30.000 olarak açıklanmış bu ayki bültende.
eeken tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) NumaralariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
PP'lerin kaldırılması ile bir umut ışığı doğdu
Hadi bileğinize kuvvet NVC çalışanları 
-
RE: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) NumaralariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Semihmete Başvurular beklenenden düşük oldupu için hızlı ilerletmişler numaraları.
-
RE: F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Ankara'daki yeni büyükelçiliğin yanındayken hepimiz adına duvara dokunup dilek diledim

-
Herkese büyükelçilik görüşmeli güzel bir yıl diliyorum
2022'de vize bülteninde ilerleme görmek ümidiyle 
-
Bir aylık bir ilerleme oldu sonunda. 22.05.2007. Uzun süredir bir kaç gün için bekleyen arkadaşlara müjde. Darısı önümüzdeki aylara.
-
Priority tarihim 31Temmuz2007, bugün nvc welcome letter geldi. Elim titriyor okuyamadım tam
Ah trump ah -
@Zeyno açıklandı ama yine hiç hareket yok

-
@iremsusarii Mesela benim ve üstteki birkaç arkadaşım başvuru tarihi 2007, yani 14 yıl oldu ve hala önümüzde iki yıl civarı süre var gibi görünüyor.
eeken tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD-Türkiye Arası Para TransferleriBankacılık içinde yayımlandı
@ayvalik10 Bu olay şimdilik altyapı olmadığı için ertelendi hocam.
-
RE: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhaba. 27.09.2024'te başvurduğum reentry permit 08.01.2026 itibariyle basılmış. Ben teslimatı Ankara olarak seçmiştim. Haftaya US'e kalıcı taşınıyorum. Bu permit'i teslim bu durumda nasıl teslim alabilirim?
-
RE: Amerika'ya Evcil Hayvan GötürmekYolculuk içinde yayımlandı
@bernat Çok teşekkürler yardımlarınız için. Dediğiniz gibi planlama yapacağım. Umarım ben de buraya kendi çocuğumu taşıma tecrübemi yazabilirim gelecek ay

-
@bernat Açık konuşmak gerekirse veterinere veya bakıcısı olan ablamıza götürürken bile 10 dk içerisinde heyecandan ve korkudan her türlü tuvaletini yapıyor kutusuna
Ben de kendisinden daha fazla geriliyorum onu öyle mutsuz görünce. Aşırı kaygılı bir insan olduğum için çok korkuyorum yol boyunca böyle gergin olursa diye. Daha önce yarım saatin üstü bir yolculuk hiç yaşamadı bile diyebilirim. 9 yaşında olmasına rağmen 
Önceki mesajlarınızı okuyacağım mutkaka. Çok teşekkürler. -
@ATS16 Merhaba. Yanıtınız için teşekkürler. Şirketle anlaşıldığında manifest kargo ile gönderiyorlarmış, o nedenle ihtiyaç olur yazmışlar. Florida özelinde özellikle. Nedense bu eyalette özellikle sıkıntı var diyorlar. Bu arada sadece bir kedimiz var ve simsiyah bir bombayımsı

Yanımda götürmeyi istiyorum ancak uçakta durma ihtimali hiç yok gibi. Evden çıkınca bile çok kötü oluyor. Kendim bagaj gibi aşağı versem küçük kafes olacak. Büyük ahşap kafes gibi şeylerde vermek istediğim için firmalarla anlaşmak istemiştim.
Araştırmaya devam ediyorum.
-
Merhaba. İstanbul'dan Florida'ya kedimizi götürmek istiyoruz. Orlando yakınında yaşayacağız ancak mecbur miami'den direkt uçuşla getireceğiz. Hayvan taşıma şirketleri ile görüştüğümde Florida'nın çok sıkıntılı olduğu ve broker ile çalışmak gerektiğini yazdılar. Ben öyle bir bilgi bulamadım. Net bir bilgiye ulaşmak gerçekten zor. Burada bir çok mesajı okudum ama florida ile ilgili pek bir bilgi bulamadım.
-
RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış SüreleriTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@nazlihande Merhaba. Başvurunuz alındı bildirimine kadar kalmanız gerekiyor, o da 2 - 3 hafta sürüyor. Sonrasında çıkabiliyorsunuz.
-
RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış SüreleriTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Selamlar. 21 eylül 2024'te ilk girişimi yapmıştım. 1 ay kalıp, re entry başvurusu yapıp çıkış yapmıştım. Nisanda JFK'den ikinci girişimi yapıp bir sürü azar yetiştim. Üçüncü girişimi de geçen hafta DFW'den yaptım. Hiç bir soru sorulmadı, çok rahat girdim. Kaç ay dışarıda olduğumu bile sormadı. Ailevi nedenlerle henüz taşınamadım, bununla ilgili bilgi verecektim ama sormadılar. Bilgilerinize.
-
@tncymz Hangi havaalanından giriş yaptınız acaba?
Visa Bulletin For April 2020