Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@Özgenç çok çok hazır hadi desem bavulları hazırlarlar iki dakikada o derece😀

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Özgenç müziksiz olmaz giderken müzik çalalım

• @ayvalik10 👍anladım,teşekkürler bakacağız artık o kadar çok değiştiki bende 40 yaşındayım hatırlaya çalışıcam 😉👍

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@b2cberrak green kart başvuru yaşı 16 yaş başlıyor ondan öyle soruyor

• @bidünya aynen benim oğlumda hazır. 😁😊

• @ayvalik10 e tabi müziksiz olmaz💃💃🤸♀

• ⭐⭐⭐⭐

Resmen aylar, haftalar, günler tükendi kaldı saatler... Son 58 saat...

• benim kızım da çok hazır sadece bölge seçimimi eleştiriyor, çünkü sıcaktan nefret ediyor bende soğuktan anne kız bu kadar zıt olabiliriz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ozlemmm ozaman kümeler konusuna dönersek iki kümenin kesiştiği yerde ki eyaletlere bakın kuzey soğuk güney sıcak ona göre ayarlayın

• @Özgenç benim 6,eşimin 3.

• @ozlemmm biz ailece sıcak sever olduğumuz için hiç zorlanmadık😊deniz güneş tatil havası var😊

• @ozlemmm benim kızımda dünden hazır valla,hakkımızda hayırlısı🙏

• işten çıkıp denize gitme hafta sonlarını tatil edasın da geçirme hayallerim var.

• @b2cberrak sizinde çok olmuş. İnşallah bu sene o senedir. Birde şu öylesine katışdım diyenelere çıkıryorya sinir oluyorum. Ne imkan , ne istek var pat ilkinde kazanıyorlar.

• @Özgenç eveett yıllardır kıskançlıkla😁okuyorum o ilk seferde ve hiç umtunfa olmayanlara çıkanları...

• @ozlemmm öncelik bizim hayallerimiz. 40 yaşından sonra hayallerimizi gerçekleştirme imkanıız olmuş kaçırmayalım. Onlar büyünce istedikleti yere taşınsın demi 😍😁

• ⭐⭐

@Özgenç eee kime niyet kime kısmet benimde 4. Başvuru inada bindi ama kısmet

• @b2cberrak hiç umrunda olmayanlara çıkanları☺

• @b2cberrak ayne bende öyle😁çatladım kıskançlıktan😁

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |