DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)


  • @oğuzhan-adıyaman, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

    Selam ,

    DQ maili üzerinden 1 ay geçmesine rağmen halen interview tarihi alamadık , benim gibi çok bekleyen oldu mu aranızda?

    Ortalama 6 - 8 hafta ancak konsoloslugun yogunluguna gore de degisiyor. Bize 6. haftada randevu maili geldi, bizden sonraki gruba daha gec gitti. Insallah sizinki cok gec olmaz.

    Bu arada, imzanizda sadece USCIS basvurusu gorunuyor. Isterseniz guncelleyin orayi. 😊


  • @Niv ben de 1040 ve w2 yuklemistim ve ekstra olarak ne olur ne olmaz tax returnleride yukledim interview sirasinda herhangi bir sorun yasamamak adina


  • @Niv mulakat tarihi aldiktantan sonra CEAC’e dokuman ekleyebilirsiniz. ornegin 2021 vergileriyle DQ olduysaniz, simdi 2022 vergilerini ekleyebilirsiniz. 2022 Tax return transcript eklemenizi tavsiye ederim


  • Arkadaşlar yeni ABD konsolosluğuna yürüme mesafesinde bildiğiniz otel var mi uygun fiyata? Önerilerinizi bekliyorum!


  • @Berkan-Duru Ben bu hafta eğitim araştıma hastanesinde bağışıklık testi yaptırdım bebeklik çocukluk aşı kartım olmadığı için sadece hepatit b bağışıklığı çıkmadığı ortaya çıktı,şimdi ilk dozunu vururdum lakin şu aklıma takılmıyor değil hepatit aşısının son dozu şubat ayında bitiryor o zamana kadar muayene güni gelirse tekrar mı vuracaklar bu aşıyı 😔 Enfeksiyon doktorundan aldığım tahlilin çıktısının altına doktor aşıları bağışık olduğuma istinaden açıklayıcı cümle yazıp imza kaşesini attı bu işe yarar mı sağlık kontrolünde muayene tecrübesi olanlar yazarsa memnun olurum.


  • @Berkan-Duru Mövenpick Hotel, Point Hotel Ankara, Holiday Inn, Meyra Palace, Metropolitan Hotel, Ataköşk Hotel, TBB Litai Konukevi, Wyndham Ankara, Grand Mercure ve JW Marriott yürüme mesafesindeki oteller. Tabii bütçenizi bilmediğim için fiyat kısmına yorum yapamayacağım. İyi şanslar şimdiden!


  • @luchadora teşekkürler. 1 gun kalacagim icin asiriya kacmak tercihim degil. 1500-max 2000 tl diyelim 1 gecelik.


  • Merhaba bugün Ankara Çankaya PTT şubesinden vizemin basılı olduğu pasaportumu teslim aldım. Öncelikle bu süreçte forumda emeği geçen yardım eden edemeyen herkese çok teşekkür ederim.
    Yalnız kafama takılan bir husus var vize tarihi 16 Aralığa kadar çok kısa bir süre gibi geldi bana bu tarihten önce Abd ye giriş yapıp GC mın gelmesini mi bekleyeceğim.


  • @timtim eşimi bir dakika erken görmek için bir yolumu verirdim bu ne sabır


  • @Berkan-Duru Goople Maps'ten Buyukelciligin adresini aratip ustteki sekmelerden oteller kismini secerseniz yakin mesafedekileri gorebilirsiniz. Butcenize uygunlari bulmak icin de tek tek bakmaniz gerekecek artik.


  • @ksmdgn hiç anlamadım ki ne demek istediğinizi


  • Herkese merhaba F2A sürecindeyiz mülakat tarihi bekliyoruz eşim bu ay vatandaşlığa başvuracak merak ettiğim bu süreçte statüm değiştiğinde,uscise bildirmek onların kabul etmesi vs ne kadar sürüyor? Ve bu süreçte f2a güncel olması halinde bana mülakat verilir mi? Teşekkürler şimdiden bu konu hakkında bir bilgi bulamadım.


  • @Berkan-Duru, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

    Arkadaşlar yeni ABD konsolosluğuna yürüme mesafesinde bildiğiniz otel var mi uygun fiyata? Önerilerinizi bekliyorum!

