teşekkürler kardeşim 🙏
-
@cesur Amerika'da Green Cardla Yaşayanların Tecrübeleri içinde söyledi:
@saulgoodman ankara anlaşması nedir acaba?
Su konuyu inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/200/i̇ngiltere-göçmenliği-ankara-anlaşması -
@kivo cok tesekkurler :slight_smile: bilmukabele...
-
@kivo kıvanç bey yeni işinize çok sevindim. Hayırlı olsun. Daha güzel günlere inşaallah 😊😊
-
@caglaror hocam Black Mirror dizisinin son sezonunda bir bolum var. Adam Uber soforu ve bir sirkette calisan kisiye ulasabilmek icin surekli sirketin onunden musteri aliyor.
Izlerken aklima gelmisti aslinda iyi taktik. Dizide tabii amac farkli ama is kovalamak icin de cok mantikli geldi bana. Hangi sirkette calismak isteniyorsa o sirketin onunden musteri alip sohbet etmek. Mutlaka biseyler cikar diye dusunuyorum bu sekilde...
-
Merhabalar North Carolina Charlotte ye iş görüşmesi için davetiye aldım. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirir misiniz?
-
@Only4you, içinde söyledi: Amerika'da Green Cardla Yaşayanların Tecrübeleri
Merhabalar North Carolina Charlotte ye iş görüşmesi için davetiye aldım. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirir misiniz?
Charlotte bölgesinde çalışıyorum. Varsa yardımcı olabileceğim bir konu, memnuniyetle.
-
@FreeWoRLD vize için müracaat etmem mi gerekir. Sadece iş görüşmesi için çağırdılar. İşe alınmam net değil. Henüz. Açıkçası oraya gidip ortada kalmaktan endişeliyim biraz. Bilmediğim bir yer. Önerileriniz nelerdir. Ne yapmalıyım.
-
@filth_grinder Hahahahaaa :) Daha ilerisini yapan var. Sirketin onunde soteye yatip duzenlu Lyft/Uber yapan melek yatirimciyi kolluyorlar. Adam Lyft/Uber cagirdiginda etrafa bakiniyor, o arada yaklasip onunde duruyorlar, binerken isim sorulur, yes deyip geciyor, adam biniyor araca. Sonrasi evlere senlik :)
-
@FreeWoRLD vize için müracaat etmem mi gerekir. Sadece iş görüşmesi için çağırdılar. İşe alınmam net değil. Henüz. Açıkçası oraya gidip ortada kalmaktan endişeliyim biraz. Bilmediğim bir yer. Önerileriniz nelerdir. Ne yapmalıyım.
Sadece iş görüşmesi ise B1 vize başvurusu elbette yapmalısınız.
Genellikle bu tarz iş görüşmeleri öncelikle internet üzerinden yapılır. Siz böyle bir ön görüşme yaptınız ve ikinci kademe görüşmeye mi geçildi? Eğer ilk görüşme ise şirkete danışırsanız bence daha iyi olur.
-
@Only4you Mesleki tecrubenizi bilemiyorum ancak, H1B çalışma vizelerinin başvuruları 1 nisana kadar yapılıyor ve ekimde sonuçlanıyor bunun için de çekiliş var ve sayı sınırlı , MBA varsa H1B çıkması çok daha kolay , çalışma izni olmayanların iş başvuları genelde sonuçlanmıyor , bu detayları biliyor veya konuşmuş olmalısınız oyle değilmi ?
-
Daha once aldiginiz herhangi bir vizeniz var mi? ya da Green Card'iniz?
-
@sash herhangi bir Green card veya vizem yok. İlk kez olacak. İş görüşmesi için çağırdılar. Biraz uğraşmak gerekiyor gibi.
-
@crazycells yok maalesef ilk kez gideceğim
-
@crazycells yok maalesef ilk kez gideceğim
O durumda B1 vizesi basvurusu yapacaksiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum