Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
4.1k 487 202.4k 494

• @Nezzst selamlar mesajınızı yeni gördüm bunla ilgili hiçbir bilgim yok ve benim için en uygun olan vizenine EB üç vizesi olması Sebebiyle gc almaya bu vizeyle sürece girmeye karar verdim.Tavsiyeniz ile ilgili maalesef hiç bilgim yok ancak yinede çok teşekkür ediyorum.💐💐💐

• @Nezzst ancak e2 vizesi süreç sonunda greencard imkanı sunmuyor maalesef işin bu noktasından bakılınca bence eb3 daha avantajlı duruyor

• @Emre-Kurtulmuş 8 yil oturum hakki var, bu surede kim olur kim kalir belli degil. Green card bir sekilde halledilir.

• @rocklee ben daha çok üzülürüm sanıyodum ama eşim benden daha çok üzüldü.İlk hayal kırıklığı geçti, haliyle yolumuza devam ediyoruz.IELTS e giricez elimizde dil sertifikası olsun diye. Visa sponsoru olan bir sürü şirket var biraz linkedln ve iyi bir portfolyo eşimin alanında kıymetli o onlara yönelicek biraz daha fazla.Ben kamu kurumundayım ama game design alanına yöneldim eğitimlere devam ediyorum bir yandan.Bence zaten göç etmeyi göze almış ve her şekilde gitmeyi kafasına koyan insan bir şekilde yolunu bulur. En azından ona inanmak istiyorum:) GC evet şans ama sadece ona bel bağlamak çok doğru gelmiyor bana. Seneye olacak olan başvuruyu dört gözle beklemekle beraber o süre zarfında kendimizi nasıl geliştirebiliriz nasıl başka fırsatlar yaratabiliriz noktasında alternatifler üretmeye çalışarak geçireceğiz bu dönemi kendi adımıza. Hayat devam ediyor.Üretmeye, çalışmaya bir yandan umudu kaybetmemeye devam. 🍀

• @sytahmt, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

selamlar herkese, daha bugün bakabildim sonuçlara o kadar umudumu yitirmişim :D Neyse gelenek olduğu için mecbur seneye de başvuracağız herkesin hakkında hayırlısı olsun

Geçmiş olsun abi bayağı beraber bekliyoruz kaç senedir sohbetimiz vardı maalesef bana da mokoko yine

• @cvatulip, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@rocklee ben daha çok üzülürüm sanıyodum ama eşim benden daha çok üzüldü.İlk hayal kırıklığı geçti, haliyle yolumuza devam ediyoruz.IELTS e giricez elimizde dil sertifikası olsun diye. Visa sponsoru olan bir sürü şirket var biraz linkedln ve iyi bir portfolyo eşimin alanında kıymetli o onlara yönelicek biraz daha fazla.Ben kamu kurumundayım ama game design alanına yöneldim eğitimlere devam ediyorum bir yandan.Bence zaten göç etmeyi göze almış ve her şekilde gitmeyi kafasına koyan insan bir şekilde yolunu bulur. En azından ona inanmak istiyorum:) GC evet şans ama sadece ona bel bağlamak çok doğru gelmiyor bana. Seneye olacak olan başvuruyu dört gözle beklemekle beraber o süre zarfında kendimizi nasıl geliştirebiliriz nasıl başka fırsatlar yaratabiliriz noktasında alternatifler üretmeye çalışarak geçireceğiz bu dönemi kendi adımıza. Hayat devam ediyor.Üretmeye, çalışmaya bir yandan umudu kaybetmemeye devam. 🍀

Ben de sizler gibi bir sonraki greencard'a kadar kendimi geliştirmeye devam edeceğim.

• 1 sene daha bekleyelim ne olacak (:
    nasılsa çıkmayacak :/

• Bu sefer bana çıkacak çekiliş.

• merhaba burada yazılım kodlama ile ilgili bir bölüm varmış ona nasıl ulaşırım bllgisi olan var mı?

• @rnc nefes alıyoruz orda sıkıntı yok da yaşama kısmında sıkıntılar mevcut :))

• ⭐⭐

Günaydın dv2027 başvuruya kaç gün kaldı geri sayımı başlatsak mı :)

• @T-C-Kubilay-Dikici ortalama 5 ay kayıt için kalan süre 12 ay da sonuçlar için kalan süre abi hiç heyecan kalmadı valla sayaç için bu seneden sonra yine başvuracağım ama ümit yok hayrolsun fotoğrafçıya giderdim her sene bu sene evden çekip başvuracağım artık oldu olmadı nasip 😏
    Bir pasaport şartı ya da ücretli ola belki şans olur ama onun dışında pek sanmıyorum artık

• 40 yaşıma girdim 6 sefer başvurdum olmadı, artık hobi amaçlı başvuruyordum ki, en azından bana öyle geliyordu ve oldu, bu sefer tutturduk 10 bin küsürlü bir eu numara çıktı, bir de gece yatmadan baktığım için ve sayfa farklı açılınca ilk başta anlamadım ne olduğunu, anlayınca da uykum kaçtı sabaha kadar baykuş gibi oturdum düşündüm, şimdi elim ayağıma dolanıyor, ds260 formunu sitede ki videoya bakarak doldurdum, zar zor bir adres buldum ekledim filan... Şimdi daha yeni bu foruma üye oldum ve ne yapmam gerekiyor onu çözmeye çalışıyorum ve hepinizin de şansı bol olsun dilerim!

• @ari-luli Çıkma umudum azaldı diyemem kendi adıma sadece çok umut bağlamamayı tecrübe ettim bu 3 denemede dv27 benim için 4 denemem olacak çok umut bağlamadığım için diğer seneler göre çıkmadığını gördüğümde de çok fazla hayal kırıklığı da yaşamıyorum ilk sene çıkmadığında yaşadığım hissi tarif edemem :)

17 gün sonra amerikaya tatile gideceğim eşimle benim için çok büyük bir deneyim olacak dil bilmiyorum tanıdığım kimse de yok tamamen telefon uygulamaları ve buradaki kişilerin tavsiyeleri doğrultusunda bir tur planladım tecrübelerimi ilgili konu altında paylaşacağım en azından benden sonra gideceklere benim gibi olanlar için yardımcı olmak adına

• @T-C-Kubilay-Dikici Anavatan ABD'ye iyi yolculuklar. bizim icin de gezin :)
    https://www.youtube.com/watch?v=MpE1usbdwsY

• @celica teşekkürler. :)

• @T-C-Kubilay-Dikici abi şimdiden iyi tatiller diliyorum sizlere umarım her şey gönlünüzce olur
    DV lottery bir zorunluluk gelmediği sürece pek bir şey değişeceğini düşünmüyorum umutlanmak istemiyorum açıkçası 2026 da baya çok üzüldüm diye ama hayırlısı olsun diyelim umut hep vardır bazen çok çok az vardır ama vardır işte 30b1a2bd-5444-45b1-94b9-47111ba9f898-image.png

• Merhaba benim pasaportum boş şu anda yeni aldım sayılır yaklaşık 3 ay önce Amerika vizesi almak için sizce ne yapmalıyım öğrenci değilim şu anda çalışmıyorum

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k