@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2027 Sohbet Odası
-
@mertcank34 bu kadar hayalci olmayin bitti iste. Trump 2028'e kadar baskan. O oldugu surece bu cekilis kapali olacak. Ondan sonra da Allah kerim. Siz bence unutun bu cekilisi bir kac yil daha. En azindan 2029'a kadar. Baska vize turlerine bakin.
-
@lamak-sadla bakarsın 10 güne trump mefta olur hayat bu belli mi olur.
-
@dogan28 Trump dua et olmesin cunku yerine J. D. Vance gelecek o daha da kotu. Amerika'da bir baskan olurse yerine yardimcisi gecer. O gelirse tum Musluman ulkelere vizeyi de zorlastirir. Tum kapilari kapatir.
-
Bu ileti silindi! -
@mertcank34 Dv27 atlanması mümkün olabilir hocam. ne zaman başlatıp yetiştirecekler, DV28 ile başlarlar artık. Hayırlısı neyse o olsun.
-
Ben her zaman şunu söylerim... Bir yola çıkıp güzellikler bulmakta var yolda araba çarpıp ölmekte ... O yüzden o yola çıkmadım diye üzülmek yerine hayırlısı bu demek daha doğru olur diye düşünüyorum.. Hayırlısı ile önümüzdeki senelerde tanrının bize mümkün kıldığı doğru zaman doğru yer olması dileği ile olur..

-
Dv27 olmayacaksa bari dv28 için x2 kazanan açıklasalar 50 bin kazanan oluyorsa 100 bin olsa buda işimize yarar
-
@yusuf-çetin dv28 de olmayacak.
-
@lamak-sadla LÜTFEN burada ispatı olmayan tamamen kişisel olumsuz düşüncelerinizi yazmayın ozaman sizler eylül 2028 kadar foruma gelmeyin ne de olsa dv 2029 olacak diyorsun. Kaldı ki ekim mülakatların başlamaması için resmi bir açıklama gelmedi. Bu mülakatların tarihi ile ilgili gecikme olmayacak diye şubat ayı gibi açıklama yapıldı. Ondan dolayı LÜTFEN burada olan kişilerin morallerini bozmayınız. Eğer ispatınız yada deliliniz varsa burada paylaşın.
-
@lamak-sadla sizin sorununuz nedir tam olarak? Belli ki kişisel bazı problemleriniz var onu anladık ama negatif enerjinizi buraya yansıtmazsanız iyi olur. Biliçli yorum yapmak ayrı, mantıklı bir öngörü yapmak ayrı, ama sizin yapmaya çalıştığınız şey bambaşka bu rahatlıkla yansıyor

-
@güneşinkızı hah agzin bal yesin
adam her yere negatifligini bulastiriyo ya -
ispatimi hemen soyluyorum; Green card cekilisleri 1990 yilindan beri (35 yildir) suregelmekte. 2025 yilinda program askiya alindi. Askiya alinma sebebi Trump'in "gocmen politikasi". Trump gorevi birakmadigi surece bu program askida olmaya devam edecek.
Trump veya cumhuriyetciler bir sonraki secimi kaybederse yeni baskanin gorevi devralacagi tarih 20 Ocak 2029.
Umarim aydinlatabilmisimdir. Saygilar.
-
@yusuf-çetin maalesef buda olacak bir şey değil kaldı ki dv28in bile açılacağı muamma durumda
-
@lamak-sadla bu düşünce vardı ancak kendi başına askıya alma yetkisi yoktu. Ancak okul baskınını yapan kişi green kart ile gelmiş olan birisi olduğu için trump eline koz geçti ve bu sadece düşünce de olan olayı aktif hale getirdi. Ancak bu soruşturma olumsuz bir olay yaratmadı ki gıdım gıdım bile olsa yeni başvuru hakkında adımlar atılıyor. Kaldı ki sen ne zaman yaparsan yap çekilişi ekim 2026 öncesinde mülakata giremeyeceğin için daha 6 ay var. Ondan dolayı aceleleri yok. Geçmişte de mayıs ayında ki çekilişi iptal edip tekrar yanlış hatırlamıyorsam temmuz da tekrar çekilmişti. Ondan dolayı green kart olayının en sıkıntılı olayı olan bekleme modu şu anda aktif halde.
-
Bugün yine bir kutsal çarşamba günü hayırlısı olsun inşallah

-
hergün giriyorum bir haber açıklanacak diye şimdide biden döneminde verilen grencardları ve göçmenlik başvurusu yapıp karar çıkan dosyaları tekrar incelemeye almışlar
kaynak: https://x.com/USCIS

-
Kabak tadı vermeye başladı artık hani sabrediyorum bi şekilde umudum var ama haddinden fazla uzun sürdü bu iş
-
Bu ileti silindi! -
@T-C-Kubilay-Dikici İşte böyle izliyoruz haberleri acı bir şekilde...

-
@T-C-Kubilay-Dikici biden doneminde kacak gelenlere verilen greencardlilari incelemeye aliyolar. Biden doneminde baya kacak gelmisti.
Benzer Başlıklar
134
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k