Bugün işyerin de tek başıma otururken düşünüyodum yarın gc açıklanacak ama yine iş yerinde tek başıma olacam ve eşim olmadan bakacaktım bugün iş yerindeki abi aradı yarın vardiyaları degişelim benim yerime gece gel dedi ve eşimle beraber bakma fırsatı dogdu vardır bi hayır inşallah 
yusuf çetin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Dv27 olmayacaksa bari dv28 için x2 kazanan açıklasalar 50 bin kazanan oluyorsa 100 bin olsa buda işimize yarar
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Çekilişte kazanırsam ds260 hemen doldurup mülakat dan önce de pasaport başvurusu yapıp sonra ekletmeyi düşünüyodum birisi öyle yaparsan ds260 Formun en sona düşer mülakat çagırmazlar dedi
yusuf çetin tarafından gönderilen son iletiler
-
Dv27 olmayacaksa bari dv28 için x2 kazanan açıklasalar 50 bin kazanan oluyorsa 100 bin olsa buda işimize yarar
-
Geçen sene yani 2025 te olsaydı başvuracağımız 2027 için mi oluyordu
-
Aga şimdi degilde ne zaman ha ne zaman genç yaşımda çıkmayacaksa napayım 30 dan sonra çıksa neyime yarar
-
Soy ad yerine tıklanmıyor herkeste mi öyle numarayı felan yazıyorum
-
@failunmefailun tamam işte son 5 yılda 50 bini geçerse sıkıntı oluyomuş son yıllarda çok fazla kaçak oldu kotayı dolduracaklar
-
Youtube de Deniz meltem kanalı yeni video atmış ilerki yıllarda Türkiye de çekilişe katılamayan ülkeler arasına girebilir diye fazla kaçak göç oldugu için öyle bişi yaparlar mı acaba
-
Bugün işyerin de tek başıma otururken düşünüyodum yarın gc açıklanacak ama yine iş yerinde tek başıma olacam ve eşim olmadan bakacaktım bugün iş yerindeki abi aradı yarın vardiyaları degişelim benim yerime gece gel dedi ve eşimle beraber bakma fırsatı dogdu vardır bi hayır inşallah

-
RE: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
Arkadaşlar 2 soy isim yazılıyor mu eşim kızlık soy adını da kullanıyor
-
@hdemircanusa tamamdır teşekkürler
-
Çekilişte kazanırsam ds260 hemen doldurup mülakat dan önce de pasaport başvurusu yapıp sonra ekletmeyi düşünüyodum birisi öyle yaparsan ds260 Formun en sona düşer mülakat çagırmazlar dedi