Amerika'da sosyal çevre edinmek
-
Selam arkadaşlar new yorka üç ay önce taşındım ve hala istediğim gibi bir arkadaş çevresi edinemedim. Ne yapmalıyım?
-
@mert-karagöz hangi hobilerin var. Sosyal medya gruplara üye misin. Yapılan etkinlikler için mahalle için gruplarına üye misin. Amerikayı bırak Türkiye de bile ilçe değiştirsen 3 ayda bulamazsın. Bence o kadar çok garip bir soru sordun ki önce seni kimse tanımıyor ki necisin ne işle meşgulsün nasıl geldin. Neleri seversin bir kendini tanıt önce ne dersin.
-
https://www.meetup.com/ benzer hobileri olan insanlarla iletisime gecmek icin bir baslangic olabilir
-
@mert-karagöz, içinde söyledi: Amerikada çevre edinmek
Selam arkadaşlar new yorka üç ay önce taşındım ve hala istediğim gibi bir arkadaş çevresi edinemedim. Ne yapmalıyım?
Kaldiginiz yere yurume mesafesinde bir bar bulun ve firsat buldukca, ozellikle haftasonlari, takilin. Birkac hafta sonra oraya takilan herkesle "kanka" olursunuz! :)
-
@mysea hayalim bu ya, şu hayalle yaşıyorum :)
Bu çevre edinme işi biraz kişiye göre değişiyor. Eğer girişken bir yapınız yoksa Amerika'da ya da başka bir ülkede yalnızlık size hayatı daha zor kılabilir. Ama girişken bir yapıdaysanız zaten zamanla sosyal çevreniz de genişleyecektir.
-
@stiff Muhteşem! Kazanmışsınız zaten Greencard'ı bundan sonra isteyeceğimiz tek şey yaşanan adımların olumlu geçmesi sonrasında siz bu hayalinizi zaten gerçekleştireceksiniz :) Darısı başımıza..
-
@ayvalik10 bu grupları nereden nasıl bulabilirim ki
-
@mert-karagöz, içinde söyledi: Amerikada çevre edinmek
ilgi ceken facebook gruplarina katilmanin yanisira, New York icin ben de meet up'i tavsiye ederim:
Ben de ilk NY'a geldigimde bu site araciligiyla pek cok kisiyle tanismistim... Ilgi alaniniza gore gruplara katilabilir ve NY etkinliklerinde yer alabilirsiniz...
-
@crazycells website icin tesekkur ederim ing ogrenmek icin kullanacagim
-
Burada yolda giderken adamlar nasılsın diyor. Çok zor olmamalı arkadaş edinmek :) bu arada benimde 3 ay oldu geleli New York’tan washingtondan. Pensilvaniadan arkadaşlarım oldu
-
Oturduğunuz yere En yakın kiliseye gidin . Yada bazı bölgelerde Facebook’ta social connection grupları var. Bulunduğunuz ortamda Girişken yapıda olmak kaydı ile Gülen olumlu yüzünüzle hızlı bir şekilde çevre edinirsiniz.
-
@emirgenco sosyal anksieyete varsa zor. Oluyor ya 😪 zordan kastim hic olmuyor kisaca 😄
-
2 hafta önce san francisco'ya geldim. 3 gün san diego, 2 gün los angeles gezdim. san francisco'da çinli ve hintli nüfus dışında kimseyi görmüyorum. burada bir düzen oturtmaya çalışmak istiyorum ama emin olamıyorum.
amerikan kültürünü sevdiğim için amerikaya geldim.
san francisco'da business mindseti olan (non-tech) insanlarla nerede tanışabilirim?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum