• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. eray159
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 4
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 49
    • En İyi 12
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

eray159

@eray159

12
    İtibar
    28
    Profil Görüntülemeleri
    49
    Takipçiler
    4
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

eray159 Takip etme Takip Et

eray159 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)

@crazycells, içinde söyledi: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)

Ayrica yukarida bahsedilen kefilin (sponsor olan kisinin) maddi yeterliligi de bulunmali. USCIS ve DOS, kefilin maddi yeterliligine bakarken federal yoksulluk sinirinin minimum %125'i kadar yillik kazanci olmasini bekler.

alt metni

Tabloda family size'a bakarken basvuran kisiyi de hesaba dahil etmelisiniz. Misal, kefil evliyse ve bir cocugu varsa, bu durumda kendi ailesi 3 kisiden olusuyor demektir ve eger basvuran kisi bekar bir bireyse, toplamda 4 kisi icin kefilin yillik kazanci en az $31.375 olmali.

Eger kefilin maddi kazanci bu sinirin ustunde kalmiyorsa basvuran kisi ortak baska bir joint sponsor bulabilir.

Merhaba anlamadığım bir şey var. Bu tablo %125 eklenmiş hali mi yoksa bunun üstüne mi ekleyeceğiz? Beni babam aldıracak kendisi orada tek yaşıyor ama Türkiyede de 2 kardeşim var sadece ben gideceğim için babam ve kendimi hesaplayıp aileyi 2 kişi olacak şekilde mi yapmam lazım onu tam olarak anlayamadım açıklayan olursa çok sevinirim

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      E
      eray159
    • RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)

Green card mülakatına giderken veya siteye yüklenen belgelerde askerlikle ilgili bir şey gerekiyor mu? Tecilim 31 aralıkta bitiyor uzatma şansım da yok bakaya olsam problem olur mu?

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      E
      eray159

@crazycells görmemiştim onu. Teşekkür ederim

E
      eray159

@crazycells hayır, birth certificate istiyorlar

E
      eray159

I-864 formunu nasıl doldurmamız gerekiyor bilgisi olan var mı? Türkçe bir video aradım ama bulamadım maalesef

E
      eray159
    • RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

@crazycells https://hizliresim.com/nrSgv6 ekran görüntüsü almıştım. Sadece burada yazan ücreti ödedik başka bir ödeme görünmüyordu. Abiminki de var ona giriş yapınca bu ekran var ama altta bir tane de 325$ ödeme yapılması istenen kutucuk var. O bende yoktu. Bir anormallik mi var sizce?

E
      eray159

I-864 hakkında bilgilendirebilecek biri var mı? Doldurmamız gerekiyor yanlış yapmak istemiyorum

E
      eray159

@crazycells not paid yazan yere tıklanmıyor daha doğrusu sayfada mesajlar dışında hiç bir yere tıklanmıyor. Mail atmak dışında bir yol yok sanırım çünkü bu benim düzeltebileceğim bir problem değil sanırım. Mail olarak ne yazayım yardımcı olur musunuz? Çok sevinirim

E
      eray159

@crazycells görmediniz sanırım 😞

E
      eray159

@crazycells çok teşekkür ederim yani 01 şubat 16 yazan benim için geçerli 🙂

E
      eray159

eray159 tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells En azından bütün işlemleri bitireyim en sona mülakat tarihimi beklemem kalsın istiyordum. Bu arada bültendeki aile vizesiyle alakalı olanın B. yazan tablosuna bakıyorum. üsttekinin neyle alakalı olduğunu bilmiyorum üsttekinde daha benim tarihim current olmadı belki onunla alakalı olabilir diye düşünmüştüm

E
      eray159

@crazycells Merhaba benim dosyam 2 yıldır nvc'de ama hiç bir işlem yapılamıyor daha önceden de konuştuk kendimi hatırlatmak için yazdım. F2B vizesi benimki ama hala bir ilerleme yok bültende benim tarihime sıra geleli birkaç ay oluyor ama bir farklılık yok 'start now' yazan buton hala aktif değil. Onlara yazmak istiyorum ama bu konuda yardım eder misiniz? Tam olarak ne yazmam gerekiyor? Daha önce 3 kere yazmıştım ama her seferinde aynı maili gönderiyorlar bana.

E
      eray159

@hulyaek tam olarak ne yazmam gerekir? Yazılan mailleri dikkate alıyorlar mı?

E
      eray159

@hulyaek Merhaba nvc’e girdiğimde hala herhangi bir değişiklik yok benim durumumda hazirana girdiğimiz için ilerleme olur sanıyordum. Ne yapmamı önerirsiniz?

E
      eray159

@hulyaek Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 🙂 Haziran ayında umarım bir aksilik olmaz ama dediğiniz gibi bir problem yaşarsam sizden yine yardım isteyebilir miyim?

E
      eray159

@hulyaek, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)

@eray159 bence sizin NVC işlem yapabilme linkleriniz haziran itibariyle aktif olacak 🙂 merak etmeyin

Hiç böyle bir durum yaşayan birini gördünüz mü? Forumda çoğu yazıyı okudum ama benim gibi sitede hiç bir işlem yapamayan birini göremedim 🙂 Umarım dediğiniz gibi olur eğer haziranda yine aktif olmazsa ne yapmam gerekir? Son olarak vize bülteninde hangi tabloya bakmam gerekiyor? Üstteki mi alttaki mi benim durumumu kapsıyor?

E
      eray159

@hulyaek merhaba, vize bülteninde haziran ayının planları açıklanmıştı geçenlerde. 1 haziranda mı orada yazan tarihler aktif olacak yoksa mayıs ayında mı aktif olmaya başlıyor?

E
      eray159

@crazycells, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)

@eray159, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)

@crazycells, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)

@eray159, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)

Merhaba haziran ayının bülteni açıklanmış. Ben f2b kategorisindeyim başvuru tarihi 6 ağustos 16 ve şuan haziran bülteninde f2b için 15 ağustos 16 görünüyor nvc’de giriş yaptığımda hala herhangi bir işlem yapamıyorum acaba hazirana girdiğimizde mi işlem yapabileceğim?

Yakin zamanda NVC dosyanizi isleyecek demektir, NVC'den haber beklemeniz gerekiyor.

Sadece ABD icinde olanlar bu tarihlere gore kendileri I-485 ile surece baslayabiliyor, ABD disinda olanlar ise NVC'nin direktiflerini beklemeli...

Evet ama bahsettiğiniz direktifleri 2019 yazında almıştım ben eve mektup ve mail yolladılar nasıl yapacağıma dair. Ama giriş yaptığımdan beri işlem yapılamıyordu. Daha önceden size sormuştum bültenden tarihimin gelmesini beklemem gerektiğini söylemiştiniz.
      Önceden aşağıya attığım fotoğraftaki şekildeydi ödeme yaptık sonrasında herhangi bir şey olmadı sadece belgelerin kabul edildiği ile ilgili bildirim aldık ds-260 ve benden istenen diğer belgeleri yüklemem için ödemem gereken 325 doları ödeyemedik çünkü o ödeme yeri açık değil yaklaşık 2 senedir bekliyorum hala

nrSgv6.jpg - Hızlı Resim

nrSgv6.jpg - Hızlı Resim

Bu görsel, Hızlı Resim'e 10 Mayıs 2020 tarihinde yüklendi, 1242×2208 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: nrSgv6

Bu da şuanki son durum bir yıldan fazla zaman oldu görüntü böyle ne zaman girsem bir değişiklik yok

9fhz6gh.jpeg - Hızlı Resim

..

Su an ABD'de misiniz?

Bahsettiginiz giris sisteme giris mi? Yoksa ABD'ye giris mi?

Hayır hayır Türkiyedeyim şuan, siteden bahsediyorum 🙂

E
      eray159

Merhaba haziran ayının bülteni açıklanmış. Ben f2b kategorisindeyim başvuru tarihi 6 ağustos 16 ve şuan haziran bülteninde f2b için 15 ağustos 16 görünüyor nvc’de giriş yaptığımda hala herhangi bir işlem yapamıyorum acaba hazirana girdiğimizde mi işlem yapabileceğim?

Yakin zamanda NVC dosyanizi isleyecek demektir, NVC'den haber beklemeniz gerekiyor.

Sadece ABD icinde olanlar bu tarihlere gore kendileri I-485 ile surece baslayabiliyor, ABD disinda olanlar ise NVC'nin direktiflerini beklemeli...

Evet ama bahsettiğiniz direktifleri 2019 yazında almıştım ben eve mektup ve mail yolladılar nasıl yapacağıma dair. Ama giriş yaptığımdan beri işlem yapılamıyordu. Daha önceden size sormuştum bültenden tarihimin gelmesini beklemem gerektiğini söylemiştiniz.
      Önceden aşağıya attığım fotoğraftaki şekildeydi ödeme yaptık sonrasında herhangi bir şey olmadı sadece belgelerin kabul edildiği ile ilgili bildirim aldık ds-260 ve benden istenen diğer belgeleri yüklemem için ödemem gereken 325 doları ödeyemedik çünkü o ödeme yeri açık değil yaklaşık 2 senedir bekliyorum hala

nrSgv6.jpg - Hızlı Resim

nrSgv6.jpg - Hızlı Resim

Bu görsel, Hızlı Resim'e 10 Mayıs 2020 tarihinde yüklendi, 1242×2208 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: nrSgv6

Bu da şuanki son durum bir yıldan fazla zaman oldu görüntü böyle ne zaman girsem bir değişiklik yok

..

E
      eray159

E
      eray159