Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@randomlyselected Merhabalar bu tarz soruları ilgili konu başlığında sorarsanız cevap alabileceğinizi düşünüyorum

https://yesilkartforum.com/forum/category/89/öğrenim-vizeleri-f-m-ve-j

• @ari-luli Ayrica boyle paralarla Ankara Anlasmasi ile is kurmak veya ustune bir o kadar daha koyup Amerika'da E-2 ile is kurmak da dusunulebilir.

• Çıksaydı çok güzel planlarımız vardı ama hayırlısı olsun. Bizim bilmediğimiz bir sebebi var ki çıkmadı diyoruz. Sizde moraller nasıl?

• Herkese iyi akşamlar diliyorum birçok duygu ve düşüncelerimi burada paylaştığım içim bugün yeni sürece girdiğimi de sizlerle paylaşmak istiyorum,İzninizle.
    Bugün itibarıyla eb3 vizesi için başvuru yapmış bulunmaktayım, burada hem gc çekilişi hakkında hem de Amerika hakkında birçok şey öğrendim belki Amerika’ya gitsem bile yıllar sonra öğreneceğim çoğu şeyi buradaki değerli büyüklerim sayesinde öğrendim Amerika’da askerlik,çekiliş sonrasında yapılması gerekenler, dosya taşıma dosya taşıma olursa maliyet,süreç, sayısız mülakat deneyimi ve daha birçok şey bana kattıklarınız için emeği geçen yardımı olan sorduğum sorulara özenle uzun uzun cevap veren herkese çok teşekkür ederim çok sağ olun.Tekrardan çekilişi kazanan herkesi tebrik ederim süreci tamamlayıp Amerika yolcusu olan herkese en içten duygularımla tebrik ediyor yeni hayatlarında ve başarılar diliyorum.Güncel olarak Amerika’da yaşan değerli büyüklerim ve arkadaşlara da amerika’daki hayatlarında aileleriyle beraber başarılar mutluluklar sağlıklı huzurlu bir yaşam diliyorum .Ve ve Çok Çok Sevgili dava arkadaşlarım çekilişi çok isteyip ancak kazanamayan ancak gerçekten isteyen gitmek için çabalayan çekilişe de bu amaçla katılan herkese de tekrardan geçmiş olsun,dilerim 2027 de şans sizinle olur eğer sizin için hayırlısıysa sıradaki talihliler umarım sizler olursunuz.Şu anda pasif bir diş hekimliği öğrencisiyim pasif çünkü hiç istemeyerek yazmama rağmen 2 sene okuyup yapamacağıma tamamen emin olup artık bıraktım yks sınavına tekrar hazırlanmaya karar verdim.Eb3 vizesi de bilenler bilir diğer adı Sabır vizesi onun süreci hayırlısıyla tamamlanana kadar sınava çalışıp iyi bir üniversite de Mühendislik okumak için çalışacağım.Çekiliş birçoğumuz gibi beni de hayal kırıklığına uğrattığın için ikinci bir yol çizip oradan devam edeceğim.Neredeyse whatsapp gibi kullandığım son 5 gündür gece yarısına kadar form okuduğum buraya artık ara sıra mülakat deneyimleri süreçle ilgili gelişmeleri takip etmek için girerim diye düşünüyorum.Herkese kolaylıklar dilerim.Tekrardan bu formu oluşturmakta emeği geçen bildiklerini tecrübelerini değerli vaktini ayırarak sabırla uzun uzun anlatan öğrendiklerini paylaşan tüm arkadaşlara bana kattıklarınız için çok teşekkür ederim.Sevgiler.💐💐💐💐

• ⭐⭐

@ari-luli Eb3 vizesi (Sabır Vizesi) yolunda size başarılar diliyorum. Süreç hakında yorumlarınızı bekliyorum 🙂 Bol şans

• @Ramazan Çok teşekkür ediyorum sizlere de 🙂sürecimle ilgili her türlü gelişmeyi anlık olarak sizlerle paylaşacağım BDV solutions ile sürece başladım Eb3 dökümanina da adımı bölgeyi işi yazdım.💐

• ⭐⭐⭐

@rocklee, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Çıksaydı çok güzel planlarımız vardı ama hayırlısı olsun. Bizim bilmediğimiz bir sebebi var ki çıkmadı diyoruz. Sizde moraller nasıl?

Sonuçlar önceden osmanlı tokadı atarken şimdi "Canım yaa" diye yanağımı okşuyor. 😁 İçim hala buruk.

• @Nezzst selamlar mesajınızı yeni gördüm bunla ilgili hiçbir bilgim yok ve benim için en uygun olan vizenine EB üç vizesi olması Sebebiyle gc almaya bu vizeyle sürece girmeye karar verdim.Tavsiyeniz ile ilgili maalesef hiç bilgim yok ancak yinede çok teşekkür ediyorum.💐💐💐

• ⭐⭐⭐⭐

@Nezzst ancak e2 vizesi süreç sonunda greencard imkanı sunmuyor maalesef işin bu noktasından bakılınca bence eb3 daha avantajlı duruyor

• @Emre-Kurtulmuş 8 yil oturum hakki var, bu surede kim olur kim kalir belli degil. Green card bir sekilde halledilir.

• @rocklee ben daha çok üzülürüm sanıyodum ama eşim benden daha çok üzüldü.İlk hayal kırıklığı geçti, haliyle yolumuza devam ediyoruz.IELTS e giricez elimizde dil sertifikası olsun diye. Visa sponsoru olan bir sürü şirket var biraz linkedln ve iyi bir portfolyo eşimin alanında kıymetli o onlara yönelicek biraz daha fazla.Ben kamu kurumundayım ama game design alanına yöneldim eğitimlere devam ediyorum bir yandan.Bence zaten göç etmeyi göze almış ve her şekilde gitmeyi kafasına koyan insan bir şekilde yolunu bulur. En azından ona inanmak istiyorum:) GC evet şans ama sadece ona bel bağlamak çok doğru gelmiyor bana. Seneye olacak olan başvuruyu dört gözle beklemekle beraber o süre zarfında kendimizi nasıl geliştirebiliriz nasıl başka fırsatlar yaratabiliriz noktasında alternatifler üretmeye çalışarak geçireceğiz bu dönemi kendi adımıza. Hayat devam ediyor.Üretmeye, çalışmaya bir yandan umudu kaybetmemeye devam. 🍀

• @sytahmt, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

selamlar herkese, daha bugün bakabildim sonuçlara o kadar umudumu yitirmişim 😃 Neyse gelenek olduğu için mecbur seneye de başvuracağız herkesin hakkında hayırlısı olsun

Geçmiş olsun abi bayağı beraber bekliyoruz kaç senedir sohbetimiz vardı maalesef bana da mokoko yine

• @cvatulip, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@rocklee ben daha çok üzülürüm sanıyodum ama eşim benden daha çok üzüldü.İlk hayal kırıklığı geçti, haliyle yolumuza devam ediyoruz.IELTS e giricez elimizde dil sertifikası olsun diye. Visa sponsoru olan bir sürü şirket var biraz linkedln ve iyi bir portfolyo eşimin alanında kıymetli o onlara yönelicek biraz daha fazla.Ben kamu kurumundayım ama game design alanına yöneldim eğitimlere devam ediyorum bir yandan.Bence zaten göç etmeyi göze almış ve her şekilde gitmeyi kafasına koyan insan bir şekilde yolunu bulur. En azından ona inanmak istiyorum:) GC evet şans ama sadece ona bel bağlamak çok doğru gelmiyor bana. Seneye olacak olan başvuruyu dört gözle beklemekle beraber o süre zarfında kendimizi nasıl geliştirebiliriz nasıl başka fırsatlar yaratabiliriz noktasında alternatifler üretmeye çalışarak geçireceğiz bu dönemi kendi adımıza. Hayat devam ediyor.Üretmeye, çalışmaya bir yandan umudu kaybetmemeye devam. 🍀

Ben de sizler gibi bir sonraki greencard'a kadar kendimi geliştirmeye devam edeceğim.

• 1 sene daha bekleyelim ne olacak (:
    nasılsa çıkmayacak 😕

• Bu sefer bana çıkacak çekiliş.

• merhaba burada yazılım kodlama ile ilgili bir bölüm varmış ona nasıl ulaşırım bllgisi olan var mı?

• @rnc nefes alıyoruz orda sıkıntı yok da yaşama kısmında sıkıntılar mevcut :))

• ⭐⭐

Günaydın dv2027 başvuruya kaç gün kaldı geri sayımı başlatsak mı 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |