@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
burada yine toplu uçak biletleri mangal partileri limonatlr etler vs hayaller havada uçuşuyor 2023 sohbet odasından biri yine gelip dedikodumuzu yapıcak diye korkuyorum'' abi demin 2024 sohbet odasına girdim de vizen almadan uçacaklarını sananlar el ele tutuşup uçağa binenler helikopter kiralayanlar falan var '' diyecekler dalga geçecekler diye çok korkuyorum :)))))) :))))
Sen onlara bakma. Onların büyük kısmı (benim gibi) 20 kez başvurmuş da çıkmamış ama bunun stresiyle baş edememiş insanlar. Hırslarını mutlu mesut hayal kuranlardan çıkartmaya çalışıyorlar. İnsanları ciddiyete davet ediyorlar. Bilmediği bir konuda soru soranı fırçalayıp kızıyorlar. Böyle kişileri direk engelleyin. Tartışmak size bir şey kazandırmadığı gibi onların keyfini yerine getirir ve ''bak işte nasıl da stresimi attım'' diye sevinirler. Boş verin. Hayallerinizi kurun. Planlarınızı yapın. Fazla kendinizi kaptırmadan bilgi edinin, ne iş yapacağınızı nerenin sizin yaşamına uygun olacağını araştırın. Biraz da mutlu olduğu hayallerdir insanın yüreğini huzura kavuşturan. Acılı ezme de yaparsınız kebabın rakının yanına. Şalgam da içerük bilüün mü?