Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k
  • ⭐⭐

    @SUAT-GUNAY Gelmez abi o arkadaşa mülakat sırası , başka bayramlara kalmış :)

    • Greencard ile alakalı ülkemiz için negatif bir yaklaşım Şuan için yok , Meksika üzerinden 10larca milletten insan kaçak giriş yaptı ve bu Amerika’da ses getirdi , yeni göçmen merkezleri kurulacağına dair bugün haberler okudum , Öncelik kaçak geçişlerin önüne geçmek ve Bi kaç vize türünün sürecini en aza indirmek için böyle bir adım atılacak , ABD deki seçimler bu konuda çok etkileyici olacak Sarı kafa yine gelirse ben vah halimize diyorum

  • Benim ilk green card çekilişim bunun hakkında sorularım olucaktı öncelikle kazanmam durumunda DS 260 formunun nerden ve nasıl doldurucam kazandığım siteden mi yoksa başka bir siteye yönlendiriyor mu ve DS 260 da kalacağım adresi yazamasam (Çünkü şuan için yok) konsoloslukla görüşme sırasında değiştirebilir miyim.Yardımınız için teşekürler.

  • ⭐⭐

    @hdemircanusa sarı kafa gelemez artık o kadar şeyden sonra, gelirse zaten henüz vatandaş olmayan GC sahipleri için dahi zorlaşır hayat, bırak bizi.

    o arkadaşın olayı ise, vallahi hiç belli olmaz. olmaması için hiçbir sebep yok ama ona da dedim, olmasın usta bu kadar ilgisizsen diye :)


  • @BenjaminGreen heh bak benim yaklaşımım da bu. geçen yıldan beri söylerim, yok şu yok bu, şansımız gidiyor vesaire vesaire... tamam sonuna kadar bilimciyim, sonuçta bu da olasılık olayı ama işte ben de çıkacağı varsa çıkacak diyenlerdenim.

  • ⭐⭐

    @hdemircanusa geçen yılki muhabbetleri hatırla. neler yaptık burada, ne muhabbetler döndü. bak bu yıl hepi topu şuraya 5 kere girdim girmedim. bundan sonra bir 5 daha girerim. heyecan da umut da kalmadı, şu son günlerde biraz artıyor o kadar. onun önüne geçmem lazım zira kendimi 14 mayıs sonuçlarının güzel olacağı ile avutup, karamsarlıktan kurtulmaya çalışıyorum. :)

  • ⭐⭐

    @BenjaminGreen hocam pasaport denilen şey bir tek bizim gibi ülkelerin sorunu. (bir sıfat da koydum "bizim gibi"den sonra ama sildim). haliyle bir-kaç ülke için bu şartı getirmeleri çok da doğal değil, adamların anlayışına ters. nitekim o anlayış ile vazgeçtiler zaten.
    ben herhangi bir şart getirmelerinden yana değilim. süreci daha kontrollü, daha sınayıcı yapsalar yeterli.
    geçen yıl söylediğimde bir kaç densiz yakışıksız cevap vermişti ama yineleyeyim, dediğim gibi ben hiç şart koşulmamasından yanayım ama illa bir tane konulacak derse yaş şartı konsun derim. 38-40'dan yukarı kabul görmesin mesela.


  • Merhaba, DS260 formunu doldururken ABD adres kısmını boş bırakıp mülakat zamanı ekleyebildiğimiz söyleniyor.Acaba o adres formda eksik diye mülakat sırasını geciktirme gibi bir durumları olabilir mi acaba


  • @Emre-9 iyi akşamlar site bu

    https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx

    Ds260 adres yazmak zorundasın daha sonra konsolosluk yada ilk amerika havaalanında değiştirebiliyorsun

  • ⭐⭐

    @SUAT-GUNAY Abi bu sene konsolosluk ilginç yavaş yani Mayıs ayına mülakat yok bildiğin kaldı 3 ay ondada DS260 formunu ertesi gün gönderen yüzlerce insan var , ben zannetmiyorum sıra geleceğini ama süpriz olur umarım onun için ,

    Sarı kafa beni çok geriyor ya , J.biden bal gibi adam ona göre

  • ⭐⭐

    @hdemircanusa onun ipi çekildi rahat ol da yerine gelecek Cumhuriyetçi de aynı söylemlerle gelir gelirse :)

  • ⭐⭐⭐

    son günler kala gene müthiş meşhur sorular gündemde cevaplayan arkadaşlara sabır diliyorum 😂😂

  • ⭐⭐

    @Cemda yok olmaz. mülakatta da verebileceğiniz bir bilgi o.

  • ⭐⭐

    ula yok mu hiç aranızda hacker neyin.
    girip bir bakaydınız listeye de söyleyeydiniz kime çıktı, kime çıkmadı diye :)


  • Harika sorular geliyor müthiş müthiş 😂

  • ⭐⭐

    @ilkerkaynar90 cuma ve cumartesi çekilişe kadar asıl eğlence :)

  • ⭐⭐

    @SUAT-GUNAY Abi Bu adamın peşinden gelecek kim olursa olsun aynı ideolojide devam eder , bunlarda burdan yolunu buluyor Göçmen sorunu ırk sorunu suç artışları vs reklam ediyorlar bu durumu , Umarım gülen surat Biden gelir 😀 Bu arada heyecan felan yoktu sa sayaç gözüme takıldıkça içimde bi titreme oluyor

  • ⭐⭐

    @hdemircanusa cumhuriyetçiler karadenizli herkesi alması lazım bizim ülkeden. hiçbiri silahlanmaya hayır demez diye :) :) :)


  • Bu hafta sonu hayatımın hangi ülkede devam edeceği belli olacak. Diğer hafta sonu ise kalırsam( yüksek ihtimal) Türkiye’de ki hayatımın nasıl devam edeceği belli olacak. İronik 🙄

  • ⭐⭐

    @SUAT-GUNAY :grinning_face_with_big_eyes: :grinning_face_with_big_eyes: O zaman Mermiler seksin '' JOE BİDEN'' alemde teksin diyorum abi


  • @SUAT-GUNAY yanlış anlattım sanırım , video da o adres kısmına no.. yazıyorsunuz dolduruyorsunuz tabi ama no yazarak..Mesela talihli olduk ds260 adres adımlarına no yazdık..mulakat zamanı tabiki gerçek adresi vereceğiz.ben bu süre zarfında diyorum adres adımlarına no yazmamız sıkıntı olur mu


Benzer Başlıklar

  • DV2025 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • DV2022 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    906
    6 Oy
    906 İleti
    54k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

51

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.4k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum