DV2024 Sohbet Odası
-
@hdemircanusa geçen yılki muhabbetleri hatırla. neler yaptık burada, ne muhabbetler döndü. bak bu yıl hepi topu şuraya 5 kere girdim girmedim. bundan sonra bir 5 daha girerim. heyecan da umut da kalmadı, şu son günlerde biraz artıyor o kadar. onun önüne geçmem lazım zira kendimi 14 mayıs sonuçlarının güzel olacağı ile avutup, karamsarlıktan kurtulmaya çalışıyorum. :)
-
@BenjaminGreen hocam pasaport denilen şey bir tek bizim gibi ülkelerin sorunu. (bir sıfat da koydum "bizim gibi"den sonra ama sildim). haliyle bir-kaç ülke için bu şartı getirmeleri çok da doğal değil, adamların anlayışına ters. nitekim o anlayış ile vazgeçtiler zaten.
ben herhangi bir şart getirmelerinden yana değilim. süreci daha kontrollü, daha sınayıcı yapsalar yeterli.
geçen yıl söylediğimde bir kaç densiz yakışıksız cevap vermişti ama yineleyeyim, dediğim gibi ben hiç şart koşulmamasından yanayım ama illa bir tane konulacak derse yaş şartı konsun derim. 38-40'dan yukarı kabul görmesin mesela. -
Merhaba, DS260 formunu doldururken ABD adres kısmını boş bırakıp mülakat zamanı ekleyebildiğimiz söyleniyor.Acaba o adres formda eksik diye mülakat sırasını geciktirme gibi bir durumları olabilir mi acaba
-
@Emre-9 iyi akşamlar site bu
https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx
Ds260 adres yazmak zorundasın daha sonra konsolosluk yada ilk amerika havaalanında değiştirebiliyorsun
-
@SUAT-GUNAY Abi bu sene konsolosluk ilginç yavaş yani Mayıs ayına mülakat yok bildiğin kaldı 3 ay ondada DS260 formunu ertesi gün gönderen yüzlerce insan var , ben zannetmiyorum sıra geleceğini ama süpriz olur umarım onun için ,
Sarı kafa beni çok geriyor ya , J.biden bal gibi adam ona göre
-
@hdemircanusa onun ipi çekildi rahat ol da yerine gelecek Cumhuriyetçi de aynı söylemlerle gelir gelirse :)
-
son günler kala gene müthiş meşhur sorular gündemde cevaplayan arkadaşlara sabır diliyorum 😂😂
-
@Cemda yok olmaz. mülakatta da verebileceğiniz bir bilgi o.
-
ula yok mu hiç aranızda hacker neyin.
girip bir bakaydınız listeye de söyleyeydiniz kime çıktı, kime çıkmadı diye :) -
Harika sorular geliyor müthiş müthiş 😂
-
@ilkerkaynar90 cuma ve cumartesi çekilişe kadar asıl eğlence :)
-
@SUAT-GUNAY Abi Bu adamın peşinden gelecek kim olursa olsun aynı ideolojide devam eder , bunlarda burdan yolunu buluyor Göçmen sorunu ırk sorunu suç artışları vs reklam ediyorlar bu durumu , Umarım gülen surat Biden gelir 😀 Bu arada heyecan felan yoktu sa sayaç gözüme takıldıkça içimde bi titreme oluyor
-
@hdemircanusa cumhuriyetçiler karadenizli herkesi alması lazım bizim ülkeden. hiçbiri silahlanmaya hayır demez diye :) :) :)
-
Bu hafta sonu hayatımın hangi ülkede devam edeceği belli olacak. Diğer hafta sonu ise kalırsam( yüksek ihtimal) Türkiye’de ki hayatımın nasıl devam edeceği belli olacak. İronik 🙄
-
@SUAT-GUNAY :grinning_face_with_big_eyes: :grinning_face_with_big_eyes: O zaman Mermiler seksin '' JOE BİDEN'' alemde teksin diyorum abi
-
@SUAT-GUNAY yanlış anlattım sanırım , video da o adres kısmına no.. yazıyorsunuz dolduruyorsunuz tabi ama no yazarak..Mesela talihli olduk ds260 adres adımlarına no yazdık..mulakat zamanı tabiki gerçek adresi vereceğiz.ben bu süre zarfında diyorum adres adımlarına no yazmamız sıkıntı olur mu
-
Herkese iyi geceler, geçen seneki hayal kırıklığından sonra kendimi uzak tutmayı başardım bu sene ama son hafta yine heyecan dorukta inşallah o sene bu senedir :)
-
@mikael Bakmayın burda şuan herkes sakinliğinin korumak için gülüp oynuyor ama gerçekten bunlar Hayatımızın dönüm noktaları çünkü gidemeyince de Psikolojik olarak bedeli ağır oluyor , ben adapte olmakta zorlandım geçen sene
-
https://www.youtube.com/watch?v=te7b_if_bIs&list=RDte7b_if_bIs&start_radio=1
Buraya sakinleştirici bırakıyorum , günlük dozunuzu alabilirsiniz
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emre-9 iyi akşamlar site bu
https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx
Ds260 adres yazmak zorundasın daha sonra konsolosluk yada ilk amerika havaalanında değiştirebiliyorsun
Sormak istediğim konu şu. Googlemapsten rastgele bir adres eklesek sonrasında mülakatta değiştirsek olur mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum