ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
-
@OrlandoGücü bilmukabele abi. Sen de öylesin hem de en dibinden:face_with_tears_of_joy:
-
@OrlandoGücü çok güzel başlamışsınız, umarım her şey sizin için harika gider. Bavulunuz için üzüldüm.
-
@Muhtaradana çok teşekkür ederim Muhammet kardeşim. Sizlerin yol göstermesi sayesinde ayakta durmaya çalışacağız inşallah
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@OrlandoGücü yeni nick name nj fatihi diyorum ben @Zelene sen ne diyosun 😂
Şaka bir yana hoşgeldin abim 😊 valiz kaybolması nazarlık olsun, bundan sonrası su gibi aksın gitsin inşallah.. bol şans diliyorum 🙏🏼
Ahsen bu gidişle hepimiz Los Angelesli olacağız sen gittiğinden beri oraları geziyorum map de valla ekmek neredeyse oraliyiz
eşim geçen gün diyor biz de LA dan giriş yaparız başlarız hem ahsenler de bayağı çözmüş olur yol yordam gösterir okul vs ne nedir öğretir evimizin kızı gibi oldun gelişmeleri yaz bak -
@OrlandoGücü estağfurullah, biz sizin sadece takipçiniz olabiliriz❤️
-
@Zelene bizi bile zorluyor. Sürekli bana abi siz gelin LA'ye elini sıcak sudan soğuk suya sokturmam diyor :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@OrlandoGücü Hayırlı olsun. Yalnız Orlando gücenecek :)
@ahsenaydgdu bize sponsor olsun. Ekibi oraya toplayalım. Birlikten kuvvet doğar. Artık kebapçı, dönerci yaparız birşeyler 😅😅 -
@denizci10, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@Zelene bizi bile zorluyor. Sürekli bana abi siz gelin LA'ye elini sıcak sudan soğuk suya sokturmam diyor sürekli :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Çok iyi bir teklif değerlendirin 😄 @ahsenaydgdu cnm bak böyle tekliflere açığım cocuk bakar evini temizler yemek yaparım 😄 hamur işi börek pasta da iddaliyim bak her site de lazım bir kişiliğim var 😄
-
@Programmer Evet yapacak bişey yok, napalım. Artık Ahsen belediye başkanı adayımız 🤠😂🤠
-
@Zelene vay be nerden nereye... eskiden buralar marul tarlasıydı :face_savoring_food: :face_with_tears_of_joy: şaka bi yana inşallah mahalle de kuracağız komşu da olacağız. az kaldı...
-
@denizci10 aynen, teker teker geliyoruz, herdaim umutlu olduğumuz müddetçe yapamayacağımız şey yok. Artık korkuları yenme vaktidir. Bu yazıyı okuyan herkese sesleniyorum. Sakın zaman kaybetmeyin, çok üzülürsünüz, hayallerinizin arkasından mutlaka gidin, birşekilde bir kapı mutlaka açılıyor..
-
@OrlandoGücü taktik maktik yok bam bam bam...
-
Uzun zamandır ilk kez beni heyecanlandıran ve yüzümü güldüren şey bu başlık altına yazılanlar🤗 @ahsenaydgdu @denizci10 @OrlandoGücü ortamı hazırlayın arkadaşlar😎
-
@OrlandoGücü Kapının ufaktan aralanmasını kolluyoruz abi o içerde ki ışığı bir görsek.. beyaz ışığı görmeden..
-
@bidünya hazırlarız inşallah bi gidebilsek...:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@Erkand kır o kapıyı ışığı bekleme diyorum. Nasıl yapılır bilmiyorum ama kırmayı kafana koy en azından
-
@denizci10 abi sen havasını soludun suyunu içtin daha duramazsın artık buralarda durmada zaten neyi bekliyon hadi git artık😂
-
@OrlandoGücü senin adına çok sevindim herşey güzel başlamış dilerim hep böyle güzel ve olumlu devam eder
-
@Zelene ahaha sağolasını ablacım tabi her gelene yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince 🙏🏼 Napıyosun gezdikçe insanın içi açılıyo dimi 😂
-
@Programmer ahaha doğru dedin burda gıda işi yapanın sırtı yere gelmez dehşet bi tüketim var
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum