@this-time89, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@TughanTug Merhaba. Elebtte kimse farklı bir görüş bildirdi diye yanlış olduğu anlamına gelmiyor aynı benim şu anda belirttiğim görüşün yanlış olduğu anlamına gelmediği gibi. Ben hala pasaportun yeterli bir eleme "ön eleme" çeşiti olduğunu düşünüyorum "diversity visa" için. Diğerlerini gereksiz görüyorum. Eşitlik konusunda bence birbiriyle çok alakası olmayan bir karşılaştırma yapmışsınız. Bu bir piyango 60 yaşındaki ile 20 yaşınmdakini şansı eşit ve lise olayına gelince bu bir kriter yine tekrarlıyorum puanlama durumu değil. Puanlama çok farklı bir şey. Umarım bana söylenmemiştir dalga geçme sözü ben kimse ile dalga geçmedim ki bu tür davranışları asla tasvip etmem farklı görüş bildirdim sadece. Saygılar herkese.
Merhaba, ben puanlamadan bahsetmedim zaten bence de puanlama benzeri bir şey değil lise şartı, ancak eşitlik dediğimizde eşitliği bozan bir şart olarak karşımıza çıkıyor. Neden alakası olmadığını anlayamadım, eşitliği neden sadece yaş ile ilgili görüyoruz, eğitim durumu da yaş gibi bir durum. Baktığımızda yaş olarak eşit ama eğitim olarak eşit değil, demek ki tamamen eşit değil bu başvuru. Ben puanlama gelsin demiyorum bu arada gelmesin onun zaten başka çeşitleri var. Eğitim kriteri olabiliyorsa bence başvuru ücreti gibi veya başka bir kriter de koyulabilir diye düşünüyorum. Ki tekrar ediyorum bunlar farklı bireysel görüşlerdir, siz ektra kriterlerin bu çekilişin olayını veya amacını değiştireceğini düşünüyorsunuz, ben de aksine daha amaç odaklı ve hem ABD'ye hem de bireye daha faydalı bir hale getireceğini düşünüyorum, farklı düşünüyoruz, saygı duyuyorum görüşünüze.
Bir toplumu ileri götüren şey farklı düşünceler, görüşler, bakış açılarıdır. Bunlar güzel şeyler 
Umarım bana söylenmemiştir dalga geçme sözü ben kimse ile dalga geçmedim ki bu tür davranışları asla tasvip etmem farklı görüş bildirdim sadece.
Hayır size değildi bu arada, dalga geçer gibi yazan bazı arkadaşlar olmuş, onlaraydı. Size gibi anlaşıldıysa kusura bakmayın.
@TughanTug Merhaba. Elebtte kimse farklı bir görüş bildirdi diye yanlış olduğu anlamına gelmiyor aynı benim şu anda belirttiğim görüşün yanlış olduğu anlamına gelmediği gibi.
Bu kısım da size değildi bu arada, komple not kısmını başkalarına ithafen yazmıştım ben.