@semavi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@semavi niye olsunki boyle? Normalmi bu? Sonra ulke Coker bugunku gibi.Ahlak Sanat ahilik biter.durust insanlar kacacak yer ariyor. Tanri insan hakki yiyen ates yemis olur diyor.madem herkes bu kadar musluman neden bu pislik dolayli olarak hos gorunebilirki.Bizler odunum bile egri olmasin diyen pir sultanin soyu.Bu rezillikleri Kabul edemez.Tanri aklimizi muhafaza etmemize yardim etsin Amin.yani bir Turk olarak kapikulenin otesine ciktik benzin Eu vatandasina 2 sana 3 patlatir bizim millet kafir edebiyatini
Vatandasa inanilmaz vergiler yukle, inanilmaz zamlar inanilmaz cezalar.... Rezalet bir vergi sistemi vs vs...
Kasa hic bir zaman kaybetmez derler kumarda...
Devletin kasasi kaybetmek istemez. Ustelik elinde kolluk kuvvetleri zabita vs hersey var... Yani kaybetmemek icin her yolu dener...
Vatandasta kasasina kaybettirmek istemez... Devlet gaddar olursa her acigi kollar ve kasasini korur... Devlet citayi ne kadar uste koyarsa vatandasta o kadar uste koyacaktir kazanc citasini... Gecen bir forumda ikinci el fiyatlari cildirdi diye tartisma vardi arabalarda... Kimisi keyfi ilanlar falan demis... Durum basit halbuki... Makas fazla... Eskiden 5-40 bin arasinda olan C segmenti arac makasi suan 15-150 arasinda geziyor... Vatandas 'devlete' ayak uyduruyor...
Senin soru yonelttigin mesaji Tasvip icin yazmadim ... Normallesen bir durum olma yolunda anlaminda yazdim. Tasvip etmem mukun degil...
Sahsi durumumu aciklayayim. malum arabarla ilgili birisin... HErkes 'mercedes bakimi pahalidir, toyota ucuzdur' der burada... KOCA BIR YALAN bazi durumlarda...
Mercedes yag fazla alir... Kalaninda ise parcalar yakin fiyatli...
Mercedes ML550 8 silindir aracin buji degisim Lexust RX yada Highlanderdan falan daha kolaydir...
Ben genellikle sattigim araclara hizmet verdigim icin 'buji degisimi' fiyati veriyorum ve hangisi daha uzun suruyorda ona daha cok charge ediyorum... Yani mercedese Toyota'dan daha ucuz!!!
Bu tarz durumlari ise asla Tanri, Allah , din vs uzerinden aciklamam... Bir kisi bana dindarligini hissettiriyorsa bana goe dindar degil dinbazdir... Ticaretinde dini olmaz benim gozumde. Ahlaki olur...
(Sana hitaben yazmadim yanlis anlama)
kasa hiç bir zaman kaybetmez zaten abi bir kumarcının oğlu olarak teyit edebilirim