@tubytube, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG Kadına toksik bir şekilde aşırı pozitif ayrımcılık yapılan bir ülkede sadece dile getirmek istediğim bir dilek, olursa kimse rahatsız olmamalı ki inanın forumda deneysel sıvı tatbik etmesek dahi düzenlemelerle (her ne kadar Ungan ailesi karşı olsa dahi) feragat haklarının sunulduğunu paylaşınca bile çok ters tepkiler aldım. Elbette hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun...
Türklerin de aslen göçmen olduğu ve göçmenlerin aşağılandığı Anadolu coğrafyasında niçin göç ediyoruz diye sorgulamamız gerekirken "Sen ne öne geçmesinden bahsediyorsun?" demek de çok garip değil mi sizce? Yine de merhametli sözleriniz için teşekkürler...
Düşüncelerinize kısmen katılıyor kısmen katılmıyor olsam da sadece son cümleniz bana ithafen yazılmış gibi. 
Kötü veya iğreti bir şekilde de söylemedim bu arada. Sadece bu tarz dilekler herhangi bir mağduriyete uğramış insanlar için başkaları tarafından dile getirildiğinde samimi durur.
Ben çok uzun zamandır Kanada için de araştırmalar yapıyorum ve göçmem çokta zor değil. Ancak; şu an Türk’ ler için sunulan ayrıcalıklardan istesem faydalanabileceğim halde faydalanmıyorum çünkü depremzedeler için yapıldı ve faydalanırsam mental olarak kendimi kötü hissederim. Bu topraklarda yaşamını sürdürmeye devam ederse mental sorunlar yaşayacak insanlar yararlanmalı diye düşünüyorum.
Sizi kızdıracağım biliyorum ama kadına yapılan toksik pozitif ayrımcılık konusunda da bir kadının böyle düşünmesine ihtimal veremiyorum. İnanamıyorum yani kusuruma bakmayın lütfen