DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Herkesin sürecinde başarılar dileyerekten,
    Bugün bir kurşun daha attım Erasmus+ sürecimi göze alarak KCC ile Warsaw'a taşıdığım dosyamı Warsaw'ın Rusya ve Ukrayna vatandaşlarına verdiği hizmetten dolayı iş yükü yoğunluğu nedeniyle Vienna'ya taşımak için tekrar KCC ile iletişime geçtim. İş yükünden kastım 27.500 olarak açıklanan haziran ayı visa bullettinde maksimum 22.000'lere kadar mülakat tarihi verdiğini görmemi kastediyorum.

    Basit bir metin ve iş yoğunluğundan bahsettim. Güncellemeyi bu iletinin altına yapacağım. İyi forumlar.

    Güncelleme:
    KCC dosya transferimi kabul etti dosyamı Warsaw'dan Vienna'ya taşımış oldum. Bakalım neler göreceğiz.

    • Bunu neden yaptın zaten polonyaya almışsın diyebilirsiniz fakat bir yandan şöyle düşündüm kcc aracılığı ile polonyanın hızı iyi olursa hızlı bir şekilde tekrar oraya aktarabileceğimi düşünüyorum zaten erasmus+ sürecimi bahane ederek dosyamı transfer etmiştim.

  • Excel tablosu şehir ismine göre sıralanmış numaraya göre düzeltebilir misiniz tekrar?

  • ⭐⭐⭐

    Sayin @Revolter Harika olmus! Emeklerinize saglik.


  • Arkadaşlar merhaba öncelikle forumu yeni keşfettiğimi belirtmek isterim.Dv2025 talihlilerinden birisiyim.Fakat şöyle bir sorunum var ben asker kaçağıyım(bakaya) yani yoklamamı aldırıp askere gidemedim bazı sebeplerden ötürü.Yoklama kaçaklarının ülkeye giriş çıkışlarında sorun yaşamadığını öğrendim fakat asker kaçakları için aynı şey geçerli mi bilmiyorum.Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi lütfen.Ülkeden çıkarken sorun yaşar mıyım?

  • ⭐⭐⭐

    @asolanben, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar merhaba öncelikle forumu yeni keşfettiğimi belirtmek isterim.Dv2025 talihlilerinden birisiyim.Fakat şöyle bir sorunum var ben asker kaçağıyım(bakaya) yani yoklamamı aldırıp askere gidemedim bazı sebeplerden ötürü.Yoklama kaçaklarının ülkeye giriş çıkışlarında sorun yaşamadığını öğrendim fakat asker kaçakları için aynı şey geçerli mi bilmiyorum.Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi lütfen.Ülkeden çıkarken sorun yaşar mıyım?

    Yurt dışı çıkışında askerlik durumuna bakılmadığına dair şöyle bir cevap verilmişti daha önce:

    @gouryella, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Yurtdışı çıkışında da askerlik durumuna bakılmıyor. Defalarca girip çıktım. Hatta yoklama kaçağı olarak 2 kere gri hizmet pasaportu aldım 🙂


  • @berna-turali Merhaba,bol şans diliyorum.Benim Kanada için açık çalışma iznim var ve Ağustos gibi gideceğim için(şu anda Türkiye'deyim)DS260 formuna mülakat yeri tercihimi Kanada yaptım,dosyayı kapattım,beklemeye geçtim.KCC ile iletişime mi geçmeliydim?


  • @Senem-Yukselen Sanırım KCC'ye bir mail atmanızdan hiçbir zarar gelmez. Durumunuzu sade bir şekilde anlatıp dosyanızın Kanadada olmasını istediğinizi belirtin. Eğer dosyanız oradaysa bir bilgilendirme geçmiş olursunuz, değilse de şimdi taşımış olursunuz. Ek kısmına da çalışma izninizi eklerseniz muhtemelen olumlu dönüş gelecektir.


  • @Emirhan-Baydur Teşekkür ederim 👍


  • @Senem-Yukselen merhaba, mulakat yerinizi kanada olarak secmisiniz, su an icin mulakat maili beklemekten baska yapabileceginiz bir sey yok. Dosyanizin hangi postta oldugunu netlestirmek isterseniz, KCC’ye mulakat yerinizi soran bir mail atmanizin zarari olmaz. Surecinizde bol sanslar dilerim.


  • @rezanclz Alamıyoruz çünkü kayıtlara geçilmemiş ,zaten alsanız da kabul etmediklerini okudum.Mecburen tekrar aşı olunacak.

  • ⭐⭐⭐

    @rezanclz Teknik olarak aslinda belgelenebiliyor asilarimiz, bizim gibi kaydi olmayan yaslar icin. Ya da oncesinde olabilirsiniz. Fakat mulakata Ankara'da giriyorsaniz kesinlikle kabul etmiyorlar ve ucrete tabii yapiyorlar asilari...


  • @lumos bu yeni yönetmeliğe nereden ulaşabiliriz acaba?


  • @DenizMaths, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @lumos bu yeni yönetmeliğe nereden ulaşabiliriz acaba?

    Selamlar,

    Linki asagiya ekliyorum. Ek olarak youtube dan brit simon yazarsaniz konuyla ilgili bir videosu bulunmakta.


  • @nvrgbck, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar selam, foruma birkaç haftadır bakmıyordum. Bugün bakayım dedim ve sanıyorum bu konunun son 10 sayfa civarını okudum. Ve birkaç defa şu metne denk geldim; "bu sene yönetmelik değişti" ama bununla ilgili bir açıklamaya denk gelemedim. İlk sayfaya da baktım ama gözden mi kaçırdım. Tam olarak değişen yönetmelik nedir ? Benim sıralamam 8bin in sonlarında, nitekim bende dosya taşımayı düşünüyorum. Değişen yönetmelik hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum, herkese sürecinde başarılar dilerim.

    Bu konuda bilgisi olan var mıdır ? Sürecimde herşeyi kontrol altında takip etmek istiyorum, teşekkürler.


  • GreenCard aldiktan sonra Amerikada duzenli yasamak zorunlu mu? Uzun vadeli ABD disinda kalmak oluyor mu?


  • @nvrgbck selamlar,

    Bir ust mesajda degisen yonetmeligin linkini eklemistim. Youtube dan Brit Simon adinda bir kiside konuyla ilgili video cekmis. Onuda izleyebilirsiniz. Kisacasi, dosya tasima islemi daha kolay olabilecek gibi duruyor yeni yasayla beraber.


  • merhabalar. Doğru başlık altında mıyım bilmiyorum ama bir konu hakkında sorum vardı. Öz kuzenim amerikada yaşıyor. eğer bende mülakatım başarılı geçerse ve amerikaya adım atarsam kısa bir süre (ortalama 3 hafta 1 ay) onun yanında yaşayacağım. Bu sebeple Ds-260 formu doldururken adres kısmına onun adresini ve adını yazdım. Kendisi yakında zamanda (1.5 yıl içerisindeki bir zamanda) bir türkle evlendi. Fakat evlendiği kişi iltica etmiş ve davası devam ediyor. Bu davanın bulunması benim mülakatımda sıkıntı yaratır mı?(not olarak, kuzenim üniversiteden beri amerikada orada okudu (8 yıl oldu) ve henüz ne greencard alabildi nede vatandaşlık. Bu durumda beni ürkütüyor normal mi alamaması. Sonuçta eşinin iltica ettiğini yeni öğrendim. kendisi bir şirket sponsorluğunda çalışıyor.)


  • @nvrgbck Merhabalar, bu başlıkta son 2(iki) sayfa içerisinde birden fazla kez açıklandı, öncelikle geçen gün (09.06.2024) de bu soruyu sordunuz ve Sayın @ATS16 sorunuza ilgili iletiyi görebilmeniz için benim yapmış olduğum açıklamaya sizi de etiketleyerek cevap verdi. İlgili ileti sadece 1 sayfa geride. Akabinde de Sayın @onuru 'nun başka bir talihliye bahsettiğiniz konuyla alakalı cevabından sonra yine bu soruyu sordunuz. İletinizi yazmadan önce son iletiyi okusaydınız sorunuzun cevabını bulacaktınız. O yüzden sürecinizde herşeyi kontrol altında takip etmek istiyorsanız öncelikle forumu okumanızı, sizin sorularınıza verilen cevapları ve etiketlendiğiniz iletileri kontrol etmenizi tavsiye ediyorum.
    Saygılar.

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Revolter Revolter 

  • @gorkemuz merhaba, hayir bu durum sizin icin sorun yasatmaz.


  • merhaba, ds260 formunda belirtilen adres araştırılıyor mu ? eşimin kardeşi kendı dukkanın adresını vermiş foruma orayı yazdık bu sıkıntı olur mu ? gittiğimizde kalacagımız adres bellı degıl vize çıkarsa ev tutucaz o yuzden ev adresı veremıyorum dukkan adresı sıkıntı olursa kardesının ev adresını verelım (kardesı ıltıca ettıgı ıcın kendı ev adresını vermek ıstemedı de)


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

86
Çevrimiçi

43.9k
Kullanıcı

4.5k
Konu

441.8k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum