Bir kaç gün önce yeni doğan kızımın kısmetine, şansına inşallah bize cikicak öyle hissediyorum:) Herkese başarılar, umarım gönülden isteyen herkese çıkar , hayallerimize orda devam etme ve gerçekleştirme ümidiyle 
Onurfidan
@Onurfidan
BURSA
Onurfidan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
Herkese hayırlı , sağlıklı, huzurlu , bayramlar bu güzel mesajları yazanların hepsine çıkar inşallah düşük case numberli Greencard
bunlar ne güzel dualar okudukça içim açıldı gülümsedim 
-
RE: DV2022 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@AgeGuns, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Onurfidan yanlış anlamayın
pasaporta paranız yetmiyor ise bırakın abd ye gitmeyi , uçak biletininden tutunda konsolusluktan istenen 330 dolarlık vize ücretini ödemede bile sıkıntı çıkar
dostlar bilmem farkında mısınız ortlama 15k dolar gibi bir maddi yük hadi olsun olsun 10k lık maddi bir yük bizi bekliyor.
abd de tanıdık vs. yoksa yada paranız yoksa lütfen başvurmayın
Haklısınız şuan param yok haziranda borçum bitiyor, şuan arabam 350 bin TL yapıyor onu satıcam eğer çıkarsa.
-
Okadar çok çıkan ve gitmeyecek duydumki anlatamam , çıkmış paraları yokmuş gitmiyolar , çıkmış gitsemmi gitmesemmi kararsız olanlar varmış
keşke şöyle bir 50 dolar başvuru ücreti olsa yada en azından pasaport şartı gelse. -
Herkese sağlıklı mutlu , düşük case number li , greencardli yıllar

-
Son 16 gün , Bursa'dan selamlar

-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@ugur077 Talihli olduğunuzu düşünerek planlama yapmayın kendinize gelemezssiniz 3 ay
geçen seneye kadar hep öyle yaptım olmadı saldım soğudum artık öyle söyleyeyim eğer çıkarsa hiç aceleniz yok formu burda sora sora doldurursunuz gerisi basit en önemli şey kazanmak tabi geri kalan şeyler stresli olsada kazanma işini atlattıktan sonra herşeyi yapıyorsunuz. -
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar herkese bende rezerve yaptırayım
bu sene başvurucaktım fakat yeni evlendiğim için başvurmadım İnşallah bu sene eşim ile başvurucaz bakalım çıkar İnşallah 
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Chromium Aynen öyle çıktı ama gitsemmi kararsızım diyenler var
pasaport gelmeli acilen -
Heleki bu sene bana çıktı param yok gitmicem , acaba gitmesemmi vazgeçtim, eşim basvuedu ilkokul mezunu ama ev hanımı vb diyenleri gördükçe kafayı yedim.
Onurfidan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Aciklama nerden yapildi orda gece yarisi arkadasim amerikada suan konusuyorum haber kanallarinda boyle birsey yok suan diyo ama hersey olabilir

-
@T-C-Kubilay-Dikici Son gün, ortalarda ve İlk gün hepsini denedim

-
@clourpoint Devlet sitesinden zaten anlasmislar bir firma ile 30.11.2025 e kadar yeni site biticekmis teslim edilcekmis yani tasarım herkes ulasabiliyo oraya
-
@Kekw, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Gün doğmadan neler doğuyor. Vay canına. Pasaport veödeme kısmının gelmesine ben de sevindim. Sevineceğim. Gereksiz Başvuruları Engelleyecektir. Bir de Bu Sene Başvurunun Sarkması çoğu insanın çekilişe katılmasını azaltacaktır çünkü çoğu insan unuttu bile. Bakalım Ne zaman belli olacak bu işler. Merakla Bekliyoruz.
Merak etmeyin Twitter sayfaları haber sayfaları tiktok'lar , Instagram Reels ile birçok kişiye duyurulur ha bir de YouTube videoları
pasaport şartı gelirse şayet duyursalar bile daha az kişi başvurur -
@kugutex hepiniz mulakata giriceksiniz orda olcaksiniz
-
@Volkan-Karataş mulakattan sonra 6 ay icinde en geç
-
@blueboy21 bence böyle birşey yok kazanan bir kaç kisinin fotoğrafini gordum mezuniyet fotografi ile kazanmis arka fon gri ve hafif yana dönük bir sekilde poz vermis
-
@rnc en kötü 10 olmalıydı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@berki evet oyle bir olasilik var fakat hayir isaretleyip randevuyu daha erken almak icin yapan var ve vize onaylananlar var