Excel tablosunda 3xx Case numberli adaylarin mulakat vadelerinde 10 gun fark olmasi Ankarada sureclerin DV2024deki gibi devam edecegini gosteriyor.
mnamiz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ugurbocegi Bende aynisini vurmustum, enabiz ekran goruntusunu bakarak kabul ettiler.
-
RE: Amerika'da Bilgisayar ve ya Telefon Tamir Teknisyeni Olarak ÇalışmakBilişim Teknolojileri içinde yayımlandı
@JesusBeliever Kurs Merkezine ne gerek var? Onlayn dersleri ve Sinavi ala bilirsiniz.
-
RE: DV2026 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@antonio , Faydalı bılgıler için özellikle evrak listesi için çok teşekkürler!
-
@Flight101 Evet Teyit etmek için sordum )
mnamiz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Amerika'da Bilgisayar ve ya Telefon Tamir Teknisyeni Olarak ÇalışmakBilişim Teknolojileri içinde yayımlandı
@JesusBeliever Kurs Merkezine ne gerek var? Onlayn dersleri ve Sinavi ala bilirsiniz.
-
Merhabalar. Viza aldiktan sonra. ABD ye giris yapmadan Green Card USFIS ucretlerini onceden odemek mumkun mu?
-
@ugurbocegi Bende aynisini vurmustum, enabiz ekran goruntusunu bakarak kabul ettiler.
-
@ugursway , belki yanlis bilgiyi ilk adimda verdim. Bende AP digil. Yesil renkde 221g formu eksik evraktan dolayi, statusda da case AP yazilanlar var. Bende sadece 221g yazilmis, aile bireyleri ready. 221g dosyasinda her hangi AIS kaydindan bahs etmiyor. Sadece original dokumani onlara iletmem gerektigi ve adreslerini gostermisler. Gorevli de sadece orijinal belgeyi iletmemi istemisdi.
-
@deebee , onerdiğiniz sayfada evark gonderme kısmını bulamadım. AİS kaydı konsolosluk bazlı ola bilirmi? https://ais.usvisa-info.com/ sayfasında Tiflis konsoloslugu gormedım. Ayrıca gorevli de bana oyle sey soylemedi. Bu konuda daha net bilgiyi nasıl ala bilirim. Benim case-ım statusu AP
-
@ugursway , Tesekkur ederim. Evet Tiflisde oldu. Pasaport ve Eskik evragi ayni postayla iletmem yeterli olucak?
-
Arkadaşlar mulakat sonra yesil form 221 eksik evrak aldıktan sonra, eksik eveakla beraber pasaportlarda mı postayla iletilmeli?
-
RE: DV2026 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@dkerim bilgim yok. ama genel olarak tum yaptirdiginiz asilarin bilgi evragini covid sertifikasyonunu goturun.
-
Belki daha once ve ya farkli muzakerelerde oldu. Medical kontrol ortalam 4 kisilik aile icin ucret ne kadar oluyor?
-
Universite Diplomasi varsa, Lise mezuniyyet swertifikasi yine gerekiyor mu?