@drserdar, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
@yasmin982 @ekdodo Kusura bakmayın yeni yazabildim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Aşı konusu şöyle: Bağlı bulunduğunuz Aile Sağlığı Merkezinde, CDC nin technical instructions for panel physicians yazdığınızda çıkan sitedeki tabloya göre aşılarınızı olup e-nabızınıza işlenmesi gerektiğini söylerseniz yardımcı olurlar.
Tdap, KKK, Varicella (suçiçeği) 2 doz, Hep B 3 doz, Hep A 2 doz ve Grip aşılarınızın olması gerekiyor.
Bunlardan grip aşısı harici hepsi asm lerde olur. Grip aşıları ülkemizde ücretli satılıyor 65 yaş altına. Onu da eczaneden alıp yaptırabilirsiniz. Aşı kartlarınızı alıp e-nabız çıktısını da götürürseniz kabul edebilirler ama nihai karar yine unganlarda. Uygun bulmadıklarında reddetme hakkına sahipler (kurallar gereği)
@yasmin982 sizin için buldum yasemin hanım bu iletiyi. Yazan arkadaşlar foruma girmiyor takip etmiyor olabilirler o sebeple bazen geri dönüp bakmak lazım, evet uzun sürebilir bazen ama şuda bir gerçek insanlar yeni bir hayata başlıyor yabancı bir ülkede burada vize beklerken olduğu kadar aktif olamayabilirler. Bu durumlarda forumun arama kısmına anahtar sözcükleri yazıp arama yapmak yada geçmiş sayfaları biraz kurcalamak gerekiyor.
Burada paylaşılan iletinin son cümlesi çok doğru bu ihtimali unutmayın derim. Kolaylıklar diliyorum.