Amerika 'da hangi suları tercih ediyorsunuz ?
-
@benmari oncelikle kapali birçok suyu alıp içtim fakat bana nerdeyse hepsi çeşme suyu gibi geldi. Sonra cesme suyunu denedim emin ol kapalı sulardan tadı daha iyi. 2 aydır çeşme suyu içiyorum hicbir yan etkisini de görmedim. Membaa suyu gibi içtikçe insanın içesi geliyor :) Tabi bunu Houston ve bulunduğun bölge için söylüyorum.
Bulunduğunuz bölge çeşme suyu içebiliyorsa bence plastik kapali plastik kaplara girmiş sulardan daha iyi.
-
Aquasana musluk filtresi. Abone olursaniz her 6 ayda bir yedek filtre gonderirler. 99% filtreleme yapiyor.
-
tabiiki zemzem
-
amerikada yerleşik düzene geçene arkadaşlarım suyun diğer içiceklerden çok pahalı olduğu için tercihinin düşük olduğunu söyledi bu doğru mu??
-
@sevgillisevgi, içinde söyledi: Amerika 'da hangi suları tercih ediyorsunuz ?
amerikada yerleşik düzene geçene arkadaşlarım suyun diğer içiceklerden çok pahalı olduğu için tercihinin düşük olduğunu söyledi bu doğru mu??
"Designer water" gibi bir saçmalık çıktığından beri böyle bir şey olabilir. Smartwater, Voss, Fiji vb gibi anlamsız pahalı sulara para vermeyip normal içme suyu veya kaynak suyu içseler böyle bir şey olmaz.
Bence sorun suyun pahalı olması değil, gazlı ve şekerli içeceklerin aşırı ucuz olması. 24'lü kutu Coca Cola 3-5 dolara satılıyor. Biz 32'li Ozarka suyu 4-5 dolara alıyoruz.
-
Evdeyken genelde musluk suyu iciyordum. Disardayken de Nestle tercih ediyordum.
-
@sevgillisevgi, içinde söyledi: Amerika 'da hangi suları tercih ediyorsunuz ?
Vending machinelerde kucuk pet sise suyun $1,5 ve ayni boy Coca Cola'nin $1 oldugunu gormuslugum var.
-
75 cent coke vb urunlerin oldugu vending machinelerde var. Ben o tur urunler tuketmedigim icin cok ilgili degilim ama cok ucuz yani.
Bu arada bira 24lu sisede budweiser, yuengling, busch, miller falan $20. Veya 30lu kutuda olanlarda ayni para. (ilgilisine) :)
-
Lidl’da satılan kaynak suyu ile bir süredir devam ediyoruz. Öncesinde Sam’s club’dakini alıyorduk.
-
Biz bazen damacana bazen sise bazende dolptan filtre edilmis tuketiyoruz. En son bir kagit gelmisti, en iyi suyu secilmis bulundugumuz bolge 2018de sanirim. Direk cesmeden tadini begenmesemde , filtre edince falan gidiyor bir sekilde.
Genelde icmeye aliyoruz, filtreyi caya kahveye kullanmaya calisiyoruz...
-
@sadriabi o zaman doğru söylüyorlar :)
-
Arkadaslar, siselenmis fabrikasyon sularin daha saglikli olduguna dair genel bir algi var. Ancak izledigim birkac youtube videosundan sonra benim bu algim degisti. Malesef plastik bazli coplerin akarsulara karismasi nedeniyle bilim adamlari piyasada satilan siselenmis fabrikasyon icme sularinda microplastik partikuller buluyorlar. Karamsarliga sevketmek istemem ama bilin istedim. Youtube da asagidaki linkini biraktigim videolar gibi onlarcasi var.
https://www.youtube.com/watch?v=NyYa45sz2-U
https://www.youtube.com/watch?v=ChHbZOTaXfc -
Poland Spring Water
-
Poland Spring iciyoruz. Costco da 40li 500 ml fiyati $4.99
-
Herkese Selamlar hayırlı kandiller 2021 senesi için güncel tutalım sevgili dostlar.
-
PurAqua Spring Water aliyoruz Aldi'den. Bpa free sise oldugu icin tercih etmistik tadinda da bir sorun yok. Oncesinde Crystal Geyser denemistik ama icemedik, cesme suyu gibi geldi bize tadi. Cay yemek vb icin cesme suyunu kullaniyorum Nj'de.
-
Aquasana water filters kullaniyoruz. 2010 yilindan bu yana. Cok memnunuz, 6 ayda bir otomatik yeni filtre gonderiyorlar $55 her seferinde. 99% temizliyor suyu. Baska hic su almamiza gerek yok.
-
Bu arada Turkiye'deki anne-babamiza da cesme suyu icin Aquasana filtrelerden alip goturduk, yillardir kullaniyorlar. Her gittigimizde yedek filtreler alip goturuyoruz onlar icin. Onlar da cok memnunlar.
-
İki hafta önce Amazon'dan iSpring marka arıtma cihazı alıp monte ettim. Artık evde şişe veya damacana su kullanmıyoruz. Suyun tadı gayet güzel. Montajı çok kolay.
-
Birçok farklı marka suyu içtim. Özellikle Amerika’ya ilk geldiğinizde suyun tadının çok farklı olduğunu bırakın sadece su içerek anlamaktan Coca-Cola, RedBull gibi ürünlerin bile sudan kaynaklı tatlarının çok farklı olduğunu anlayabiliyorsunuz. Tabi zamanla alıştıktan sonra buradakilerin de normal bir tadı olduğunu düşünüyorsunuz. Ancak su konusuna gelince “Dasani” marka suyun Türkiye’deki suyun tadına en yakın su olduğunu düşünüyorum. Özellikle bu markayı alıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum