Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

• @arbalet, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@arbalet, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Nkah, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@yenihayaletadam artık elalem 7 sülalesine başvurur ne de olsa pasaport şartı kaldırıldı, seneye de fakir ülkeler telefonu bulamıyor paraları yok başvuru için fotoğraf şartını nasıl yerine getirsinler az biraz insaf diyip dava açarlar fotoğraf şartı da kaldırılır, %1 olan çıkma ihtimali de %0,001 olur, şu green Card çekilişi için ne kadar doğru karar alıyorlarsa hep bozuyorlar arkadaş bizim başvuracağımız senelere bilerek mi denk getiriyorlar anlamıyorum xd

Aynen öyle anlamıyorum abi daha pasaport çıkartmaya üşenen/maddi gücü olmayan o kadar para bulup nasıl gidecek. Bir yandan da bu Loto diyorum para olması saçma bilmiyorum saçma durumlardan birisi 🥲

İşte bu sebepten her yıl milyonlarca kişi pasaport çıkartacak param yok diyen iki afrikalı ile bu dava konusunu haklı bulan hakime ana avrat sövecekler hemde yıllar boyunca!! Ben olsam milyonların bel bağladığı böyle bir davayı reddederdim. Sonuç olarak oraya isim soyisim yerine marka adı girip sonra kazanan ahmaklar var. Ardındanda utanmadan bunu düzeltebilecek avukat var mı diye utanmadan yardım istiyorlar. Hepsine sövüyoruz her sene büyük zevkle!

Dostum sonra da diyorum ki bu bir loto maddi bir şart olması saçma gibi onun yerine gerçek kişileri ayırt etmeleri için bir sistem bulunması lazım maddi olmayan gerçek kişi olduğunu şap diye anlayacak bir sistem akıllara gelen bir şey varsa bizde dava edelim :)

Olmaz olur mu kardeş, elbette var.
    Benden mülakatta istediğini başta istesin mesela. Örnek veriyorum desinki başburu sahibinin başvuru yaptığı gün içinde alınmış banka hesap dökümü. En az 3K para görmek istiyorum desin. Ya da başvuruda konsolos görüşme ücreti olan 300 dolar civarı parayı peşin istesin. Çıkmazsa iade etsin mesela. Çıkarda gitmezsen görüşmeye ya da elenirsen o senin problemin olsun. Ya da minnak bir başvuru ücreti olacak 40 50 dolar gibi. Gitmek istemeyen vermez o parayı. Bunları yapmazsn önüne gelen başvuru yapar. Bir ailenin dört kişi olduğunu farz et her sene 9-10 bin aile, 9-10 bin kadar da bekar göçmen alıyorlar. Hiçbir sene 50 bin üzerinde gözükmüyor. Hep dört beş bin kişi bazen daha fazla noksan alım yapıyorlar. Bunda da gitmeyecek olanların başvurusu önemli bir etken.

Maalesef bu dedikleriniz imkansız milyonlarca kişi başvuru yapıyor. Gidip de bana 300 verin olmadı demesi çok büyük ciddi bir süreç bana göre imkansız bunlar. Ne yazık ki şans tamamen ve bence her hangi bir şart da gelmeyecek

• ⭐⭐

@yenihayaletadam 7 katiliyorum bunis sansa bakmamali zorlamaliyiz :)

• ⭐⭐⭐

@dilmel bende ABD’den mezun değilim okuduğum kadarıyla vasıfsız işler konusunda personel eksiği çokmuş… şuan markette çalışıyorum vasıfsız işçi kategorisindeyim aklımda iki CV oluşturmak var vasıfsız işlere göndereceğim ve vasıfsız işlere göndereceğim cvler. Vasıflı olarak grafik tasarım mezunuyum aranan meslekler grubunda ABD’de tabi olurda vasıflı iş kategorisinde iş bulursam çok daha iyi olur.. bu arada ajansın adını hatırlamıyorum okuduğum konulara tekrardan bakıp bulduğumda mesaj yoluyla size gönderirim. Şimdiden bol şans ikimize de :)

• herkese merhabalar bayadır yokum ama çok bişey konuşulmamış gibi. ilk hayal kırıklığını atlatınca ayaklarım yere daha sağlam bastı 😂 başvuruya devam ama umut bağlamak yok. artık bura ile ilgili işlerime odaklandım e2 yi denemek istesem bile öncesinde halletmek gereken çok şey var. ve söyle bir düşünüyorum da amerikaya gitmenin en güzel yolu g.c bunu destekleyen bir çok youtuber var. tek olsak her yolu deneriz ama çocuklu olmak helede benim gibi 3 çocuklu çok büyük handikap. umarım ben hayatımı çıkmayacak gibi düzenlerken hoş bir süpriz yapar ve çıkar. çünkü geçen sene sanki çıkacakmış gibi yaşadım ve kafamda her şeyi erteledim. artık ev falanda bakmıyorum 😂 ama forumda takildikca ara ara hayallere dahil olmadan duramam 😂 amaaan hakkımızda hayırlısı 😊 çok salmışlık var üstümde 😂😂😂

• @cemalkt hiç alakası yok fotoğraftan elenme ancak başvuran kişinin resmi dışında bi resim olursa olabilir. 3 başvurumda fotoğrafçıda çekilip başvurdum çıkmadı son başvurumda evde telefon ile kendim çektim başburdum çıktı fotoğrafın profesyonel olması gerekmiyor önemli olan belirtilen şartlara uyması

• @coolpisces Merhabalar hocam, kazasız belasız, vizenizi alabildiğiniz bir süreç geçirirsiniz umarım, herhangi bir mahzuru yoksa hangi eyalete gitmeyi düşünüyorsunuz acaba?

• @coolpisces ben sadece öneride bulundum dikkat edilmesini söyledim fotoğraf bir etken olabilir diye belirttim lütfen yazdığımı anlayarak okuyun evde tabii çekilebilirsiniz benim dediğim uygun formatta olsun herşeyiniz tam olsun ki sizde bizim aramıza katılın herkes vize alsın.

• @coolpisces Selfie çeker gibi mi çektiniz?

• ⭐⭐

İlkay Zaman abim gene serengeti ormanlarında ava çıkmış 😂

• @sytahmt E amerikan rüyası:couple_with_heart_man_man:

• @yenihayaletadam çıksaydı bende çoluk çocuk Florida ya uçacaktık. 😑. Tanıdıklar da hep ordaydı. Kısmet değilmiş deyip kendimi avutayım. 😁

• @kugutex, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@yenihayaletadam çıksaydı bende çoluk çocuk Florida ya uçacaktık. 😑. Tanıdıklar da hep ordaydı. Kısmet değilmiş deyip kendimi avutayım. 😁

Gerçekler her zaman insanın yüzüne bir tokat gibi vuruyor maalesef :/ ama hiç bir zaman umudu kaybetmemek gerekiyor, umudunuzu kaybetmeyin belki seneye çıkar :) en kötü ondan sonra ki sene :) ama gerçekten gitmek istiyorsanız başka yollar bakmak lazım ( bu çekiliş tamamen şans buna umut bağlamamak lazım) sanırım sizin biraz zor olur başka yollar bulmak ama bence her zaman bir ihtimal vardır bence :) ( bende böyle avutuyorum kendimi :) ) şimdiden önümüzde ki sene için bol şans :grimacing_face:

• @yenihayaletadam hocam bu sizin kaçıncı başvuruydu acaba?

• @Nkah ilkti çok umut bağladım olmadı :/ ben nedense kesin gideceğim gibi geliyordu ama gidemedim :) hatta rüyamda çıkan yere gittim ama oda fayda etmedi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: o yüzden şimdi farklı yollar bakıyorum bunu bekleyerek olmaz maalesef 20 yıldır çıkmayan insanlar var

• @yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Nkah ilkti çok umut bağladım olmadı :/ ben nedense kesin gideceğim gibi geliyordu ama gidemedim :) hatta rüyamda çıkan yere gittim ama oda fayda etmedi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: o yüzden şimdi farklı yollar bakıyorum bunu bekleyerek olmaz maalesef 20 yıldır çıkmayan insanlar var

Umarım hayallerinize kavuşursunuz benimde ilk başvurumdu bende çok ümitliydim ama malesef...
    Sormamda bir mahsuru yoksa çekiliş harici ne gibi farklı yollar düşünüyorsunuz?

• ⭐⭐⭐

@Nkah ilk başvurumu yaptığım günü dün gibi hatırlıyorum :)) bu yıl gerçekten çıkmasına çok bel bağladım. Hayatımda yeni gelişmeler oluyor bu yıl sonunda da tamamen değişeceğine inanıyorum.. evrene her zaman pozitif enerji göndermek gerekiyor. Hazır enerjiden konu açılmışken yıllar önce staj yaptığım tasarım şirketinde bir yaşam koçu web sitesi yapmaya gelmişti. Kadınla oturup konuştuğumuz zaman hayat hikayemizin harfi harfine uyduğunu konuştuğumuz zaman resmen şok olmuştum. Kadının söylediği şu cümleler beni aşırı derecede motive etmişti. “Hayatta her söylediğimiz cümle ve her düşündüğümüz düşünce aslında evrene gönderilir. Ruh ve beyin bağlantılı olduğu kadar verdiğin kararları da gerçekleştirmek aslında senin elinde. Beyin sahnesini kurduğun negatif veya pozitif olayları düşünmeye başladığın an olması için sana komutlar veriyor. Örneğin sen kötü bi hayata sahip olacağını düşünürsen beynin bunu sana yaşatmak için yanlış kararlar verdirir. Bu yüzden hayatına her daim pozitif düşünceler ile doldur. Unutma söylediğin her söz evrene gider ve evren tarafından sana geri döndürülür.”
    Hepimizin hayatı gerçekten çok zorlu,herkesin onlarca ülke arasından Amerika’yı seçmesinin bir sebebi var.. Bu yüzden nefes alıp veriyoruz ve aklımıza çıkmaması ihtimalini getirmeden evrene olumlama yapıyoruz. Bu yıl bana çıkacağına kendimi inandırıyorum. Tabi çıkmadığı zaman da artık diğer seçenekleri değerlendireceğim. Hayat bizim söylediklerimiz ile şekillenir yaptıklarımız ile tamamen fiziki hale gelir. Şans her daim yanımızda olsun,herkese bol şans diliyorum olumlu düşünün olacağı varsa isterse 100 milyon kişi katılsın zaten olur. 🍀

• @dilmel selfie olarak çekmeniz zor olabilir tavsiyem birinin sizi çekmesi yönünde , fotoğrafı çektikten sonra bir iki site var onlara gönderiyorsunuz onlar gcye uygun boyutlandırıp edip size geri gönderiyorlar ama bunu tavsiye etmem kendiniz çekin doğru bir şekilde boyutlandırmasınıda kendiniz ayarlayabilirsiniz photo convert sitelerinden

• @waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Nkah ilk başvurumu yaptığım günü dün gibi hatırlıyorum :)) bu yıl gerçekten çıkmasına çok bel bağladım. Hayatımda yeni gelişmeler oluyor bu yıl sonunda da tamamen değişeceğine inanıyorum.. evrene her zaman pozitif enerji göndermek gerekiyor. Hazır enerjiden konu açılmışken yıllar önce staj yaptığım tasarım şirketinde bir yaşam koçu web sitesi yapmaya gelmişti. Kadınla oturup konuştuğumuz zaman hayat hikayemizin harfi harfine uyduğunu konuştuğumuz zaman resmen şok olmuştum. Kadının söylediği şu cümleler beni aşırı derecede motive etmişti. “Hayatta her söylediğimiz cümle ve her düşündüğümüz düşünce aslında evrene gönderilir. Ruh ve beyin bağlantılı olduğu kadar verdiğin kararları da gerçekleştirmek aslında senin elinde. Beyin sahnesini kurduğun negatif veya pozitif olayları düşünmeye başladığın an olması için sana komutlar veriyor. Örneğin sen kötü bi hayata sahip olacağını düşünürsen beynin bunu sana yaşatmak için yanlış kararlar verdirir. Bu yüzden hayatına her daim pozitif düşünceler ile doldur. Unutma söylediğin her söz evrene gider ve evren tarafından sana geri döndürülür.”
    Hepimizin hayatı gerçekten çok zorlu,herkesin onlarca ülke arasından Amerika’yı seçmesinin bir sebebi var.. Bu yüzden nefes alıp veriyoruz ve aklımıza çıkmaması ihtimalini getirmeden evrene olumlama yapıyoruz. Bu yıl bana çıkacağına kendimi inandırıyorum. Tabi çıkmadığı zaman da artık diğer seçenekleri değerlendireceğim. Hayat bizim söylediklerimiz ile şekillenir yaptıklarımız ile tamamen fiziki hale gelir. Şans her daim yanımızda olsun,herkese bol şans diliyorum olumlu düşünün olacağı varsa isterse 100 milyon kişi katılsın zaten olur. 🍀

Umarım hepimiz hayallerimize kavuşuruz, bu güzel mesajınız için ve hayattan asla umudumuzu kesmememiz gerektiğini hatırlattığınız için teşekkür ediyorum, her hayırın altında bir şer, her şerin altında bir hayır vardır.

• ⭐⭐

kacak multeci dolu istanbuldan selamlar
    https://youtu.be/Q086bpC-0Lk

• 17yildir basvuruyoruz çıkmıyor. 18.yil da mı çıkacak hadi ordan. :)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

57

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k