• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. dumandante
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 14
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

dumandante

@dumandante

9
    İtibar
    21
    Profil Görüntülemeleri
    14
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

dumandante Takip etme Takip Et

dumandante tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2023 Sohbet Odası

Bu bir totem mesajıdır ) Herkese bol şans..

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      dumandante
      dumandante
    • RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

aksam yine birileri huzunlenecek birileri sevinecek.Hayat devam ediyor arkadaslar butun umudunuzu bu lotoya baglamayin.Herkese bol sans

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      dumandante
      dumandante

@dytmelek İNŞALLAH AMİN

dumandante
      dumandante

Forumu uzun süredir takip ediyorum.Daha önce 3 kez katılıp kazanamamıstım..Totem olsun diye üye olup mesaj atıyorum..Herkese bol şanslar.

dumandante
      dumandante

dumandante tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

aksam yine birileri huzunlenecek birileri sevinecek.Hayat devam ediyor arkadaslar butun umudunuzu bu lotoya baglamayin.Herkese bol sans

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      dumandante
      dumandante
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

Hadi insallah

dumandante
      dumandante

@ayvalik10 tesekkurler hizli cevap ve cozum icin.

dumandante
      dumandante

@lumos Degistirdim uyari icin tskler.Bu sekilde yapmam en sagliklisi olacak o zaman.Hatali bilgi vermek mulakat sirasinda zor durumda birakabilir endisesiyle bunlari soruyorum.Evet mulakat tarihi kesinlestikten sonra bu guncellemeyi yapmak sikintiyi cozecektir.Tesekkur ederim.

dumandante
      dumandante

@ayvalik10 Evet 2.soruya evet diyemiyorum cunku henuz vatandaslik almadim.Almaya hak kazandim.Rusyada sistem biraz farkli.Hak kazandiktan sonra 1 yil icinde mevcut vize suren icinde alabiliyorsun.Dolayisiyla vatandas degilim.3.sorunun cevabi da 2.soruyla paralel.Vatandaslik aldiktan hemen sonra pasaportu alabiliyorsun.Yani kisaca ben vatandas degilim henuz ve hayir cevabi verecegim.Ama sonrasinda vatandasligi almayi dusunuyorum.Mulakat tarihinden once bu vatandasligi alirsam ne yapmam gerekiyor.Mulakat sirasinda bu bilgiyi vermem yeterli olacak mi ? Cunku eger vatandasligi alip DS260 formunu degisirsem mulakat siralamasi uzayacak deniyor.Cekincemin ve sorumun asil sebebi bu.Tesekkurler cvp icin

dumandante
      dumandante

@lumos Cevap icin tesekkurler.Sunu demek istiyorum tabiki o anki mesul oldugum bilgileri yazmam gerekiyor ve o donem icin pasaportu almadigim icin sadece Turk vatandasi oldugumu yazacagim.Fakat sonrasinda Rus pasaportunu da almam gerektigi icin Mulakat oncesi bunu Ds260 formunda mi tekrar guncellemem gerekecek yoksa mulakat sirasinda ben bu surecte Rus vatandasligi da aldim bu da pasaportum vs demem yeterli mi olacak.Konu bununla alakaliydi.

dumandante
      dumandante

@ayvalik10 yanlis anlasildim sanirim kusura bakmayin.Ozellikle isim belirtmemin sebebi ara ara baktigim forumda butun mesajlarin altinda genel olarak bu kisilerin olmasiydi.Tabiki herkes herkese yardim ediyordur.Biraz duygusal yaklasmissiniz.Yine de kirdiysam ozur dilerim.

dumandante
      dumandante

@crazycells @gucarslan Forumdaki bilgi ve tecrubenize dayanarak sorumu direk size sorucam.Bu konu biraz spesifik oldugu icin acikcasi forum icinde arastirip bulma sansimin az oldugu icin soruyorum.Rusyada ikamet ediyorum yillardir.Burada Rus pasaportu hakki kazandim fakat henuz almadim 1 yil hakkim var.Mevcut savas durumlari nedeniyle bekletiyorum.Greencard loto surecinde Rus pasaportu icin herhangi bir basvuru islemim baslamamisti.Sonrasinda basvuruyu yaptim ve kisa sure icinde Rus pasaportuna hak kazandim.Sorum su ki eger olurda Greencard cekilisini kazanirsam DS 260 formuna ne yazmaliyim.Cunku greencard kabul sureci uzun oldugu icin bu sure icerisinde Rus vatandasligini da almayi dusunuyorum cunku maksimum 1 sene hakkim var.Eger henuz almadigim icin DS260 formuna sadece Turk vatandasiyim yazip sonrasinda alirsam DS 260 formunu guncellemem gerekecektir ve beni bu siralamada gerilere itecektir.Cok kararsizim yardimlarinizi bekliyorum.

dumandante
      dumandante

@gucarslan Forumdaki bilgi ve tecrubene dayanarak sorumu direk size sorucam.Bu konu biraz spesifik oldugu icin acikcasi forum icinde arastirip bulma sansimin az oldugu icin soruyorum.Rusyada ikamet ediyorum yillardir.Burada Rus pasaportu hakki kazandim fakat henuz almadim 1 yil hakkim var.Mevcut savas durumlari nedeniyle bekletiyorum.Greencard loto surecinde Rus pasaportu icin herhangi bir basvuru islemim baslamamisti.Sonrasinda basvuruyu yaptim ve kisa sure icinde Rus pasaportuna hak kazandim.Sorum su ki eger olurda Greencard cekilisini kazanirsam DS 260 formuna ne yazmaliyim.Cunku greencard kabul sureci uzun oldugu icin bu sure icerisinde Rus vatandasligini da almayi dusunuyorum cunku maksimum 1 sene hakkim var.Eger henuz almadigim icin DS260 formuna sadece Turk vatandasiyim yazip sonrasinda alirsam DS 260 formunu guncellemem gerekecektir ve beni bu siralamada gerilere itecektir.Cok kararsizim yardimlarinizi bekliyorum.

dumandante
      dumandante

@dytmelek İNŞALLAH AMİN

dumandante
      dumandante