@akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru
amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ?
Bu konu hakkında net bir bilgim yok, açikcası rapor ertesi gün çıkıyor ve o gün gönderiyorlar ama sizin randevunuzun Perşembe olması biraz riskli gibi geldi bana, muhtemelen sorun olmaz ama siz yine de sağlık raporunuzun çıktısını alıp mülakata götürün nolur nolmaz diye.
@JemappleG Önceki sayfalarda çok tartışıldı. Arama butonuna yazarsanız sonuçlar çıkar.
Ben de sizin durumunuzdaydım. Acımadan basıyolar aşıyı. Alternatifi yok.
Merhaba arkadaşlar,
Ben DV Green Card sahibi olarak ABD’ye giriş yaptım ve şu anda Ohio’da yaşıyor/çalışıyorum. ABD’de iş, banka, araç, adres ve vergi düzenimi kurmuş durumdayım. Nişanlım ise şu anda Türkiye’de ve Ağustos gibi evlenmeyi planlıyoruz.
Evlilik sonrasında onu mümkün olan en kısa sürede ABD’ye getirmek istiyorum. Şu an en hızlı ve guvenli seçeneklerden biri dil okulu/F1 süreci gibi göründüğü için, aklımdaki plan onun bu şekilde ABD’ye gelmesi, burada evlendikten sonra benim üzerimden Green Card sürecine başvurmak. Hali hazirda Agustos ayina cok kalmadigi icin turist vizesi ile randevu almamiz cok zor gorunuyor ve turist vizesinin red orani ogrenci vizesine gore cok daha yuksek. Alternatif onerileriniz varsa alabilirim.
Ancak özellikle şunları merak ediyorum:
Bu yöntemin riskleri nelerdir? Duzgun ilerletilmesi icin neler yapilmali?
F1/dil okulu ile giriş yaptıktan kısa süre sonra evlilik ve AOS süreci problem yaratabilir mi?
“Immigrant intent” konusu ne kadar kritik?
Ülkeye giriş-çıkışlarda sorun yaşanabilir mi?
Daha güvenli / daha risksiz bir süreç önerir misiniz?
Benzer süreci yaşayanların timeline ve deneyimleri nasıl oldu?
Açıkçası öncelikli hedefim birlikte ABD’de yaşamaya hızlı şekilde başlayabilmek. Eğer bu süreç çok problemli/riskli görünüyorsa, alternatif olarak işimi bırakıp Türkiye’ye dönüp süreci oradan yürütmeyi ve bu sırada Re-entry Permit kullanmayı da değerlendiriyorum.Re-entry permit sebebine evlilik yazip, orada bu sureci yonetmek mantikli mi ? Bunu da yapan arkadaslarimiz varsa dinlemek isterim.
Benzer süreç yaşamış arkadaşların yorumlarını gerçekten merak ediyorum 🙏
Merhaba
Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
merhabalar herkese
Benim sorum mülakat taki doktor muayenesinde aşı ile ilgili: Green Kart'tan önce istenen aşıları internette buldum ama bu aşıları yapmış olmamıza rağmen bizim e-Nabız'da birçoğu gözükmüyor. Bununla ilgili bizimle aynı durumda olanlar oldu mu? Hepsini tekrar mı yaptırmamız mi gerekli?
@ayvalik10 Merhaba, oğlum vatandaş ABD de yasiyor, anne baba statüsünden Green Card a müracaat etti, sonrasında iptal etti, iptalini posta yolu ile yaptı ama henüz bir cvp alamadık.
Merhaba.
Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor.
Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi?
Teşekkürler
Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
@Ali-a, içinde söyledi: Doktor ungan randevusu hakkında
@ATS16 Kredi kartından döviz olarak mı çekiyorlar ? Veya güncel kur üzerinden tutarı çevirip TL olarak mı ?
Saglik muayenesi gunundeki kur uzerinden TL cekim yapiyor Unganlar kredi karti odemelerinde
Aranizda I-130 onayi beklerken Petitioner Biometric randevusu gelen arkadasimiz varmi?
@çotonak28 merhaba Ben 2024 de seyahat iznim gelmemisti acil seyahat iznine basvurmustum ailemin saglik priblemleri sebebi Ile. Ve bana 1 aylik izin vermislerdi. Hemen 2 gun sonrasinda bileti aldik gittim ve seyahat izin suremin dolmasina 1 gun kala donus yaptim. Beni iceriye odaya aldilar neden gittinjz, kac gun kaldiniz , burada hangi adreste yasiyorsunuz diye sordular. Sonra gecebilirsiniz dediler.acil degildesizin gibi normal seyahat izninile seyahat Eden arkadasim da oldu bir sorun olmadi. Ama tabi bunlar bizim tecrubemiz. Avukata sordugumda sureciniz devam ediyor elbette kimse birsey garanti edemez ama bu green card olsada ayni v ekstrem bir surmunuz olmadigi surece giris yaparsiniz demisti.
Amerika vatandasligini kanitlayabilir 3 farkli belge var.
-- Dogum belgesi (Dogdugu state in "Vital Record"larindan alabilir)
-- Gocmenlik yoluyla alinmis "Certificate of Naturalization". (USCIS'e basvurarak yeniden cikartilmasini isteyebilir)
-- Amerikan pasaportunun kendisi (Bu elinde yoksa, diger iki maddeden birini tasiyor olmasi gerekiyor tekrardan pasaport cikarttirabilmek icin)
SSN numarasi uzerinden vatandasligi sorgulanabiliyor ancak SSN belgesinin kendisi bir vatandaslik kaniti olarak sayilmiyor.
-- SSA (Social Security Administration) web sitesinden SSN kartini yenilenmesini isteme hakki var.
@Metty-Yalcin Selamlar, maalesef bir etkisi olmaz. Benim de babam Amerikan vatandaşı ve benle kardeşlerim de başvurumuzdan 9 ay sonra approve olduk ama bu bir şey değiştirmiyor.
Bekarlar için 7-10 yıl, evliler için 10-15 yıl gibi süreler veriliyor. Çok iyi avukatlara başvurduk ama hepsi de durumu deşitiremeyeceğimizi söyledi.
Benzer bir sorunda biz yaşıyoruz Eşimle birlikte aktif Türkiye'de yaşıyoruz burda oturum kartı aldık eşime amacımız bana vize çıkana kadar hiç yoktan NVC aşamasına gelene kadar birlikte olabilmek. Buna cevap vericek olur mu bilmiyorum Sponsorun Eşimin ABD İle ilişkisi çok kopuk 2021 ve 2023 tax returnlerini eksiksiz bir şekilde file etmiş. fakat 2022 ve 2024 yılını file etmedi. Çünkü geliri minimum filling olan 10.000$ altında olduğu için uğraşmadı aslında yaptığı şeyde bir sorun yok fakat bu bizim sürecimizi nasıl etkileyecek ABD'de değiliz bu tax'ları doldurmak istesek bile geçmişe yönelik tax return ABD'ye gitmeden nasıl yapacağız?
Bir diğer konu benim eşimin Amerika ile gerçekten fiziki bir bağının olmaması ailesi meksikada yaşadığı için hep meksikada kalmış amerikaya gitmiş çalışmış para kazanmış dönmüş ve genelde bu şekilde devam etmiş hiç kalıcı olarak yerleşmemiş ailesi orda olmadığı için
Banka Hesabı yok ABD Telefon numarası yok +1 numarası yok. Eyalet kimliği süresi muhtemelen biz NVC Aşamasına gelmeden dolucak Voter Register baktığımda sadece 1 kez oy kullanmış. Herhangi aktif bir Lease veya adres yok.Ve tüm bunlardan daha büyük sorunumuz eşimin kendi anne ve babası içinde Green Card başvurusunda bulunmuş olması bu süreçte şuanda devam ediyor ve biz I-130 Beklerken onların süreci şuanda NVC aşamasında Joint sponsor aşamasında ilerleyemediler henüz bu süreci ailesinin tuttuğu avukat yürütüyor benim sürecimi ise ben kendim yürütüyorum. Ama sorun şu ki bu süreçte zaten proof of domicile veriliyor. Yani ailesi vizeyi aldığında eşimin Amerikaya taşınması gerekiyor diye biliyorum. Bunu yapmazsa sıra bana geldiğinde NVC aşamasında bunu sorabilirler diye düşünüyorum.
Çok karışık bir durumun içerisindeyiz bunun için ne yapmalıyız aklımdaki tek fikir eşimin Ailesinin vizesi çıktığında eşimi Amerikaya yollamak ordayken telefon numarası,banka hesabı gibi düzenli bir hayat için adımları atması olabilir sanırım başka aklıma bir fikir gelmiyor... Siz olsaydınız ne yapardınız tekrardan yardımcı olan herkese teşekkürler...
Herkese selamlar arkadaslar.Yakın zamanda advance parol veya ı 512 ile türkiyeye gidip gelem varmıdır? Yardımcı olursanız cok sevinirim.Tesekkurler.
Merhabalar ben K-1 Nişanlılık vizesi başvurusu yaptım Dosyalarım evraklarım her şey tamam Ankara’dan gereken mail de geldi yalnız tek bir sorunum var size sormak istediğim merak ettiğim bir şey var.
Benim iki üç Sene önce başıma bir talihsizlik geldi. Bir arkadaşıma yardım edeyim derken arkadaşımın ricası üzerine hesabıma gelen parayı çekip arkadaşıma verdim ve istemediğim halde nitelikli dolandırıcık suçuyla yargılandım yargılanma sonucu Mahkemeden beraat aldım şu an elimde beraat kararı mahkeme kararı vardır. Ve aynı arkadaşım ile beraber aynı evde kalıyorduk evin kontratı benim üzerimeydi ben bir gün ailemin yanına gittim ve arkadaşımın kaldığı evi polisler basmış arkadaşımı ve kız arkadaşını almışlar bundan dolayı beni de fuhuş konusuyla ilgili Yargıladılar bu sebepten dolayı 45 gün ceza yattım ve dosya kapandı. Bahsettiğim her iki dosyanın da sonucu evrakları elimde mevcuttur. Saygıdeğer okuyucularım lütfen bana bu konuda bilgi verin.
Sizce ben ve Ds-160’ı doldururken mahkeme ceza soruları bölümünde geçmişimde hiçbir şey yaşamadım mahkemeye çıkmadım cezam yoktur diye işaretleyip vize görüşmesine adli sicil kağıdımın temiz bir şekilde götürüp hiçbir şey yokmuş gibi mi gireyim yoksa olanı biteni dolduracağım formda anlatıp bu dosyaların sonuçlarıyla birlikte vize görüşmesine yanımda mı götürüp açıklamasını yapayım hangisini yaparsam vizeyi alabilirim ya da hangisini yaparsam benim için geleceğim için daha iyi olabilir. E-Devletten adli sicil kağıdına baktığım zaman temiz çıkıyor ve arşiv kaydına baktığım zaman o da temiz çıkıyor vize görüşmesine sadece adli sicil kâğıdımı Götürsem ve hiçbir şey bahsetmesem sizce bir sorun olur mu orada kendileri herhangi bir araştırma yapıyorlar mı bu konuda bana bilgi verebilir misiniz teşekkür eder iyi günler dilerim.
@esat93 anladım şimdi daha mantıklı oldu. Eşiniz amerikan vatandaşı olunca F2a dan çıkmış dosya ve hızlanmış anladığım. Merak etmeyin yeni tarihiniz bence çok hızlı gelecektir.
@eray159 bence sizin NVC işlem yapabilme linkleriniz haziran itibariyle aktif olacak
merak etmeyin
@hulyaek, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@eray159 bence sizin NVC işlem yapabilme linkleriniz haziran itibariyle aktif olacak
merak etmeyin
Hiç böyle bir durum yaşayan birini gördünüz mü? Forumda çoğu yazıyı okudum ama benim gibi sitede hiç bir işlem yapamayan birini göremedim
Umarım dediğiniz gibi olur eğer haziranda yine aktif olmazsa ne yapmam gerekir? Son olarak vize bülteninde hangi tabloya bakmam gerekiyor? Üstteki mi alttaki mi benim durumumu kapsıyor?
@eray159 benim tavsiyem haziranı bekleyin hala işlem yapamıyorsanız nvc ye inquiry açın en doğru cevap oradan gelecektir, en gec 1 hafta içerisinde dönüyorlar maillere
@hulyaek Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Haziran ayında umarım bir aksilik olmaz ama dediğiniz gibi bir problem yaşarsam sizden yine yardım isteyebilir miyim?
@eray159 hepimiz her zaman birbirimize yardımcı olabilmek amacıyla buradayız
umarım haziranda yaparsınız işlemleri ve en hızlı şekilde DQ alırsınız
@episode245, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
Merhaba,
Nişanlıma greenkard çıktı. İkimiz de yeni mezunuz ve şu an çalışmıyoruz. Mülakattan önce nikah yaparsak ve vizeyi alamazsak bizi zorlayacak bir süreç olacağı için nişanlım vize aldıktan sonra nikah yaparsak benim işlemlerimin tamamlanması ne kadar sürer? 6 aylık Amerika'ya giriş zorunluluğu olan sürede benim evraklarım tamamlanır mı?
Maalesef kotu bir yontem... Hem zaten mulakatlarin eski hizina ne zaman donecegini bilmiyoruz, hem de siz sureci daha da uzatmis oluyorsunuz, ayrica evlilik sonrasi medeni durum degistigi icin esinizin de onceki vizesinin iptal edilip, kendisine yeni bir vize verilmesi gerekecek, ki bu bir kez daha vize ucreti odeyeceginiz anlamina geliyor. Hem para hem zaman olarak zarara girersiniz bu sekilde...
Eger ABD'ye beraber gelmeyi planliyorsaniz en ideal cozum ilk firsatta evlenip beraber surece devam etmek olmali.
@zytn, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
Merhabalar herkese, foruma yeni katıldım. Randevu tarihini bekliyorum. Umarım en kısa zamanda herkes Green card'a kavusur.
DQ: 11 Ağustos 2020
hosgeldiniz, vize surecinizde bol sanslar.
@esat93, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@hulyaek Teşekkürler cevaplarınız için çok sağolun. Eşim Amerikan vatandaşı, dosyamızı USCIS’e ilk gönderdiğimizde kendisi Green Card’a sahipti. Ocak 2021’de vatandaş oldu ve sonrasında USCIS’e mail attık vatandaş olduğunu bildirdik ardından önce Şubat ayında NVC’ye geçti dosyamız sonrasında da Mart ayının 17sinde randevu tarihini gönderdiler. Maalesef iptal oldu ama.. umarım dediğiniz gibi bir an önce yeniden verirler randevu. Mail bekliyoruz yine birkaç güne mail göndermeyi düşünüyoruz. Umarız herkesin istediği gibi bir an önce çözülür dosyaları.
Merak etmeyin, dosyanizdan kaynaklanan bir problem yok. Su an herkesin sureci dediginiz sekilde... Konsolosluktan mulakat icin tarih beklemeniz yeterli.
@eray159, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@hulyaek, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
merak etmeyin
Hiç böyle bir durum yaşayan birini gördünüz mü? Forumda çoğu yazıyı okudum ama benim gibi sitede hiç bir işlem yapamayan birini göremedim
Umarım dediğiniz gibi olur eğer haziranda yine aktif olmazsa ne yapmam gerekir? Son olarak vize bülteninde hangi tabloya bakmam gerekiyor? Üstteki mi alttaki mi benim durumumu kapsıyor?
Merak etmeyin bir sorun yok, dediginiz durumda olan baskalari da var. Herhalde NVC'nin kapasitesinden dolayi bu sekilde bir yavaslama yasaniyordur...
Merhabalar,
Sadece randevu bekleyenler için, duyduğum avukat ile teyit ettiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum.Detaylı araştırırsanız belki faydası olur. Şua n tüm süreci OK olupta, Ankara randevu bekleyenler başka ülkeden randevu alıp işleme devam edebiliyorlarmış. ki tecrübesi olan kişi TR konsolosluk kapalı olduğu için Ukrayna konsolosluğundan vizesini aldığını söyledi. Avukata sordum.
Ukrayna konsolsoluğu ile bu süreci hızlandıran olmuş. konsolosluk işlemi için Ankara dışında vizesiz olan balkan ülkelerinden birine çekmemiz doğru olur mu ?
CVP:130 onaylandiktan sonra DS doldururken baska konsolosluklarda mulakat talep edebilirsiniz. Sizin tercihiniz.
benim dosyam henüz onaylanmadığı için konsolosluk ile iletişime geçemiyorum belki deneyen ve vizesini alan olur.
Bilgilerinize. Kolaylıklar diliyorum.
@hope34 uygulanabilirliği varsa bu cok değerli bir bilgi. ne düşünüyorsun sevgili @crazycells . Mesela ben DQ almış, Ankara randevusu bekliyorum, diyebilir miyim şu aşamada ben daha az yoğun şu ülkede girmek istiyorum randevuya diye? Medical nasıl olur ki böyle bir durumda? Bilemedim. Araştırmak lazım
@hope34 uygulanabilirliği varsa bu cok değerli bir bilgi. ne düşünüyorsun sevgili @crazycells . Mesela ben DQ almış, Ankara randevusu bekliyorum, diyebilir miyim şu aşamada ben daha az yoğun şu ülkede girmek istiyorum randevuya diye? Medical nasıl olur ki böyle bir durumda? Bilemedim. Araştırmak lazım
Bu durum, sadece ilgili ulkedeki konsolosluk dosyanizi almayi kabul ederse mumkun olur... O nedenle direkt konsolosluga sorup ogrenmek lazim.
Ornegin, Turkiye'deki ABD konsoloslugu acik bir sekilde sadece Turkiye Vatandaslarina ve Turkiye'de yasal oturumu olan kisilere mulakat yapacagini belirtmis (hatta coronavirus nedeniyle son 14 gun boyunca Turkiye'de yasamis olma sarti da var).
Eger baska bir ulkede uzun sureli bulunacaksaniz veya oturumunuz varsa deneyebilirsiniz, ama turist olacaksaniz veya cok kisa sureli bulunacaksaniz o durumda konsoloslugun dosyanizi kabul etme ihtimali bence oldukca dusuk. Normalde de bu sekilde "consulate shopping"e izin vermiyorlar zaten.
Ama ozel durumu olan kisiler icin tabii ki denemekten/sormaktan zarar gelmez, ama umidinizi yuksek tutmayin bence.
@crazycells Çok teşekkür ederim.
Son bir grup sorum daha olacaktı mümkünse;
GreenCard Vize randevusu verilen kişilerden görüşmeye gidip de vizesini alamayanlar oldu mu, alamama nedenleri neydi ?
Vizeyi aldıktan hemen sonra evlenip eşini yanında götüremeyen var mı acaba ?
Ekim ayında randevular açılırsa 2020 kazanları öncelikli olur, yoksa bu yılın 8 Mayısında açıklananları mı çağırırlar?
Vize görüşmesinden sonra evlenip eşim için başvuru yaparsak eşimin işlemleri ne kadar sürede tamamlanır ?
Ben greencard almak için amerikaya giriş yapıp tekrar Türkiye’ye dönsem bir süreliğine, bu durumda vizem sıkıntıya girer mi ?
Casenumberım 6 binlerde şuan formu hâlâ doldurmadım. Doldurmak için ne kadar sürem var, formu doldurmam geciktikçe mülakata çağrılma sürem gecikir mi yoksa mülakatlar sadece casenumbera bakarak mı ayarlanıyor ?
Sıram 6 binlerde olduğu için, vizeyi alırsam ve hemen ardından evlensem eşime hemen form açtırabiliyor muyum? (Sıram önlerde, eşime vize kalır mı?)
Teşekkür ederim.
@crazycells ben de bu şekilde tahmin ediyorum, çok zor ve gerçekten mecburi özel şartların oluşması halinde mümkün görünüyor. teşekkürler cevap için, herkes için daha net oldu.
, Ankara randevusu bekliyorum, d
Pandemiden dolayı Ankara zaten vize vermiyor, özel bir durumdan dolayı denenebilir bence. siz denerseniz tecrübelerinizi bekliyoruz Hülya Hn. Umarım olur. birisi daha var sizin gibi randevu bekleyen araştırıyor, avukata da soracak NJ tarafında haber alırsam paylaşırım..
@esat93 Yeni tarihiniz belli oldu mu? Belli olunca buraya da yazabilir misiniz?
@hope34 böyle bir uğraşa gireceğimi sanmıyorum. yeterince yoruldum, bir de böyle bir çabaya inan ki gücüm yok
bekleyeceğiz artık, ne zaman olursa.
@episode245, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@crazycells Çok teşekkür ederim.
Son bir grup sorum daha olacaktı mümkünse;GreenCard Vize randevusu verilen kişilerden görüşmeye gidip de vizesini alamayanlar oldu mu, alamama nedenleri neydi ?
Vizeyi aldıktan hemen sonra evlenip eşini yanında götüremeyen var mı acaba ?
Ekim ayında randevular açılırsa 2020 kazanları öncelikli olur, yoksa bu yılın 8 Mayısında açıklananları mı çağırırlar?
Vize görüşmesinden sonra evlenip eşim için başvuru yaparsak eşimin işlemleri ne kadar sürede tamamlanır ?
Ben greencard almak için amerikaya giriş yapıp tekrar Türkiye’ye dönsem bir süreliğine, bu durumda vizem sıkıntıya girer mi ?
Casenumberım 6 binlerde şuan formu hâlâ doldurmadım. Doldurmak için ne kadar sürem var, formu doldurmam geciktikçe mülakata çağrılma sürem gecikir mi yoksa mülakatlar sadece casenumbera bakarak mı ayarlanıyor ?
Sıram 6 binlerde olduğu için, vizeyi alırsam ve hemen ardından evlensem eşime hemen form açtırabiliyor muyum? (Sıram önlerde, eşime vize kalır mı?)
Teşekkür ederim.
su arkadaslar genelde red aliyorlar:
adli sicil kaydinda sucu olan ve 6 aydan uzun hapis yatan arkadaslar, ya da para cezasina cevrilmesine ragmen 1 yildan fazla ceza alan arkadaslar, (eger adli sicil kaydinizda suc varsa, mahkeme kayitlarini ve ingilizce tercumelerini de konsoloslukta yaninizda goturmelisiniz, vizeye uygunluk durumunuza dosyaniza bakan konsolos karar verecek), formlarda ya da belgelerde sahtecilik yapan arkadaslar, yanlis bilgi veren ya da onemli bilgi saklayan arkadaslar (bu ortaya cikarsa)...
ayrica bu baslik DV basligi degil, kendi surecinize ait baslikta sorularinizi sormalisiniz.
F2A sureciyle ilgili bilgi surada:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-surecleri-green-card-sahiplerinin-es-ve-cocuklari
@hulyaek Merhabalar bir kaç gündür giremedim kusura bakmayın. Evet yeni tarihimiz belli oldu 28 Mayıs Cuma günü mülakata girdim. Vizemizin onaylandığını 5 gün içerisinde PTT ile geleceğini söylediler. Şuan heyecanla beklemedeyiz