    Ben de biraz baktım en ucuz bayındır otel gibi görünüyor. Yürüyerek 5 dakika (2.3 km) geceliği 1000 tl. Greenpark ankara da 2. Seçenek olabilir geceliği 1500 tl o da 1.2 km


  • @timtim, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

    Merhaba bugün Ankara Çankaya PTT şubesinden vizemin basılı olduğu pasaportumu teslim aldım. Öncelikle bu süreçte forumda emeği geçen yardım eden edemeyen herkese çok teşekkür ederim.
    Yalnız kafama takılan bir husus var vize tarihi 16 Aralığa kadar çok kısa bir süre gibi geldi bana bu tarihten önce Abd ye giriş yapıp GC mın gelmesini mi bekleyeceğim.

    Tebrikler vizeniz hayırlı olsun. Genelde sağlık raporunuzun geçerlilik süresi bitmeden giriş yapmalisiniz diye biliyorum ben. Sağlık raporununda 6 ay geçerliliği var. Yani normal şartlarda sizin giriş yapmak için 6 ayınız olmasi lazim bende merak ettim doğrusu neden bu kadar kısa verildi.


  • @Özge-Dengiz, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

    Herkese merhaba F2A sürecindeyiz mülakat tarihi bekliyoruz eşim bu ay vatandaşlığa başvuracak merak ettiğim bu süreçte statüm değiştiğinde,uscise bildirmek onların kabul etmesi vs ne kadar sürüyor? Ve bu süreçte f2a güncel olması halinde bana mülakat verilir mi? Teşekkürler şimdiden bu konu hakkında bir bilgi bulamadım.

    Siz uscisden onay aldığınız için vatandaşlik belgenizle ve eğer istiyorlarsa diğer ek belgelerle nvc ye basvurmalisiniz diye biliyorum. Ve bu başvuru kabul edilip vize kategorileriniz degistikten sonra f2a dan randevu alamazsınız. Kendi vize kategorilerinizdeki tarihleri takip etmelisiniz. Burada önemli olan vatandaşlik işlemleri toplamda ne kadar sürecek. Ir1 ve cr1 kategorisi şuan randevu için çok beklemiyor zaten.


  • @yasmin982 bildiğim kadarıyla e nabiza yuklenmeli yanlış hatırlamıyorsam bu başlıkta vize alan bir arkadaş bu şekilde yapmıştı. Diğerini kabul etmeme ihtimalleri var. Doktorunuz e nabiza girdi mi sonuçları?


  • Merhabalar bugün DQ olalı tam 2 ay oldu , bukadar uzaması normalmidir ?


  • Selamlar herkese. Cr1 vizesi için ceac portalina dosya yükleme aşamasındayım. 2021 yılında birer ay Makedonya ve Sırbisstan'da kalmıştım. Ds260 formuna adresler arası boşluk olamamısı için Airbnb den ayarlayıp kaldığım Makedonya ve Sırbistan adrelerini girdim. Şuan civil documents kısmında Makedonya ve Sırbistan için polis kaydı istendiğini görüyorum.
    Resmi göçmenlik sitesinde sadece 6 aydan fazla kalınan dış ülkelerden polis raporu gerektiği yazıyor. Civil documents kısminda sadece 1'er ay kalmama rağmen neden benden ekstra Makedonya ve Sırbistan için polis raporu isteniyor anlayamadım.
    Farklı bir ülke adresi girince, tarihlere bakmaksizin otomatik olarak o alanın açıldığı ve dosya yüklemenin zorunlu olmadığı fikri geliyor aklıma(not available seçeneği seçilebilir sanıyorum). Emin olmak için Nvc'yi arayıp soracağım pazartesi günü fakat sizlere de bir danışayım dedim bu arada.


  • @Berkan-Duru arkadaşlar Airbnb’ den ev kiralayabilirsiniz Ankara’ da değil ama İstanbul’ da deneyimlemiştim çok memnun kaldım. Mülakat için gittiğimde yine Airbnb’ de kiralayacağım inşallah.


  • @Taşkentler-Şirket merhaba bizim dq tarihimiz 11 Ocak, randevu tarihimiz 1 Haziran ama gözlemlerime göre bu aradaki süre herkeste farklı olabiliyor


Benzer Başlıklar

  • 41
  • 2
  • 3
  • 996
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157
Çevrimiçi

42.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

431.8k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum