• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ari luli
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 19
    • Takipçiler 6
    • Konu 0
    • İleti 259
    • En İyi 72
    • Tartışmalı 11
    • Gruplar 0

ari luli

@ari luli

Dosya Numarasi: 2027EU02XX
    DS-260 Gonderimi: 03.05.2027
    Saglik Muayenesi:
    Vize Mulakati:
    Vize Onayi:
    vize giriş yeri :
    Pasaport Teslimi:
    ABD Ilk Giris: nasip🙃

89
    İtibar
    430
    Profil Görüntülemeleri
    259
    Takipçiler
    19
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Mersin Yaş: 26

ari luli Takip etme Takip Et

ari luli tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

@mesut1905 merhabalar mesut bey öncelikle vakit ayırdığınız için ilginiz için çok teşekkür ediyorum evet haklısınız gc sonucunun üzüntüsünü hala derinden yaşıyorum ancak endişem artık maalesef tr nin şu anki şartları ve gidişatının ne getireceğini bilememek sürekli bir bilinmezlik veya bir olumsuzluk olacak mı endişesi 24 yaşındayım herkes gibi benimde gelecek planlarım hayallerim ancak şu anda bütün bunlara karşı tr de olduğunda beni mutlu etmeyeceğini aksine zorlanacağımı düşünüyorum örneğin bir erkek arkadaşım var ve evlenmek istiyoruz aile kurmak istiyoruz ama şu anki sosyal şartlarda bunun iyi olacağını düşünmüyoruz ebeveyn olmakla ilgili çok istekliyiz ama şu şartlarda doğru gelmiyor çocuk sahibi olmak ve 24 yaşındayım hani bir şeyler yapmaya başlasam mim 27 yaşında olacağım ve orada sıfırdan başla bir şeyler yap et 30 u bulacak 30 dan sonrada ne ara aile kuracağız ne ara kendi hayatlarımızı yaşayıp hayallerimizi gerçekleştireceğiz kendimizi 30 dan sonra ne konuda neler yaparak geliştirebiliriz bilemiyorum o yüzden ne kadar erken adım atıp iyi bir rota çizersek o kadar iyi olacağını düşünüyorum temmuz ayına kadar her türlü vize araştırması yapıp sosyo-ekonomik durumumuza ve şartlarına bakıp ona göre bir yol izlemeye karar vereceğim inşallah hayırlısı olur.Dileyen herkes içinde güzel olmasını diliyorum.
      aşağıda bir arkadaşın dediği gibi artık 2 çocuğum için bir şeyler yapmak istiyorum bende aynı fikirdeyim ebeveyn olmayı gerçekten çok istiyorum ve iyi yetiştirmek istiyorum sorun inanın maddi anlamda ferah olmak değil başarılı bir çocuk yetiştirmek de değil gerçekten iyi bir toplumda hak hukuk adaletin olduğu başkalarının özgürlüğünü ihlal etmeden kendi özgürlüğünü doyasıya yaşayan çocuklar yetiştirmek istiyorum.Tabi bir noktadan sonrada ekonomik olarak da ferah olmasını da istiyoruz ancak bu en son aşamada artık her an ne olacağı belli değil başıma her an bir şey gelebilir birilerinin çocuğu arabayla bana çarpıp beni öldürebilir ve hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edebilir ya da yasal hakkını kullandım diye hapse atılabilirim.Bilmem kaç tane sabıkası olup dışarıda elini kolunu sallayarak gezen ve aynı pisliklikleri yapan birine denk gelip başıma bir şey gelebilir ben artık bunları düşünmek istemiyorum ben 24 yaşında bir genç ne düşünmesi gerekiyorsa onu düşünmek istiyorum.

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      ari luli
      ari luli
    • RE: DV2027 Sohbet Odası

@T-C-Kubilay-Dikici abi 100 usd olsun yeter bence bizim millet parayı duyunca gitmeyen bomboş başvuran geri çekilir en azından başvurmaz gider o paraya döner yeriz kebap yeriz derler ya 😃 biz gerçekten gitmek isteyenlerin önü açılır ya seçilmemek gerçekten çok üzmüyor ama o bomboş tafyanın kazanması çok zoruma gitmiyor ne imkanı var ne niyeti var pislikliğinden başvurup kazanıp gitmeyenlere deli oluyorum. 😕

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      ari luli
      ari luli
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@thellc merhabalar abi maşallah yine döktürmüşsünüz sizi acilen takibe alıyorum sürecim uzun olacak benim süreç boyunca her modum düştüğünde motivasyonum düştüğünde artık sizin mülakat deneyimlerini okuyup kendime gelmeyi gaza gelmeyi sizi örnek alıp ben de böyle bir mülakat yazacağım demeyi planlıyorum. tekrardan çok teşekkür ediyoruz deneyiminiz için aktardıklarınız için ve mutluluklar diliyorum yeni hayatınızda ailenizle beraber.💐💐💐💐

8df74439-06a3-4d36-81fd-a75c2eeb85f9-image.png

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      ari luli
      ari luli

Herkese iyi akşamlar diliyorum birçok duygu ve düşüncelerimi burada paylaştığım içim bugün yeni sürece girdiğimi de sizlerle paylaşmak istiyorum,İzninizle.
      Bugün itibarıyla eb3 vizesi için başvuru yapmış bulunmaktayım, burada hem gc çekilişi hakkında hem de Amerika hakkında birçok şey öğrendim belki Amerika’ya gitsem bile yıllar sonra öğreneceğim çoğu şeyi buradaki değerli büyüklerim sayesinde öğrendim Amerika’da askerlik,çekiliş sonrasında yapılması gerekenler, dosya taşıma dosya taşıma olursa maliyet,süreç, sayısız mülakat deneyimi ve daha birçok şey bana kattıklarınız için emeği geçen yardımı olan sorduğum sorulara özenle uzun uzun cevap veren herkese çok teşekkür ederim çok sağ olun.Tekrardan çekilişi kazanan herkesi tebrik ederim süreci tamamlayıp Amerika yolcusu olan herkese en içten duygularımla tebrik ediyor yeni hayatlarında ve başarılar diliyorum.Güncel olarak Amerika’da yaşan değerli büyüklerim ve arkadaşlara da amerika’daki hayatlarında aileleriyle beraber başarılar mutluluklar sağlıklı huzurlu bir yaşam diliyorum .Ve ve Çok Çok Sevgili dava arkadaşlarım çekilişi çok isteyip ancak kazanamayan ancak gerçekten isteyen gitmek için çabalayan çekilişe de bu amaçla katılan herkese de tekrardan geçmiş olsun,dilerim 2027 de şans sizinle olur eğer sizin için hayırlısıysa sıradaki talihliler umarım sizler olursunuz.Şu anda pasif bir diş hekimliği öğrencisiyim pasif çünkü hiç istemeyerek yazmama rağmen 2 sene okuyup yapamacağıma tamamen emin olup artık bıraktım yks sınavına tekrar hazırlanmaya karar verdim.Eb3 vizesi de bilenler bilir diğer adı Sabır vizesi onun süreci hayırlısıyla tamamlanana kadar sınava çalışıp iyi bir üniversite de Mühendislik okumak için çalışacağım.Çekiliş birçoğumuz gibi beni de hayal kırıklığına uğrattığın için ikinci bir yol çizip oradan devam edeceğim.Neredeyse whatsapp gibi kullandığım son 5 gündür gece yarısına kadar form okuduğum buraya artık ara sıra mülakat deneyimleri süreçle ilgili gelişmeleri takip etmek için girerim diye düşünüyorum.Herkese kolaylıklar dilerim.Tekrardan bu formu oluşturmakta emeği geçen bildiklerini tecrübelerini değerli vaktini ayırarak sabırla uzun uzun anlatan öğrendiklerini paylaşan tüm arkadaşlara bana kattıklarınız için çok teşekkür ederim.Sevgiler.💐💐💐💐

ari luli
      ari luli

@selamibasaran selami bey çok teşekkür ediyorum teşekkür ediyorum fikirleriniz için tasviyeleriniz için dediğiniz gibi yapacağım iyice araştırıp hangi firmayla hangi vize olacağına karar verir temmuz gibi sürece başlamak istiyorum bakalım artık hayırlısı olsun herkese çok teşekkür ediyorum ilginiz için vakit ayırdığınız için dilerim hepimiz istediğimiz hayata ve her insanın hak ettiği hak ve özgürlüklerimize sahip oluruz.Valla şöyle söyleyim 14 bin dolar civarı birikim vardı ama ailem ev aldı ev için vermek durumda kaldım ancak eğer vermeden önce bilseydim eb3 vizesini buna yatırırdım muhtemelen o kadar ciddiyim gitmek konusunda krediye inancım gereği karşıyım yoksa onu da çeker bir şekilde gitmeye çalışırdım artık başka yollar bulup bir şekilde süreci başlatmak için adım atacağım

ari luli
      ari luli
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@cemal1153 size teşekkür ederim nihayet biri gerçekleri söylemiş daha söylenecek çok şey var da neyse diyorum hakkınızda hayırlısı olsun

ari luli
      ari luli

@Ekto-Oktanbence ülkenin şu şartlarında hiçbir risk almadan sadece dv lottery ya da daha düşük olasılıklı durumlara bel bağlamak çok daha riskli, şu an bu ülkede hiçbir yapmasanız bile hayatta kalmak artık bir başarı sayılabilir o yüzden bence gerçekten gitmeyi düşünen isteyen riske girmelidir tabi nihai karar kişi de bitiyor, kişinin sosyoekonomik durumu ve ileriye yönelik planlarına göre değişkenlik gösterebilir

ari luli
      ari luli

@Ekto-Oktan söylediklerinizde çok çok haklısınız tam olarak söylediğiniz sebeplerden dolayı yeni arayışlara giriyor birçoğumuz ekonomi bir şekilde halledilebilir ancak toplumun çürümesi geri kafalılığına cehaletine maalesef artık hiçbir şey yapılmayacağını düşünüyorum burada yaşamaya çalışmıyoruz yaşamla savaş veriyoruz insanlarla savaş halindeyiz insanı ihtiyaçlar için bile hep bir mücadele içerisinde olmaktan tükendim ve maalesef sonunun ne olacağı da belli olmayan bir döngü içinde olmak enerjimi motivasyonumu hayata bakış açımı çok etkilediği için kendimi birçok yönden zorlayarak bir kaçış yolu arıyorum. Artık öyle bir noktadayız biri nasılsın dese hemen dökülüveriyor içimdeki öfke tükenmişlik o yüzden sizi iyi anlıyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur.

ari luli
      ari luli

@serel aynen inşallah çok teşekkür ederim vallahi ben de 24 yaşına bunları düşünmek istemezdim ancak ülkenin hali durumu ortada her an bir şey çıkabilir ne bileyim Amerika’yla ilgili vizelerde sorun çıkabilir o yüzden ne kadar hızlı olursa o kadar iyi diye düşünüyorum hayırlısı olsun artık

ari luli
      ari luli
    • RE: Ücretli Green Card Çekiliş Başvurusu (One Big Beautiful Bill Act - Mayıs 2025 Yasa Tasarısı)

@Atlantis00 aynı fikirdeyim ücretli olsun ki sadece gerçekten gitmek isteyen ve gidecek olana çıksın dosya taşımaya bile gücü yetmeyen adam nasıl en az 15 K dolar gösterecek hesapta ama başvuru ücretsiz olduğu için başvuruyor ve hep de öylelerine çıkıyor hakkımıza giriyor en azından şu olay ortadan kalksın ya

Gündem içinde yayımlandı
      ari luli
      ari luli

ari luli tarafından gönderilen son iletiler

@Ekto-Oktan söylediklerinizde çok çok haklısınız tam olarak söylediğiniz sebeplerden dolayı yeni arayışlara giriyor birçoğumuz ekonomi bir şekilde halledilebilir ancak toplumun çürümesi geri kafalılığına cehaletine maalesef artık hiçbir şey yapılmayacağını düşünüyorum burada yaşamaya çalışmıyoruz yaşamla savaş veriyoruz insanlarla savaş halindeyiz insanı ihtiyaçlar için bile hep bir mücadele içerisinde olmaktan tükendim ve maalesef sonunun ne olacağı da belli olmayan bir döngü içinde olmak enerjimi motivasyonumu hayata bakış açımı çok etkilediği için kendimi birçok yönden zorlayarak bir kaçış yolu arıyorum. Artık öyle bir noktadayız biri nasılsın dese hemen dökülüveriyor içimdeki öfke tükenmişlik o yüzden sizi iyi anlıyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur.

ari luli
      ari luli

@Ekto-Oktanbence ülkenin şu şartlarında hiçbir risk almadan sadece dv lottery ya da daha düşük olasılıklı durumlara bel bağlamak çok daha riskli, şu an bu ülkede hiçbir yapmasanız bile hayatta kalmak artık bir başarı sayılabilir o yüzden bence gerçekten gitmeyi düşünen isteyen riske girmelidir tabi nihai karar kişi de bitiyor, kişinin sosyoekonomik durumu ve ileriye yönelik planlarına göre değişkenlik gösterebilir

ari luli
      ari luli
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Zuhuratbaba Çok sevindim, umarım her şey gönlünüzce olur 🙂 yeni hayatınızda başarılar.

ari luli
      ari luli

@ATS16 çok teşekkür ediyoruz bilgilendirme için 🙂

ari luli
      ari luli

@emre911 Cevap veren herkese teşekkür ediyorum evet söylediklerinizi biliyorum 🙂 tekrardan bu dile getirilince acaba bir gelişme mi var,var da ben mi anlayamadım diye tekrar sorma ihtiyacı duydum yani dahil olduğumdan beri araştırıyorum tekrar tekrar formu okuyorum ama yabancı olduğum o kadar çok terim sözcük var ki çözemedim hala bu sebepten tekrarlamış bulundum çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp cevapladığınız için

ari luli
      ari luli

@kngslyr06 teşekkür ederim o kısımla ilgili olan gelişmeyi anlayamadım tam olarak anladığım kadarıyla henüz onunla ilgili bir gelişme yok tekrar dile getirince burada bende bir gelişme var da ben mi anlayamadım dedim

ari luli
      ari luli

@xkira7 bize nasıl faydası olabilir ki bu yasanın anlayamadım sürece dahil olduğumdan beri bu forumda okuduklarım hep önce gc alıp sonrasında vatandaşlık üzerine ve legal olarak gitmeye yönelik sınırdan girenlere yapılan bu yasa bize ne fayda sağlayacak?

ari luli
      ari luli
    • RE: Ücretli Green Card Çekiliş Başvurusu (One Big Beautiful Bill Act - Mayıs 2025 Yasa Tasarısı)

@btek14 chat gpt aynı cevabı verdi

Gündem içinde yayımlandı
      ari luli
      ari luli

@Witch-Lilith bu bilgiye nereden nasıl ulaştınız?

Gündem içinde yayımlandı
      ari luli
      ari luli

@Atlantis00 hayırlı tezkereler diliyorum sizinle beraber allah tüm askerlerimize kolaylık versin şu dönemden sonra da sabır versin.

ari luli
      ari luli