@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
müsait olan bütün büyüklerimin şu tweet'imsi şey hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum. AŞIRI KARAMSAR BİR TWEET YAZMIŞ, KARAMSAR ENERJİYİ İSTEMİYORSANIZ OKUMANIZI ÖNERMİYORUM Ama okumaya karar verdıysenız fikirlerinizi de yazarsaniz beni mutlu edersiniz...
öncelikle bu arkadaş nasıl 40 yaşında yahu. ben 38'im ama bunun yanında çocuğu gibi kalırım.
arkadaş "büyük resmi gören doblolu akp'li dayı"ların bir üst versiyonu gibi duruyor. tamam dünya toz pembe değil bunu herkes biliyor zaten de ne yapacagız yani? yatıp ölecekmiyiz işçi çocuguyuz diye ben onu anlamadım? yazdıklarına bakacak olursak "pis fakirler. hemen gidin ve intihar edin" mesajı veriyor ki bu çok saçma. vermek istediği mesaj çığırından çıkmış ve ağır saçmalamış. ben sonlara doğru illuminati, rockefeller, rothschild filan bekledim de oralara girmemiş.
sosyal statünüz ne olursa olsun. işçi, doktor, akademisyen, hademe, öğretmen... hayallerin gerçekleşme zorunluluğu yoktur. hedefler gerçekleştirilmek için konulur, hayallerse iyi hissetmek için kurulur. "hayallerini buyuk tut ki onları gözden kaybetmeyesin" demiş oscar wild.
hayallerinizi dozunda alın ve sımsıkı sarılın. var bir hayalimiz...