@gucarslan teşekkür ederim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@coolpisces Selfie çeker gibi mi çektiniz?
-
İlkay Zaman abim gene serengeti ormanlarında ava çıkmış

-
@sytahmt E amerikan rüyası

-
@yenihayaletadam çıksaydı bende çoluk çocuk Florida ya uçacaktık.
. Tanıdıklar da hep ordaydı. Kısmet değilmiş deyip kendimi avutayım. 
-
@kugutex, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam çıksaydı bende çoluk çocuk Florida ya uçacaktık.
. Tanıdıklar da hep ordaydı. Kısmet değilmiş deyip kendimi avutayım. 
Gerçekler her zaman insanın yüzüne bir tokat gibi vuruyor maalesef
ama hiç bir zaman umudu kaybetmemek gerekiyor, umudunuzu kaybetmeyin belki seneye çıkar
en kötü ondan sonra ki sene
ama gerçekten gitmek istiyorsanız başka yollar bakmak lazım ( bu çekiliş tamamen şans buna umut bağlamamak lazım) sanırım sizin biraz zor olur başka yollar bulmak ama bence her zaman bir ihtimal vardır bence
( bende böyle avutuyorum kendimi
) şimdiden önümüzde ki sene için bol şans 
-
@yenihayaletadam hocam bu sizin kaçıncı başvuruydu acaba?
-
@Nkah ilkti çok umut bağladım olmadı
ben nedense kesin gideceğim gibi geliyordu ama gidemedim
hatta rüyamda çıkan yere gittim ama oda fayda etmedi
o yüzden şimdi farklı yollar bakıyorum bunu bekleyerek olmaz maalesef 20 yıldır çıkmayan insanlar var -
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Nkah ilkti çok umut bağladım olmadı
ben nedense kesin gideceğim gibi geliyordu ama gidemedim
hatta rüyamda çıkan yere gittim ama oda fayda etmedi
o yüzden şimdi farklı yollar bakıyorum bunu bekleyerek olmaz maalesef 20 yıldır çıkmayan insanlar varUmarım hayallerinize kavuşursunuz benimde ilk başvurumdu bende çok ümitliydim ama malesef...
Sormamda bir mahsuru yoksa çekiliş harici ne gibi farklı yollar düşünüyorsunuz? -
@Nkah ilk başvurumu yaptığım günü dün gibi hatırlıyorum :)) bu yıl gerçekten çıkmasına çok bel bağladım. Hayatımda yeni gelişmeler oluyor bu yıl sonunda da tamamen değişeceğine inanıyorum.. evrene her zaman pozitif enerji göndermek gerekiyor. Hazır enerjiden konu açılmışken yıllar önce staj yaptığım tasarım şirketinde bir yaşam koçu web sitesi yapmaya gelmişti. Kadınla oturup konuştuğumuz zaman hayat hikayemizin harfi harfine uyduğunu konuştuğumuz zaman resmen şok olmuştum. Kadının söylediği şu cümleler beni aşırı derecede motive etmişti. “Hayatta her söylediğimiz cümle ve her düşündüğümüz düşünce aslında evrene gönderilir. Ruh ve beyin bağlantılı olduğu kadar verdiğin kararları da gerçekleştirmek aslında senin elinde. Beyin sahnesini kurduğun negatif veya pozitif olayları düşünmeye başladığın an olması için sana komutlar veriyor. Örneğin sen kötü bi hayata sahip olacağını düşünürsen beynin bunu sana yaşatmak için yanlış kararlar verdirir. Bu yüzden hayatına her daim pozitif düşünceler ile doldur. Unutma söylediğin her söz evrene gider ve evren tarafından sana geri döndürülür.”
Hepimizin hayatı gerçekten çok zorlu,herkesin onlarca ülke arasından Amerika’yı seçmesinin bir sebebi var.. Bu yüzden nefes alıp veriyoruz ve aklımıza çıkmaması ihtimalini getirmeden evrene olumlama yapıyoruz. Bu yıl bana çıkacağına kendimi inandırıyorum. Tabi çıkmadığı zaman da artık diğer seçenekleri değerlendireceğim. Hayat bizim söylediklerimiz ile şekillenir yaptıklarımız ile tamamen fiziki hale gelir. Şans her daim yanımızda olsun,herkese bol şans diliyorum olumlu düşünün olacağı varsa isterse 100 milyon kişi katılsın zaten olur.
-
@dilmel selfie olarak çekmeniz zor olabilir tavsiyem birinin sizi çekmesi yönünde , fotoğrafı çektikten sonra bir iki site var onlara gönderiyorsunuz onlar gcye uygun boyutlandırıp edip size geri gönderiyorlar ama bunu tavsiye etmem kendiniz çekin doğru bir şekilde boyutlandırmasınıda kendiniz ayarlayabilirsiniz photo convert sitelerinden
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Nkah ilk başvurumu yaptığım günü dün gibi hatırlıyorum :)) bu yıl gerçekten çıkmasına çok bel bağladım. Hayatımda yeni gelişmeler oluyor bu yıl sonunda da tamamen değişeceğine inanıyorum.. evrene her zaman pozitif enerji göndermek gerekiyor. Hazır enerjiden konu açılmışken yıllar önce staj yaptığım tasarım şirketinde bir yaşam koçu web sitesi yapmaya gelmişti. Kadınla oturup konuştuğumuz zaman hayat hikayemizin harfi harfine uyduğunu konuştuğumuz zaman resmen şok olmuştum. Kadının söylediği şu cümleler beni aşırı derecede motive etmişti. “Hayatta her söylediğimiz cümle ve her düşündüğümüz düşünce aslında evrene gönderilir. Ruh ve beyin bağlantılı olduğu kadar verdiğin kararları da gerçekleştirmek aslında senin elinde. Beyin sahnesini kurduğun negatif veya pozitif olayları düşünmeye başladığın an olması için sana komutlar veriyor. Örneğin sen kötü bi hayata sahip olacağını düşünürsen beynin bunu sana yaşatmak için yanlış kararlar verdirir. Bu yüzden hayatına her daim pozitif düşünceler ile doldur. Unutma söylediğin her söz evrene gider ve evren tarafından sana geri döndürülür.”
Hepimizin hayatı gerçekten çok zorlu,herkesin onlarca ülke arasından Amerika’yı seçmesinin bir sebebi var.. Bu yüzden nefes alıp veriyoruz ve aklımıza çıkmaması ihtimalini getirmeden evrene olumlama yapıyoruz. Bu yıl bana çıkacağına kendimi inandırıyorum. Tabi çıkmadığı zaman da artık diğer seçenekleri değerlendireceğim. Hayat bizim söylediklerimiz ile şekillenir yaptıklarımız ile tamamen fiziki hale gelir. Şans her daim yanımızda olsun,herkese bol şans diliyorum olumlu düşünün olacağı varsa isterse 100 milyon kişi katılsın zaten olur.
Umarım hepimiz hayallerimize kavuşuruz, bu güzel mesajınız için ve hayattan asla umudumuzu kesmememiz gerektiğini hatırlattığınız için teşekkür ediyorum, her hayırın altında bir şer, her şerin altında bir hayır vardır.
-
kacak multeci dolu istanbuldan selamlar
-
17yildir basvuruyoruz çıkmıyor. 18.yil da mı çıkacak hadi ordan.

-
@mexido, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
17yildir basvuruyoruz çıkmıyor. 18.yil da mı çıkacak hadi ordan.

Hocam harbi peygamber sabrı varmış, dile kolay 17 sene olmuş, umarım çıkar ve gidersiniz.
-
Greencard Lottery diye bir şey mi vardı ya

-
@Erkand ahahahahah bana da çıksa da gitmiycem zaten öylesine başvuruyorum

-
Müzik çok hoşuma gitti
-
Selam Arkadaşlar,
Arada bir foruma girip takip ediyorum daha önümüzde uzunca bir süre var diye.
Şimdiden moda girip gene hüsran yaşamak istemiyorum pek
Şu yıllara göre yapılan başvuruların verilerinin olduğu bir yer vardı, link atabilecek var mı acaba?
Bölgelere göre değil de, ülkelerin kontenjanlarına göre görmek istiyorum aslında.
Sanki daha önce bir yerlerde paylaşılmıştı ama bulamadım.Hatırlayan varsa ya da bilen, yolu gösterirse müteşekkir olurum

Herkese iyi forumlar dilerim.
-
merhaba arkadaşlar haritadan bakınca bir çok ülkede varız
oralara nasıl gittiniz abd olması şart değil tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim -
@yenihayaletadam bende buna benzer sekilde arastirmalar yapiyorum, suan tek engel biraz para ve o ulkenin yerel dili
ya ofiste calismaya gitmek ya da ingilizce konusulan ulkelere gitmek zorunda kaliyoruz...
Benzer Başlıklar
139
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k