Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Meze ve Biz :)

Mutfak ve Yemek
26 7 627 7

Benzer Başlıklar

• Kapurcak otu yemeği

Mutfak ve Yemek kapurca kavurma pratikyemek
    1
    0 Oy
    1 İleti
    39 Bakış
    A
    Arkadaşlar böyle bir ot varmış. Ben ilk kez duydum hatta bunun yemeğini veya kavurmasını yapıyorlarmış. Tadının baya güzel olduğunu söylüyorlar. İçinizde deneyen var mı ? Bizim buradaki pazardada hiç denk gelmedim bu ota https://youtu.be/0UtcFllvHG8?si=kDl56sSqM7C_ofyB
  • Kahve türleri ve kahve makineleri

Taşındı Mutfak ve Yemek
    24
    3 Oy
    24 İleti
    1k Bakış
    M
    ilginç ve güzel bir konu başlığı olmuş, pazar kahvesi eşliğinde güzel gitti
  • Cevizli elmalı kurabiye

Mutfak ve Yemek
    2
    3 Oy
    2 İleti
    196 Bakış
    B
    Teşekkürler cevizli elmalı kurabiye bilmiyordum. Sayenizde öğrenmiş oldum.
  • Amerika 'da hangi suları tercih ediyorsunuz ?

Taşındı Mutfak ve Yemek
    40
    2 Oy
    40 İleti
    8k Bakış
    NewyorkNewyorkN
    Su takintim vardi zaten o suyu icmem bu suyu icmem gibi belkide bahaneydi cunku nedense hayatim boyunca cok fazla su tuketen biri olmadim hic,(tuketmeliyim biliyorum)nerede yasarsam yasayayim hep satin aldim ictigim suyu, yasadigim yerde musluktan hatta aritma olmadan bile icebiliyorsun..Ama ben hala inatla 24 paketi $3.55 dolar olan pureaqua yi iciyorum hicte sikayetim yok gayet mutluyum tadida tam istedigim gibi ama her zaman bir ara aritma cihazini alip denemeliyim 'arıtma cihazı alacagim bir gun derken aradan yillar gecti hala bir gun bir aritma cihazi alma planim aklimin bir koselerinde duruyor.Bu konuya denk gelmis olmam iyi oldu bana aritma cihazi alacagim gunu bir kez daha hatirlatmis oldu derken kendi kendime: umarim bu kez kesin alirim! sanirim? alirim degil mi?Bir gun alacagim o cihazi diyorum..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k