Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• arkadaşlar videonun altında yorumum var beğeninde bıçak seti hediye gelsin 😃 Ekrem Palabıyık olarak yorum yaptım.

• Deadline var mı ?

• @Masda, içinde söyledi: Destekleyin beniii 😃

Deadline var mı ?

1 hafta dün başladı süreç 😃

• @Rhonster youtuba yalnızca cuma günleri giriyorum. 3 tane hesaptan beğenicem 🙂

• @Masda, içinde söyledi: Destekleyin beniii 😃

@Rhonster youtuba yalnızca cuma günleri giriyorum. 3 tane hesaptan beğenicem 🙂

sağolasın ama arada kaybolur en yeniden sırala yaparsan bugün akşam saatlerine gelir bulursunuz benim yorumu 😃

• ⭐⭐⭐

ara ara bulamadım senin yorumunu 😀sabah bir daha bakıcam

• @bidünya, içinde söyledi: Destekleyin beniii 😃

ara ara bulamadım senin yorumunu 😀sabah bir daha bakıcam

he abla ya aralarda kaybolacağını biliyordum da youtube yorumlarını tarihe göre sıralayıp akşam 20:45 civarlarına gelirseniz bulursunuz.

• an itibariyle yorulmanıza gerek yok anasını sattığımın dünyasının her yerinde haksızlık var aşçılık okuyorum hep böyle bıçak setim olsun istemiştim diyen ajitasyon yapan herkesin yorumu fırlamış gitmiş üstüne aşçılık okuyorlar mı okumuyorlar mı belli değil gerçi beni de alakadar etmez ama ayıp ya bende mi ajitasyon yapsaydım ne.

• ⭐⭐

Yahu alti üstü bir bıçak seti icin şansınızı harcamayın. Bırakın green carda denk gelsin 🙂

• @Edelweiss, içinde söyledi: Destekleyin beniii 😃

Yahu alti üstü bir bıçak seti icin şansınızı harcamayın. Bırakın green carda denk gelsin 🙂

çekiliş değildi bu ya direk beğeniye göreydi bide çekilişlere kazanamayacaklarıma gireyim ki şanssızlıklarımda gitsin tüm hakkı green card da kullanayım 😃

• ⭐⭐⭐

@Rhonster ajitasyon her yerde işe yarıyor malesef😀

• ⭐⭐

like atacakdım mesajını bulamadım baya mesaj kaydırdım

• @yapay-zeka, içinde söyledi: Destekleyin beniii 😃

like atacakdım mesajını bulamadım baya mesaj kaydırdım

gerek kalmadı abi saol zaten kayboluyor diye yazmıştım 😃 saçma sapan bir değişik iş

Benzer Başlıklar

• 10
  • 10
  • 1
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |