• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. istanbullover
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    I
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 102
    • En İyi 17
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

istanbullover

@istanbullover

28
    İtibar
    118
    Profil Görüntülemeleri
    102
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum istanbul

istanbullover Takip etme Takip Et

istanbullover tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Super haberler! Interview alanlara tebrikler. Mart ayinda baya interview alinmis desenize 🙂

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      I
      istanbullover
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Merhabalar arkadaslar, bende mulakatmi gectim sukur🙏🏻15 agustosta Randevum vardi saat8.15 deydi sabah 7.45 de konsolosluk önünde sıraya girerek pasaportumu hazırlayıp içeriye giriş yaptım, tek gittiğim için içeriye sokamayacağım çanta telefon vs. Malzemeleri konsolosluk önünde arabayla bulunan emanetçiye 50 tl karşılığında bıraktım, ilk girdiğimizde pasaportum ile kayıdım yapıldı ve sıra numarası verildi sıram geldiğinde ilk evrakların teslimi için bir bankoya girdim banko görevlisi kadın saolsun strese sokmak için çok uğraşıyor önümdeki dosyaları düzeltirken hem dokunma evraklara diyor hem de acele et diyor. Dosyalari duzeltmeye calisker sonsiza kadar dur demisti. Benden ilk evliliğimize dair kanıtlar istedi fotoğraflar, çocuğumun doğum belgesi, evlilik cüzdanı sundum. Benim askerlik belgemi ve doğum belgemi istedi eşimin tax transcriptini istedi akabinde elimdeki sıra numarasıyla tekrardan beklememi söyledi mülakat görüşmesi için sıram geldiğinde önce yemin ettim parmak izi okumalarım tamamlandı ve mülakatı yapan memur eşimle nasıl tanıştığımı benim ve eşimin ilk evliliği olup olmadığını, eşimin nerede olduğunu ve sponsorlarımızın kim olduklarını ve nereden tanıdığımızı sordu. Sisteme yüklediğimiz evrakları eksiksiz yüklediğimiz için herhangibir evrak talebi olmadı ve vizeniz onaylandı dedi.ikinci memur adam iyidi, mulakati turkce yaptim tercumen biride vardi memurun yaninda. Bugunden itibaren vizem issued yaziyor. Burdan yardim eden herkese esim ve ben tesekkur ediyoruz🙏🏻
      Green card icin herhangi bir odeme yapmamistim. Onu nerden yapiyoruz, linki bilen var mi?

I
      istanbullover

Mulakat günü aldık çok şükür Ağustos 15inde. DQ tarihimiz 28 Nisan

I
      istanbullover

merhabalar i130 formları gonderdik esim icin. Aldıklarına dair bildirim geldi. sonrasındaki bilgilendirmeler icin internetten bir hesap acmamız gerekiyor mu sanki bir yerde oyle bisey okumustum bize bir numara gondererek o numara ile surec internetten takip edilebiliyormuyuz. 1 ay once gonderdim i130 formu. lutfen biligilendirerseniz sevinirim yeniyim bu siteye tesekkurler

I
      istanbullover
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@demetdemirsf
      Cok tesekkur ederim hangi numarayi aramistiniz? Ben amerikada yasiyorum, Turkiyedeki Amerikan konsoslugunu mu? Birde kendim icin degil kayinvalidem icin, onun aramasi mi gerekir?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      I
      istanbullover

@crazycells tesekkurler

I
      istanbullover

@ATS16
      Teşekkür ederim yalnız ds160 a ekim ayı yazdık 1 aylığına tabi yetişmedi randevu umarım sakıncası olmaz. Ds 160 da konsolosluk olarak istanbul seçmiştik fakat randevumuzu ankaradan aldık. Onay numaramız eşleşior ds formdaki barkodla. Bir sorun olmaz değil mi?

I
      istanbullover

@crazycells evet bekar sadece kendi geliri var. Tesekkurler bende birine danistim oda bu sekilde bilgi verdi

I
      istanbullover

@ATS16 çok sağolun🙏🏻🙏🏻

I
      istanbullover

@crazycells mantikli.. tesekkuler 🙂

I
      istanbullover

istanbullover tarafından gönderilen son iletiler

@ATS16
      Merhabalar, amerikadaki vergi dökümanlarımızıda götürsün mü annem? Davetiye formu yazdık, bütün masrafları biz karşılayacağız diyede ekledik.

I
      istanbullover

@ATS16 çok sağolun🙏🏻🙏🏻

I
      istanbullover

@ATS16
      Teşekkür ederim yalnız ds160 a ekim ayı yazdık 1 aylığına tabi yetişmedi randevu umarım sakıncası olmaz. Ds 160 da konsolosluk olarak istanbul seçmiştik fakat randevumuzu ankaradan aldık. Onay numaramız eşleşior ds formdaki barkodla. Bir sorun olmaz değil mi?

I
      istanbullover

@Serapp
      Teşekkür ederim peki süre olarak 1 ay desek bir sakınca car mıdır? Uzun nir sure mi?

I
      istanbullover

@Serapp
      Merhabalar, ben amerikadayım bir bebeğim var. Kayınvalidemin vize randevusu var bir haftaya. Küçük bir davet mektubu hazırlıyorum. İçinde yeni doğan torunuyla tanışmak istediğini ve bizi ziyarete gelmesinden bahsedeceğim bir ay süreliğine yazdım Bir sorun olur mu? Birde bunu önceden herhangi bir sisteme yüklemeye gerek var mı yoksa randevuda mı memura versin?

I
      istanbullover

@Sedat-4
      Merhabalar, ds160 formu doldurdugumuzdan bu yana amerikadaki ev adresimiz degisti. Siz sorun yasadikiz mi? Yoksa eski ds160 ile mi gittiniz?

I
      istanbullover

Merhabalar, kavinvalidemin bu ay vize randevusu var. biz amerikada yasiyoruz. DS160 doldugurgumuzdan bu yana amerikadaki ev adresimizde degisiklik oldu cunku tasindik. DS160 formunu tekrardan mi doldurmamiz gerekiyor? Nerden yapabiliriz?

I
      istanbullover

Merhabalar, eşimin annesinin B1/B2 randevusu var. Biz Amerikada yaşıyoruz. Randevuya ne götürmesi gerekir? Pasaportu, fotografı, ds160 barkodu dışında ne gerekli/yardımcı olur?

Örneğin banka dokumanı, varlıkları vs göstermemiz gerekiyor mu?
      Birde ben küçük bir mektup yazmak istiyorum bizi görmeye geldiğine dair?

Birde DS160 formunun hepsini mi götürmesi gerekir?

I
      istanbullover

@demetdemirsf
      Cok tesekkur ederim hangi numarayi aramistiniz? Ben amerikada yasiyorum, Turkiyedeki Amerikan konsoslugunu mu? Birde kendim icin degil kayinvalidem icin, onun aramasi mi gerekir?

I
      istanbullover

@demetdemirsf
      Durumu cozebildiniz mi? Yeni siteye giris yapip formu dolduruyorum fakat bende uyari mesaji geliyor “kisiselayeintilarinjz veritabanimizda zaten var olan kisiyle eslesiyor” diye

I
      istanbullover