Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Emrah-Borazan sağolasın hocam problem çözülecek gibi gözüküyor o zaman eyw 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @goldendragon para konusu cok kolay bankadan kredi çekersin hesabında gösterirsin gene bu şekilde de yapıp sunabilirsin hatta tüketici haklarına göre krediden cayma hakkında var önemli olan has been selected:)


  • @waterman bana kredi vermezler hem kredi puanım düşük hemde işsizim lol

  • ⭐⭐

    müsait olan bütün büyüklerimin şu tweet'imsi şey hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum. AŞIRI KARAMSAR BİR TWEET YAZMIŞ, KARAMSAR ENERJİYİ İSTEMİYORSANIZ OKUMANIZI ÖNERMİYORUM Ama okumaya karar verdıysenız fikirlerinizi de yazarsaniz beni mutlu edersiniz...


  • @celica 40 yasina kadar gelip hic gökyüzünü görmemis hep yere bakmis gibi


  • @celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    müsait olan bütün büyüklerimin şu tweet'imsi şey hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum. AŞIRI KARAMSAR BİR TWEET YAZMIŞ, KARAMSAR ENERJİYİ İSTEMİYORSANIZ OKUMANIZI ÖNERMİYORUM Ama okumaya karar verdıysenız fikirlerinizi de yazarsaniz beni mutlu edersiniz...

    öncelikle bu arkadaş nasıl 40 yaşında yahu. ben 38'im ama bunun yanında çocuğu gibi kalırım.

    arkadaş "büyük resmi gören doblolu akp'li dayı"ların bir üst versiyonu gibi duruyor. tamam dünya toz pembe değil bunu herkes biliyor zaten de ne yapacagız yani? yatıp ölecekmiyiz işçi çocuguyuz diye ben onu anlamadım? yazdıklarına bakacak olursak "pis fakirler. hemen gidin ve intihar edin" mesajı veriyor ki bu çok saçma. vermek istediği mesaj çığırından çıkmış ve ağır saçmalamış. ben sonlara doğru illuminati, rockefeller, rothschild filan bekledim de oralara girmemiş.

    sosyal statünüz ne olursa olsun. işçi, doktor, akademisyen, hademe, öğretmen... hayallerin gerçekleşme zorunluluğu yoktur. hedefler gerçekleştirilmek için konulur, hayallerse iyi hissetmek için kurulur. "hayallerini buyuk tut ki onları gözden kaybetmeyesin" demiş oscar wild.

    hayallerinizi dozunda alın ve sımsıkı sarılın. var bir hayalimiz...

  • ⭐⭐

    @celica Walt Disney çizdiği karikatürleri yayınlayamıyordu gazeteler beğenmiyordu
    Steve jops ailesinin garajında Apple'i kurdu onlar hayal kurmasa adamın övündüğü cv kalmayacak 5.600 kişi beğenmiş yazık o kadar kişinin içinde ki umudu kırdı değer mi

  • ⭐⭐⭐⭐

    @celica Bu tweet atan kişinin hesabı bence sahte O fotoğraftaki kişi olduğunu bile sanmıyorum. Bu tip tweetlerden ve kazandıktan sonra bir iki yıl geçene kadar negatif propaganda yapan başta yakın çevreniz olmak üzere sosyal medyadan uzak durmanızı tavsiye ederim. Yurt dışında uğraşacağınız o kadar konu olması nedeniyle kafanız rahat olacaktır. Aksi taktirde motivasyonunuzu istemeden kaydedebilirsiniz. Hedef odaklı olun ve her gün motivasyonunuzu full tutacak bir duyguda olun. 2-4 sene arası bu husus çok önemli .

  • ⭐⭐⭐⭐

    Motivasyon ve Hedef odaklı olmak için çok ilginç bir örnek .
    3 yaşında ilk kitabını 4 yaşında ikinci kitabını yazan 7 yaşındaki bu kız çocuğu kendi şirketini kurmuş ve 9 yaşında 3 milyon dolar bankada parası olmayı planlıyor . YouTube videolarında bugüne kadar gördüğüm en ilginç girişimci ve hedef odaklı . Bence Sizlerde bu kadar olmasa da iyi plan yapmalısınız. Her türlü olasılığı hesaplayarak. Olur yada olmaz mühim olan bu umuda yolculukta hayata karşı duruşunuz.

  • ⭐⭐

    @nicky sağol abi aradığım yorumlar böyleydi. İlk karşılaştığımda hiç akıl yurutmeden ınandım şu sosyal medya trolune

  • ⭐⭐ Yasaklı


    hayali olanı bir kere hayali olmayı bin kez sevsinler.Şuanki halinden referans - baz alabilen hayalleri hep kurman lazım .mesela metroda nefes kokusu ve zorlama murat ceceliye felan maruz olacagıma. içi halı yıkama makinasıyla mis gibi yıkanmış V8 makinayla country reple işe gitmek gibi. XD

  • ⭐⭐⭐

    Günaydın ey umudun peşinden koşanlar 🙂


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @goldendragon 1 hafta öncesinden bahsettiğin olayı yaparsın. Konsolosluk Türkiye de hiçbir zaman hiçbir yeri arayamaz. Çünkü kişilik haklarına saldırıdır. Amerika da bu olay çok ciddi tazminat ödersin. Ondan dolayı burada da hiçbir yeri aramazlar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Hakan-Baştürk dava açamazsın. Kazanamazsın. Güzel dolandırma şekli imiş. İnsanlar şunu anlamıyorlar yada anlamak istemiyorlar. Sen kazandığını gösteren mektubu gördüğün zaman sana KESİNLİKLE mülakat gelecek diye bir şey yok ki. İnsanlar işte burada düşünce şekli yanlış. Sen sadece adaysın. Gelebilir gelmeyebilir. Sana çıkan mektupta garanti mi veriyorlar. Yada KCC aslanım koçum sen geliyorsun amerikaya içini ferah mı diyorlar. Ondan dolayı bu düşünceyi aklınızdan çıkarmayın sadece adaysın o kadar garanti yada kesinlik yoktur. Sırası 10k olmasına rağmen sıra gelmemesi demek arkadaşın hatası KCC değil çünkü artık evrak isteme maili gelmiyor. Kendisi hiç kontrol etmiş mi mülakat tarihlerini yada KCC neden bana tarih verilmedi diye mail atmış mı eskiler ne der b.. at izi kalsın. Bence hatalarını söylemiyor suçu başkasına atıyor.


  • Bu ileti silindi!

  • Günaydın, mutlu haftalar 🙂
    Yine bir yazıya bakarak umut bağladık ☀

    IMG_1638.jpg

  • ⭐⭐

    Günaydınlarrr forum ahalisi nasılsınız cümleten, görüşmeyeli 🙂


  • Günaydınlar herkese forumun güzel insanları mutlu haftalar olsun :))

  • ⭐⭐

    @celica verilecek en güzel cevap budur; herkesin zamanı kendine arkadaş 40 ında gömülmek istiyor olabilir sen ona bakma :))))
    Kimi 22 yaşında mezun olur ama sağlam bir iş bulabilmek için 5 sene bekler.
    Kimi 25 yaşında CEO olup 50 yaşında ölürken kimi 50 yaşında CEO olur 90’ı görür.
    Kimi evlenir kimi bekar kalır.
    Obama 55 yaşında olup emekli oldu, Trump 70 yaşında görevine başladı.
    Bu dünyadaki herkes “kendi zamanına “göre yaşar.
    Etrafındaki bazı insanlar senden bir adım ileride görünebilirler,bazıları ise senin gerinde.
    Ancak herkes kendi yarışında, kendi zamanında.
    Onlara kıskançlık da besleme taklit de etme.
    Onlar kendi zamanında sen kendi zamanında yaşayacaksın.
    Hayat harekete geçmek için doğru zamanı beklemektir.😉
    Yani sakin ol,
    Geç kalmadın.
    Erken de değil.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

114
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum