DV2021 Bekleme Odası
-
3ay3jafta3gun
-
@Emir600RR, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Unutmaya çalıştım Greencardı ama elimden bu kadar geldi üzgünüm 23 Kasım 2019'da başladığım yolculuk herhalde 11 Ocak 2020'de son buluyor yahu düşünmeden edemiyorum :D
hikaye tam olarak nedir acaba imzanızdada olan merak ettim..
-
@Ayvaz-Azizov sizce bir anlamı olmayabilir.amerika lotery bırakmış artık programa geçmiş.son lotrey başvuranları biz olabiliriz.Allah yardımcımız olsun.
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Ayvaz-Azizov sizce bir anlamı olmayabilir.amerika lotery bırakmış artık programa geçmiş.son lotrey başvuranları biz olabiliriz.Allah yardımcımız olsun.
abi sakin ol :D gelecek yılın kitapçığının açıklanmasına daha 8 ay var :D
-
@Rhonster inşallah dediğin gibi olur yoksa işmiz iş.☺
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster inşallah dediğin gibi olur yoksa işmiz iş.☺
kendini geriyorsun abi sadece önüne bakman yeter boş ver gerisini
-
Bu ileti silindi! -
@clourpoint Tamam, Inşallah en çok isteyen kazanır, sizde dahil. Ben ne dedim ki? :-)). Program yaptıklarına göre belki daha kolay, belkide farklı bir şey olabilir.
-
@clourpoint İnşallah devam eder. Ben sadece bence bir önemi olmaz yazdım. Bu yıl ki başvuranlara önemi çok olmayabilir belkide, ama gelecek yılları bilemeyiz. :/
-
Bence program olması daha iyi mesela dil şartı gelmeli dil bilmeyen birisini çok zorluk çeker gitmek isteyenler de başvurmadan önce ingilizcelerin geliştirirler böylece öylesine başvuranlar da azalır.
-
Program
Dedigi yalnizca pasaport uzerinden kontroldur bence . Sebebi ise daha once gc alip gidenin usada bomba patlatmasi... yani pasaport sayesinde backround check yapilir... diye dusunuyorum... onun disinda sen doktorsun gel denilecegini dusunmuyorum cunku bu amerikanin firsat esitligine aykiri..pasaport ise firsat esitligi olayi degil , sadece kotu niyetli kisilerin ulkeye girisini engellemek... herkeze bol sans -
@dmr amazon flex yada uber yparken arabaya binmeden öncekaçtane müşterin toefl puanını soruyor buradan giden müdürler ceoların toefl olduda ne oldu @redsat2000 mesela bence bu düşünce de yanlışlık var.
-
Dil bilmeyenle obsesif kompulsif muslumanlari bastan elemeleri lazim.alacaklari adamin koyune kadar bakmalari lazim.Bir tc vatandasi eskaza orda bomba patlatirsa hepimizi paket ederler
Rab niyetimiz iyiyse bize acisin -
Amerika crime olayların son 5 yılında Türkiyeden gelen cahil dil bilmeyen bir kişinin verdiği zararlar mı çok yoksa kendi vatandaşın verdiği zararlar mı ki buna okul baskınları dahil bir araştırın bakalım
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Dil bilmeyenle obsesif kompulsif muslumanlari bastan elemeleri lazim.alacaklari adamin koyune kadar bakmalari lazim.Bir tc vatandasi eskaza orda bomba patlatirsa hepimizi paket ederler
Rab niyetimiz iyiyse bize acisinabd de kaç eyaletin resmi dili ingilizce ? peki latin amerikalılar ve diğerleri dil bilmeden nasıl geçinebiliyorlar öyleyse ? bir kişi patlattı diye bomba herkesin ipini kesmezler anca senin kafadakiler düşünüyor bunu nedense.
-
Benim duyduguma ve basinda okuduguma gore, Maryland'de 2007 yilinda yakalanip tutuklanan genc bir Turk vardi. Sucu birden fazla tecavuzdu. Omur boyu hapis cezasi aldi.
Birde yine 2007 de New Jersey'de tutuklanan bir baska Turk vardi. 6 kisi oradaki askeri us hakkinda bilgi toplamak, harita falan cikartmaktan dolayi tutuklanmisti, biriside Turk'du diye okumustum. Yanlis hatirlamiyorsam, 33 yil hapis almisti.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Amerika crime olayların son 5 yılında Türkiyeden gelen cahil dil bilmeyen bir kişinin verdiği zararlar mı çok yoksa kendi vatandaşın verdiği zararlar mı ki buna okul baskınları dahil bir araştırın bakalım
Doğru söze ne denir
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum