Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rezanclz Alamıyoruz çünkü kayıtlara geçilmemiş ,zaten alsanız da kabul etmediklerini okudum.Mecburen tekrar aşı olunacak.

• ⭐⭐⭐

@rezanclz Teknik olarak aslinda belgelenebiliyor asilarimiz, bizim gibi kaydi olmayan yaslar icin. Ya da oncesinde olabilirsiniz. Fakat mulakata Ankara'da giriyorsaniz kesinlikle kabul etmiyorlar ve ucrete tabii yapiyorlar asilari...

• @lumos bu yeni yönetmeliğe nereden ulaşabiliriz acaba?

• ⭐⭐

@DenizMaths, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@lumos bu yeni yönetmeliğe nereden ulaşabiliriz acaba?

Selamlar,

Linki asagiya ekliyorum. Ek olarak youtube dan brit simon yazarsaniz konuyla ilgili bir videosu bulunmakta.

• @nvrgbck, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar selam, foruma birkaç haftadır bakmıyordum. Bugün bakayım dedim ve sanıyorum bu konunun son 10 sayfa civarını okudum. Ve birkaç defa şu metne denk geldim; "bu sene yönetmelik değişti" ama bununla ilgili bir açıklamaya denk gelemedim. İlk sayfaya da baktım ama gözden mi kaçırdım. Tam olarak değişen yönetmelik nedir ? Benim sıralamam 8bin in sonlarında, nitekim bende dosya taşımayı düşünüyorum. Değişen yönetmelik hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum, herkese sürecinde başarılar dilerim.

Bu konuda bilgisi olan var mıdır ? Sürecimde herşeyi kontrol altında takip etmek istiyorum, teşekkürler.

• GreenCard aldiktan sonra Amerikada duzenli yasamak zorunlu mu? Uzun vadeli ABD disinda kalmak oluyor mu?

• ⭐⭐

@nvrgbck selamlar,

Bir ust mesajda degisen yonetmeligin linkini eklemistim. Youtube dan Brit Simon adinda bir kiside konuyla ilgili video cekmis. Onuda izleyebilirsiniz. Kisacasi, dosya tasima islemi daha kolay olabilecek gibi duruyor yeni yasayla beraber.

• merhabalar. Doğru başlık altında mıyım bilmiyorum ama bir konu hakkında sorum vardı. Öz kuzenim amerikada yaşıyor. eğer bende mülakatım başarılı geçerse ve amerikaya adım atarsam kısa bir süre (ortalama 3 hafta 1 ay) onun yanında yaşayacağım. Bu sebeple Ds-260 formu doldururken adres kısmına onun adresini ve adını yazdım. Kendisi yakında zamanda (1.5 yıl içerisindeki bir zamanda) bir türkle evlendi. Fakat evlendiği kişi iltica etmiş ve davası devam ediyor. Bu davanın bulunması benim mülakatımda sıkıntı yaratır mı?(not olarak, kuzenim üniversiteden beri amerikada orada okudu (8 yıl oldu) ve henüz ne greencard alabildi nede vatandaşlık. Bu durumda beni ürkütüyor normal mi alamaması. Sonuçta eşinin iltica ettiğini yeni öğrendim. kendisi bir şirket sponsorluğunda çalışıyor.)

• ⭐⭐

@nvrgbck Merhabalar, bu başlıkta son 2(iki) sayfa içerisinde birden fazla kez açıklandı, öncelikle geçen gün (09.06.2024) de bu soruyu sordunuz ve Sayın @ATS16 sorunuza ilgili iletiyi görebilmeniz için benim yapmış olduğum açıklamaya sizi de etiketleyerek cevap verdi. İlgili ileti sadece 1 sayfa geride. Akabinde de Sayın @onuru 'nun başka bir talihliye bahsettiğiniz konuyla alakalı cevabından sonra yine bu soruyu sordunuz. İletinizi yazmadan önce son iletiyi okusaydınız sorunuzun cevabını bulacaktınız. O yüzden sürecinizde herşeyi kontrol altında takip etmek istiyorsanız öncelikle forumu okumanızı, sizin sorularınıza verilen cevapları ve etiketlendiğiniz iletileri kontrol etmenizi tavsiye ediyorum.
    Saygılar.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Revolter Revolter 

• @gorkemuz merhaba, hayir bu durum sizin icin sorun yasatmaz.

• merhaba, ds260 formunda belirtilen adres araştırılıyor mu ? eşimin kardeşi kendı dukkanın adresını vermiş foruma orayı yazdık bu sıkıntı olur mu ? gittiğimizde kalacagımız adres bellı degıl vize çıkarsa ev tutucaz o yuzden ev adresı veremıyorum dukkan adresı sıkıntı olursa kardesının ev adresını verelım (kardesı ıltıca ettıgı ıcın kendı ev adresını vermek ıstemedı de)

• merhaba birkac sorum var, su an hali hazirda universite son sinif ögrencisi oldugum icin ds-260 formuna en yüksek diplomay lise yazdim mülakat zamani mezun olacagim 2 diplomami da götürmeyi planliyorum. Fakat lise diplomamin tarihi 2021 olarak gözüküyor (yani mezun olur olmaz okuldan almistim) ve ingilizce degil üstündeki bütün bilgiler türkce. Bu 2 faktör sorun yasatir mi? Ingilizceye cevirtip yenisini su an almam gerekli mi yoksa sorun teskil etmez mi? Ikinci sorum ise üniversite diplomamin asli mi gerekiyor yoksa e devlet üzerinden cikartmam yetiyor mu? Ayni sekilde ingilizceye cevirtmeli miyim? Bir de e devlet üzerinden arsiv kayitli ingilizce adli sicil kaydini cikarirken belgenin nereye verilecegi kismina ne yazmaliyiz?

• @rasitcenngiz çok mantıklı ben de Katar ya da Birleşik Arap Emirlikleri için aynı yolu denemeyi düşünüyorum👍

• @Revolter Fatih Hocam ne müthiş bir bilgi sunumu olmuş, vizenizden sonra bizlere ve nicelerine de böyle yardımlar ediyor olmanız takdire şayan. Her daim mutlu olmanız dileğiyle ^^

• ⭐⭐⭐⭐

@gorkemuz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhabalar. Doğru başlık altında mıyım bilmiyorum ama bir konu hakkında sorum vardı. Öz kuzenim amerikada yaşıyor. eğer bende mülakatım başarılı geçerse ve amerikaya adım atarsam kısa bir süre (ortalama 3 hafta 1 ay) onun yanında yaşayacağım. Bu sebeple Ds-260 formu doldururken adres kısmına onun adresini ve adını yazdım. Kendisi yakında zamanda (1.5 yıl içerisindeki bir zamanda) bir türkle evlendi. Fakat evlendiği kişi iltica etmiş ve davası devam ediyor. Bu davanın bulunması benim mülakatımda sıkıntı yaratır mı?(not olarak, kuzenim üniversiteden beri amerikada orada okudu (8 yıl oldu) ve henüz ne greencard alabildi nede vatandaşlık. Bu durumda beni ürkütüyor normal mi alamaması. Sonuçta eşinin iltica ettiğini yeni öğrendim. kendisi bir şirket sponsorluğunda çalışıyor.)

@deebee sizin için sıkıntı yaratmaz demiş, teoride doğru ama ben size sormak istiyorum, kuzeninize ve eşine ne kadar güveniyorsunuz 🙂 ? Çünkü SSN, GC bütün önemli evraklar oraya gidecek. Elbet güvendiğiniz için oraya gidiyorsunuz ama ben uyarmazsam içim rahat etmezdi. Öyle hikayeler duyduk ki burada 🙂

• Tiflis 27 bin CASE numaralarına randevu vermiş. Performansı çok iyi. Yeni FAM yönetmeliğine göre oturum istemeden dosyamı almayı kabul eder mi ?
    Yoksa oturum isteme hakkı var mı ? ( şu anda oturum istiyor )

• @fahriakc merhaba, bu konuyu dosya tasimayi denemeden bilemenin ne yazik ki yolu yok, o yuzden size hickimse evet kabul eder ya da hayir kabul etmez diyemez. DV sureci her elciligin/konsoloslugun yogunluguna hatta dosyanin kendisine gore bile farklilik gosterebilir, bununla birlikte FAM’deki degisiklik de oturumsuz dosya kabul edeceklerini garanti etmeyecektir.

Ez cumle, Ankara’ya guvenmeyip elinizden helen her yolu denemeniz sizin icin faydali olacaktir. Surecinizde bol sanslar!

• @deebee Cevabınız için teşekkür ederim. Peki Tiflis in 27 binlere mülakat dağıtmış olmasını yanlış görmüyorum değil mi ? gözden mi kaçırıyorum diye defalarca baktım. linkini de bıraktım bir önceki iletiye.

• @fahriakc CN 28000’e kadar mulakat randevusu vermis, en son yaptigi vize mulakati CN’si 20000 - 24000 arasinda. Bu sekilde okuyabilirsiniz tabloyu. Ek olarak Tiflis, Azerbaycan vatandaslarinin IV gorusmelerini de yapiyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@mnamiz detayları aşağıdaki linkten edinebilirsiniz. Green card belli aralıklarla ülkeye giriş & çıkış yapmak için kullanabileceğiniz bir vize değildir.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |