@Hopasej, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Günler azaldıkça heyecanım da korkularım da zirve yaptı yahu.
Heyecandan kalbim ağzımdan çıkacak gibi adeta. Dakikalar saat uzunluğunda desem yeridir.
Korkular da aynı ölçüde artmaya başladı. Evde kızıma bakarken iç dünyamdan '' kızım belki de 1 ay içerisinde hayatımızı tümden değiştireceğimiz o an gelecek '' diye geçiriyorum. Ama çok küçük henüz 2,5 yaşında. Biraz daha büyük ve anlayacak olsa , oturup anlatasım var çok ama anlamaz 
Anlayabilse, oturup rahat rahat bu kadar zorluğu, bu yaştan sonra sıfırdan, hatta eksiden başlamayı senin geleceğin için yapıyoruz kızım diye anlatabilmeyi çok isterdim.
Öte yandan da, bizi bu hale getirenlere olan öfkem günden güne büyüyor. Alım gücümüz, yaşama sevincimiz, umutlarımız, hayallerimiz ve daha şuan aklıma gelmeyen bir çok şey o kadar hızlı bir şekilde kayıp gitti ki elden, filmlere konu olur aslında.
neyse dostlar karaladım yine kusura bakmayın , hepinize güzel hafta sonları diliyorum 
Biz de çok benzer düşüncelere sahibiz sizinle. 2 kızımız var 5 ve 9 yaşlarında ikisiyle de konuşuyoruz anlatıyoruz ve artık ikisi de işler istediğimiz gibi giderse Amerika’da yaşayacağımızı biliyor. Hatta büyük kızım ile ülkenin durumu hakkında ve gelecek kaygılarımız hakkında da konuşuyoruz tabiki korkutmadan anlayacağı şekilde oluyor bu konuşmalar. Başta çok tepkiliydi başka ülkeye gitmeye ama bu konuşmalar sayesinde artık ne zaman çekiliş sonucu belli olacak, kazanırsak ne zaman gidecez gibi sorular soruyor. Yaşamayı düşündüğümüz yerleri mapstan geziyoruz, oradaki eğlence yerlerini gösteriyoruz, gidersek bahçeli bir evde yaşayabiliriz diyoruz öyle olunca artık o da 4 gözle gideceğimiz günü bekliyor
Umarım siz de 7 Mayısta güzel haberler alırsınız ve Amerika’ya gittiğinizde kızınız da büyümüş olur ve o zaman anlatırsınız içinizdekileri