Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @EfeNevada cok teşekkürler. Hangi asilar gerekiyor biliyor musunuz?

• @Boticelli, içinde söyledi: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak

@EfeNevada cok teşekkürler. Hangi asilar gerekiyor biliyor musunuz?

covid asisi zorunlulugu kalkti. https://www.uscis.gov/tools/designated-civil-surgeons/vaccination-requirements genel asi listesi burada. Ben basvurdugumda tekrar olmustum cogunu turkiyede zamaninda oldugum asilar icin asi karti vs olmadigi icin 🙂

• Dostlar selamlar. Turistik vizem ile Amerika’dayım. Ağustos ayında giriş yaptım. Kız arkadaşım ile evlenmeyi düşünüyoruz. Kendisi Amerikan vatandaşı. İşini taşıdığı için başka bir eyalete taşındık. Süreci avukatsız sürdürebilmek mümkün mü? Sormak istediğim diğer bir şey ise turistik vize ile giriş yapılıp evlendikten sonra bir kaç ay green card başvurusu yapmamak daha iyi şeklinde youtube vb ortamlarda bilgilere rastladım. Bunun geçerliliği nedir? Green card başvuru sürecini daha geç yapıp, öncesinde çalışma izni başvurusu yapılabiliyor mu? Teşekkür ederim.

• @Venom, içinde söyledi: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak

Dostlar selamlar. Turistik vizem ile Amerika’dayım. Ağustos ayında giriş yaptım. Kız arkadaşım ile evlenmeyi düşünüyoruz. Kendisi Amerikan vatandaşı. İşini taşıdığı için başka bir eyalete taşındık. Süreci avukatsız sürdürebilmek mümkün mü? Sormak istediğim diğer bir şey ise turistik vize ile giriş yapılıp evlendikten sonra bir kaç ay green card başvurusu yapmamak daha iyi şeklinde youtube vb ortamlarda bilgilere rastladım. Bunun geçerliliği nedir? Green card başvuru sürecini daha geç yapıp, öncesinde çalışma izni başvurusu yapılabiliyor mu? Teşekkür ederim.

ben avukatsiz yaptim herseyi hicbir sikinti yasamadim. Avukata bosa para vermeyin cok ozel bir durumunuz yoksa. trump doneminde her turlu mulakat veriyorlar zaten basvuruyu yapin evliliginiz gercekse problem yasamazsiniz.

• @Venom 90 day rule var yazili bir kural olmasa da non-immigrant bir vizeyle ulkeye girdikten sonra 90 day beklemek oneriliyor. Ayrica paket olarak gonderiliyor greencard basvurusu calisma izni ile beraber. Ben avukat araciligiyla yaptim hele bu donemde avukatla yapmanizi oneririm ama yine de tum belgeleri kontrol edin cunku insanlik hali avukatlar da bir seyleri yanlis yazabiliyor.

• merhabalar, daha once yazdigim gibi gecen yil turist vizesiyle ABDye giris yaptiktan sonra amerikali esimle burada evlendik. Ben Greencard basvurusunu avukatla yaptim ve ocaktaki biyometrik randevusundan sonra subatta mulakata cagrildim. Avukat mulakata hazirlik ve belgeleri hazirlama adina ekstra ucret istiyor, buna deger mi emin degiliz. Yakinlarda mulakata girenler deneyimlerini yazarsa sevinirim.

tesekkurler

• Selamlar. Yakın zamanda ne kadar sürede süreçlerin tamamladığını paylaşırsa sevinirim. Amerika'da amerikan kız arkadaşınla evlendiğin durumda soruyorum. Teşekkürler...

• Selamlar,green card dan feragat için form doldurup yolladık.Form I-417. Ne kadar zaman da sonuçlanıyor.Bilgisi yada deneyimi olan var mı ?

• Selamlar tüm süreç ne zaman başladı ve mülata kadar ne kadar zaman geçti?. Turist vizesiyle girdikten sonra kaç ay sonra evlendiniz acaba? Detay verirseniz çok sevinirim gerçekten...

• Bu ileti silindi!

• @beykanuser Merhabalar, insanlarin imzasinda surecini gorebilirsiniz aslinda bazi insanlarin var benim gibi. Asagiya bir kac link birakiyorum bunlardan da current timelinelari gorebilirsiniz. Biri USCISin orjinal sayfasi digeri de third party ama guzel bilgiler paylasiyor.

Siz I-130 ve I-485 a bakicaksiniz kendi lokasyonunuza gore cunku sehirden sehire de degisiyor processing timings.

https://egov.uscis.gov/processing-times/

• @Boticelli selamlar, ben her seyi yaklasik 4 yil once yesilkartforum ve ilgili formlarin instruction'larini dikkatle okuyarak yapmistim. Hic sorunsuz tikir tikir isleyen bi surec oldu. Iyi ki avukata o kadar para vermemisim dedim. Zaten basvuru fee'leri var bi ton para. Surecimi imzamdan gorebilirsiniz. Sorunuz olursa bana yazabilirsiniz, bildiklerimi paylasirim. Kolayliklar 🙂

• @EfeNevada Ben Buna USCIS I-130 için bakmıştımda aslında çok detaylı bir istatistik yok bu aralar TMVN kullanıyorum sanki oradaki istatistikler daha detaylı hocam gerçi USCIS API erişimini kapattığından beri artık net veride alamıyor kimse...

• @Ekto-Oktan TMVNyi (https://trackmyvisanow.com/) gormustum ama sadece belirli basvurulari destekliyor. Dediginiz gibi onceden daha guzel siteler vardi ama maliyetten sonra kapattilar sanirim. MyCasesHub da caseinizi girip yakininizdaki caselerdeki approvallari gostermesi guzel sonrasinda 100 sonraki numarayi girip bunu yapabilirsiniz sizin yakininzdaki caselerin approval oranlarini gormek yararli olabiliyor.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ebaris86 ebaris86 

• Merhaba.
    Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor.
    Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi?
    Teşekkürler

• Merhaba.
    Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor.
    Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi?
    Teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |