Merhaba, ben US vatandasiyim, oglum icin (21 yas uzeri bekar) vize basvurusunda bulundum. I130 Mayis 2022 senesinde submit oldu ve 2024 Ekim ayinda USCIS tarafindan approved oldu. NVC den letter aldik ama su ana kadar bunun disinda hicbir gelisme olmadi. acab bu bekleme suresi cok uzun surermi. bazilari seneler surer diyor. Native Amerikali esimle evlendigimde oglum 18 yasindan kucukti ancak o zaman baska bir ulkede oldugumuz icin vize basvurusu yapmamistik. bu durumu NVC ye aciklasak acaba kategorisinin degisimin de herhangi bir degisiklik olmasina yardimci olurmu?
Metty Yalcin
@Metty Yalcin
Metty Yalcin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: F1 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının 21 Yaş Üstü Bekar Çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@thbrs Merhaba, mutlaka daha tecrubeli bi user dan cevap alacaksiniz ama benim merak ettigim acaba USCIS approval olduktan sonra bu surec ne kadar surdu? 21 yas userimisiniz?
-
RE: F1 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının 21 Yaş Üstü Bekar Çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@historian Better than nothing, cok tesekkur ederiz bu guzel bilgi icin.
-
@emlka70 Merhaba, Merak ettim acaba NVC surecinizi halen bekliyormusunuz yoksa interview tarihi alabildimi oglunuz?
-
RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@crazycells Merhaba, ben caresiz bir anne olarak 21 yasin uzerindeki oglum(bekar) icin nasil bir cozum bulurumda NVC surecini hizlanir pesindeyim, tabiki durum gosteriyorki bu pek de mumkun degil. Size bir soru sorsam mumkunmu... Ben 2013 sensinde evlendim Native American esim. Oglum o zaman 18 yasindaydi, ancak green kart basvuru ve kabulunu 2016 senesinde gerceklestirdik benim icin. Evlilik tarihinin acaba F1 vize categorisini degistirmekde her hangi bir etkisi olurmu bu yapilabilinirmi? Ayrica oglum 2016 yili Nisan ayinda benim GC kabul oldugu ay ve zaman da 21 yasina girmisti.
-
@emlka70 Merhaba, sizin durumunuzde herhangi bir guncelleme varmi yoksa halen bekliyormusunuz?
-
@historian Merhaba Tesekkur ederim. O halde bu Claifornia veya Potomac green kart bekleme sureleirnin bir onemi yok yani Potomac 49 ay diyorsa bunun uzerine daha 7 sene daha bekleyebiliriz. Biz daha once ogrenci vizesi denek ancak ben US vatandasi oldugum icin red gordu ve direk GC basvurusunda bulunun denildi bizde bu yolu denedik.
-
@MomisCan Paylastiginiz bilgi icin cok tesekkur ederim. Ne diyecegimi bilmiyorum bu cok uzun bir sure ve iyilesmesi icin hic bir seyin yapilmamasi daha da kotu.
-
@Tugba54 Merhaba, 21 yas uzeri kiz kardesinizin durumu benim oglumla es degerde. Priorty date 29 Mayis 2022 olan oglumun ISCIS den I130 green card approved oldu. Ancak hala NVC den diger islemlerle alakali bir donus alamadik. Online ANK ile baslayan case numarasiyla surekli takip ediyorum ancak halen bir eligable degil goruluyor. Acaba sizin kardesinizin durumu cozuldumu ve ne kadar surdu lutfen bana cevap verebilriseniz cok sevinirim.
-
@historian Merhaba, oyle buyuk bir bilgi kirliligi varki artik ne yapacagimizi sasirmis durumdayiz. Acaba sizin bu konuda bilginiz varmidir. Benim oglum 21 yas ustu bekar kategorisinde ben Amerika vatandasiyim, potomac dan basvuru yapildi ve 29 uncu ayda approved (kabul oldu). Ekim 2024 de NVC den bize mektup geldi evraklar transfer edildi diye ancak suan 5. aydayiz ve hala bir haber yok. online CEAC sayfasinda suan vize numarasi musit dgeil diyor acaba bu surec ne kadar surer? tesekkur ederim. NVC Ankara goruluyor.